|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DemoRR
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 2:25 pm Předmět: práce ve fabrice, jak na to |
|
|
Zdravím všechny.
Je mi 20 let a jsem oktomorf ( 180cm/70kg). Posilování se věnuji přibližně 2 roky ale nyní jsem měl skoro jeden rok pauzu. Při studiu na škole jsem nabíral přibližně 1kg za měsíc a vystačil mi tvaroh, rýže, hodně kuřecího a obyčejný gainer. Cvičil jsem obden, (biceps+prsa, ramena+nohy,záda+ břicho a pak full body).
Nyní boužel pracuji ve fabrice a mám problém a nabráním váhy. Pracuji 4 dny po 12cti hodinách a pak mám 4 dny volno. Práce se skládá ze 2 raních směn a ze 2 nočních. ( přestávky jsou 4 po 15minutách a pracovní doba od 6h do 18h a noční od 18h do 6h).
Moje pracovní nasazení je různé, kvůli vysokým normám ve výrobě představuje občasně naběháním klidně i 10km za šichtu a občasně mam klidnou práci ale náročnou na vydání síly. Na hale je horko a 4litry vody za šichtu není problém vypít.
Doplňky: completní vitamíny, protein ( Whey core 100), aminokyseliny a gainer Mutant
Byl bych rád za celkové rady ( trening+strava+doplňky). Děkuji. Milan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
za sebe: nemuzes pribrat=malo jis
pokud nenabiras ani tuk ani svaly, tak jis proste malo
takze musis pritlacit v jidelnicku
po 4 hodinach 15minut staci na to, aby jsi snedl gulas s 10 v krabicce (neni dogmatem jenom kureci s ryzi)
pripadne pokud pijes celou dobu, nejaky pekny gainer
co se tyce treningu, ano, tak mam sem tam sluzbu, tak vim, ze po ni to nejde jak by melo
ale presto bych doporucil dat treba po jedne ranni tlakove partie (klidne dej jenom bench a bricho), a po druhe ranni neco na spodek (drepy a shyby)
ve volnych dnech bych si telo zase rozdelil na dve casti, pak den volna a cele telo najednou
osobne doporucuju se drzet spise nizsich poctu opakovani 6-10 ( tezke trojky mozna zvednou ego, ale rust nejak moc nestymuluji) a hlavne zakladni cviky: benche, shyby, kliky na bradlech, mrtve tahy, pritahy v predklony, pulovery, military pressy.....maximalni prinos cekej od cviku, kde si muzes hodne nalozit...smrdlat nekde bicak na scotovce neni vubec dulezite, vic porste se shybu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Zdarec taky makam na smeny ale mam to trochu jinak..
2dny den - 2dny volno -2dny noc - 2dny volno.. repeat
Kdybych to mel jak ty cvicil bych nasledovne:
1.den - posilovna
2.den - posilovna
3.den - volno
4.den - posilovna
5.den - prace den
6.den - prace den
7.den - posilovna a pak prace noc
8.den - prace noc
Ale to co vyhovuje me nemusi tobe
Prestavky mas 4 takze to mas dobry.. ja mam 2 po 4hodkach a delam to tak ze na prestavku davam velky jidlo (maso+priloha) a mezi prestavkama davam (protein/cottage/mozzarela atd..)
Ja sem spis mezo-endo takze si musim hlidat tuky a sachry.. a tak stavim jidla dost na bilkovinach..
Co se tyce tebe tak bych tam rval sachry co se do tebe vleze  joo a sachry nejsou jenom ryze,testoviny.. kup si pytel jablek treba a mezi jidlama je tam posilej a dej jich treba kilo denne (kurva co bych za to dal  ) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
DemoRR
|
Zaslal: st říjen 15, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Díky moc chlapy. Každopádně po roční pauze začínám fakt od nuly, tak snad to půjde jak by mělo i když vracet se k těm začátečnikejm váhám je fakt pro mě k pláči. Vyzkoušim rozhodně tohle:
1.den - posilovna
2.den - posilovna
3.den - volno
4.den - posilovna
5.den - prace den
6.den - prace den
7.den - posilovna a pak prace noc
8.den - prace noc
A na tom jídle zamakam, občas mam problém do sebe něco napsat ale četl jsem o pivovarských kvasnicích máte s tím zkušenosti? Ještě se kouknu po nějakým gaineru ten Mutant mi moc nesedí.
Do treningu 100% zapojim vlatní váhu...shyby a kliky mam nejraději. Za pár dní mi přijde nová lavice a nějaký činky doma mám tak tlaky, pullovery a ten bench si budu dávat doma po práci.
S tima jablkama to dám, to stihnu sežrat při práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st říjen 15, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
pokud te nebude zlobit traveni, tak proste pritlac na tucich, sachry nech klidne okolo 300-400 a tuky zvys o 100-200g, nebudes muset se tak precpavat a tak casto zrat a pritom budes mit hafo energie
|
|
| nahoru |
|
 |
DemoRR
|
Zaslal: st říjen 15, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | pokud te nebude zlobit traveni, tak proste pritlac na tucich, sachry nech klidne okolo 300-400 a tuky zvys o 100-200g, nebudes muset se tak precpavat a tak casto zrat a pritom budes mit hafo energie |
Mam hodně rád tvaroh ( jde připravit na milion zpusobu). Snažim se dávat 250-500g tvarohu denně a většinou a sladko takže s cukrem taky nešetřim.
Musim si ještě sehnat nějakej pořádnej mix ořechů. Nevíte jak nejlíp sehnat pořádnej pytel? Nechci si kupovat v penny nějakou fitness směs 100g za 35kč.... Bral bych klidně 3-5 kg.Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st říjen 15, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
| DemoRR napsal: | | raw napsal: | | pokud te nebude zlobit traveni, tak proste pritlac na tucich, sachry nech klidne okolo 300-400 a tuky zvys o 100-200g, nebudes muset se tak precpavat a tak casto zrat a pritom budes mit hafo energie |
Mam hodně rád tvaroh ( jde připravit na milion zpusobu). Snažim se dávat 250-500g tvarohu denně a většinou a sladko takže s cukrem taky nešetřim.
Musim si ještě sehnat nějakej pořádnej mix ořechů. Nevíte jak nejlíp sehnat pořádnej pytel? Nechci si kupovat v penny nějakou fitness směs 100g za 35kč.... Bral bych klidně 3-5 kg.Díky |
raj-orisku si dej do seznamu, kupuji tam i 5 kg pytel arasidu nesolenych apod :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DemoRR
|
Zaslal: st říjen 15, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | DemoRR napsal: | | raw napsal: | | pokud te nebude zlobit traveni, tak proste pritlac na tucich, sachry nech klidne okolo 300-400 a tuky zvys o 100-200g, nebudes muset se tak precpavat a tak casto zrat a pritom budes mit hafo energie |
Musim si ještě sehnat nějakej pořádnej mix ořechů. Nevíte jak nejlíp sehnat pořádnej pytel? Nechci si kupovat v penny nějakou fitness směs 100g za 35kč.... Bral bych klidně 3-5 kg.Díky |
raj-orisku si dej do seznamu, kupuji tam i 5 kg pytel arasidu nesolenych apod :) |
Super! Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|