| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 5:34 pm Předmět: cviky na stehna |
|
|
Chci se zeptat který cviky na přední část stehen co nejmín zatěžujou kolena??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
celni a goblet drepy
minimalni vaha a maximalni ucinek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
Při dřepech na multipressu kde mám chodidla dopředu tak by kolena nemusela být namahána ne je to něco podobnýho jako hacken dřepy?? A jak jsou na tom výpady?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
pokud je umis, jsou ok
ale jestli se ptas, tak to neni pravdepodobne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
Normálně se ptám protože vim že když se jde nohama dopředějc a zadkem dozadu tak že se tak kolena naničej je to pravda ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
podla mna akakolvek forma drepov, ak ich technicky dobre zvladnes nieje ocom... a nejake sracky na multipresse, predkopavacky a podobne budu mat opacny ucinok
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Normálně se ptám protože vim že když se jde nohama dopředějc a zadkem dozadu tak že se tak kolena naničej je to pravda ne? |
Pár let dozadu bych s tím souhlasil, ale mám zkušenost, že s nohama vepředu, kdy je stres hlavně na kolenním kloubu a nerozloží se mezi kyčel-koleno-kotník, je to (pro mě) horší. Samozřejmě je to individuální a záleží, co máš za zranění/omezení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Milcek55 napsal: | | Normálně se ptám protože vim že když se jde nohama dopředějc a zadkem dozadu tak že se tak kolena naničej je to pravda ne? |
Pár let dozadu bych s tím souhlasil, ale mám zkušenost, že s nohama vepředu, kdy je stres hlavně na kolenním kloubu a nerozloží se mezi kyčel-koleno-kotník, je to (pro mě) horší. Samozřejmě je to individuální a záleží, co máš za zranění/omezení. |
Právě proto mi přijde divný doporučovat jako cvik, který šetří kolena, čelní dřepy (i když se tam nedá naložit taková váha)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Právě proto mi přijde divný doporučovat jako cvik, který šetří kolena, čelní dřepy (i když se tam nedá naložit taková váha) |
Rozlozenie zatazenia je ale uplne ine ako na multipresse, kde mas drahu cinky stanovenu a omezenu na vertikalny smer. Pri volnej vahe nieje draha nikdy striktne vertikala kolma k zemi, inak povedane sa pod cinku poskladas lepsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Gusep napsal: | | Maerlyn0 napsal: |
Právě proto mi přijde divný doporučovat jako cvik, který šetří kolena, čelní dřepy (i když se tam nedá naložit taková váha) |
Rozlozenie zatazenia je ale uplne ine ako na multipresse, kde mas drahu cinky stanovenu a omezenu na vertikalny smer. Pri volnej vahe nieje draha nikdy striktne vertikala kolma k zemi, inak povedane sa pod cinku poskladas lepsie. |
Já jsem tu o multipressu vůbec nikde nemluvil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |