|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
Hodina a pol serm - samotny rapir, rapir + dyka, rapir + plast, rapir + buckler.
Perfektne kardio, tricko sa dalo zmykat. Na hrudi modrina z bodu, na pravom bicepse zo seku. Paradicka  Kondicka ale povazlivo mizerna, v maske sa dychalo nevalne a na konci mi samozrejem odislo predlaktie ruky, v ktorej som drzal zbran, takze som nereagoval dost rychlo a nasledne schytal par peknych jebiek do tela _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg technika parada
2x4x160kg
1x3x160kg
2x2x160kg posledna seria technika uz neparada
1x1x140kg technika napravena
1x6x110kg hovno vaha = technika deluxe
Veslovanie - kladka nauzko:
1x10x65kg
4x8x75kg
Incline tlaky JC:
1x10x20kg
1x6x26kg nejake lahke...
4x6x30kg ou jea
Protismerne kladky:
1x10x20kg
4x10x25kg
Legpress:
1x10x90kg
5x10x230kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x50kg
Klokov press extra light :
5x10x30kg
Upazovanie extra light:
5x10x2.5kg
Hodnotenie treningu: No fakt som cumel  Asi som dnes v gyme zo seba vyzdvihal a vytlacil taku celkovu vnutornu nasratost alebo otravenost alebo co, lebo som slapal ako svajciarcke hodinky. Mrtvola sla tak dobre, ze ani nepamatam, kedy naposledy som takto tahal. Ak som vobec niekedy dal stvorku so 160kg... Takisto incline tlaky. Az som prekontroloval cinky, ci som sa nesekol vo vahe  Nesekol, takze som pan a kral! Legpress mal ist klasicky v supersete s hackenom, ale to som mal obsadene a tak som tam hodil predkopavanie, akoze "dam len tak zlahka". Do prdele, to bol mordor  Stehna palili neskutocne, kazdy superset som skoncil poskakovanim a vytriasanim noh, lebo to bolelo strasne  Lahodaaaaa! Na zaver lahucke prepumpovanie ramien, to bolo velmi prijemne, rozhybal som ramena, dostala sa do nich krv, luxus.
Dnes teda fakt mega super trening, zrelaxoval som sa psychicky (fyzicky som sa znicil, samozrejme  ), vyventiloval a tak. Teraz jedlo + spanok a nic ine ma nezaujima.
Potesila kolegyna, co ma videla po dlhsej dobe: "Peter! Ty si sa nejak zvacsil, nie?" Bohuzial vaha mi taketo komplimenty nedava a stale tvrdohlavo tvrdi 85kg. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
váha je irelevantná, inak skvele makáš, momentálne by som na tréningu s tebou vypustil dušu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 10, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
No to urcite, najma, ked sa (minimalne) pri tlakovych rozcvicujes s mojimi maxkami
Poznatky z obchodu v priestoroch IT firmy:
1. Najlepsie ranajky su soletky + redbull (a halls na hrdlo)
2. Ryzove chlebicky sa predaju skor, ked maju na sebe napis Linia alebo Slim, hoci stoja o polovicu viac a maju rovnaku gramaz/nutricne hodnoty ako bezne ryzove chlebiky _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 10, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Hodina a pol florbal.
Strelecka impotencia, ale uzil som si to  Kardio deluxe. Ladova sprcha po treningu luxusna, voda bola asi o jediny stupen celzia nad pevnym skupenstvom. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so říjen 11, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ramena / Triceps / Biceps
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x2x70kg
1x0x76.5kg fail, fuck
1x1x76.5kg PR!!!
1x2x70kg
4x5x60kg
Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x50kg
Tlaky JC v stoji:
4x5x22.5kg
1x4x22.5kg uz dosla energia
Upazovanie v stoji:
5x10x7kg + 5x10x3kg + 5x10x2kg
Upazovanie v sede v predklone:
5x10x7kg + 5x10x3kg + 5x10x2kg
Kliky na bradlach:
5x15xCarabas
Biceps s EZ:
1x10x32.5kg
1x6x37kg
3x5x40kg
Stahovanie kladky (jednorucne podhmat):
5x8x20kg
Biceps s JC v stoji:
5x8x12.5kg kazda ruka
Klokov press pre radost:
2x20x20kg
Hodnotenie treningu: Netusil som, ako to pojde, pretoze som vstaval celkom skoro rano a mali sme dobovy piknik, cize krasne dlha prechadzka, opekacka, zber sipkovych plodov, relax chill out veget pohodicka  Utlmilo ma to pekne, ale hecol som sa ist cvicit.
Postastilo sa mi dnes posunut zase military o nejake to kilecko hore, velmi ma to potesilo, najma, ked prvy pokus bol fail. Ale citil som, ze sila tam je, skor som sa toho zlakol - nieco take som pri druhom pokuse uz nepripustil. Pri tradicnej megaserii upazovanie vs upazovanie v predklone som pridal na vahe lahsich ciniek, takze paradne znicene ramena, malicky som tlacil hore poctivo. Biceps a triceps oba cviky velmi kratke pauzy, pumpa jedna radost, nazilovane naliate rucicky a mohol som ist do sprchy - kde som sa nevedel ani namydlit, aky som bol spuchnuty.
Dnes som objavil svoj stary kostym, co som nosil na westernove divadla, vyzeral takto:
Naposledy som ho mal na sebe v roku 2010. Len tak z pasie som si ho skusil  Z tych povodne volnych nohavic som mal celkom sexi leginy a s koselou som pre radost malej netere urobil nieco ako:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x5x140kg vyrovnany PR. S rezervou, ak by za mnou niekto stal, 6 padne
3x4x140kg
1x3x140kg zle som sa postavil
1x2x140kg trestna miniseria za zvrzanu predoslu
1x6x110kg
Decline bench:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x8x100kg sila jak parna lokomotiva
4x6x100kg
Celny drep:
5x4x100kg
Protismerne kladky:
5x12x20kg podrzane, pomale
Stahovanie kladky, uzky paralel:
2x8x65kg
3x8x70kg
Lytka:
5x12x80kg
Veslovanie - kladka:
5x8x60kg podrzane, bez zaklanania
Brucho:
5x15
Hodnotenie treningu: Dnes som rano skoro vstal, takze som si povedal okolo jedenastej, ze si zdriemnem pri telke. Odpadol som na dalsie tri hodiny  Treningy mi teraz davaju zabrat... Kazdopadne, prebral som sa a bol som zas sviezi, takze som sa mohol veselo vybrat do gymu!
Spanok na mna mal zjavne blahodarny vplyv, pretoze pri drepoch som mal miesto noh hydraulicke piesty. Vyrovnal som osobak a ako som pisal v zapise vyssie, bola tam mala rezerva - ak by stal niekto za mnou a hecoval, verim, ze dam dalsie opakovanie. Takto som proste nechcel riskovat. Dal som si aj jednu seriu navyse, pretoze som v jednej serii zlyhal a dal len tri opakovania  Bench takisto luxus, stovka lietala az po plafon, sam som sa divil, ze to tak dobre slape. V kazdej serii bola rezerva, plati to iste, co pri drepoch  Na celne som uz dal stovku, sice len po 4 opakovania, ale citil som to pekne.
Chrbat som dal len lahucko, lebo zajtra zas fullbody a budem robit zhyby, tak som nechcel prepalovat.
Jo, dnes som to konecne odsledoval, cisty cas cvicenia dnes hodina a desat minut.
Inak zajtra asi vyplata, nabehnem na BCAA skor, nez umrem od unavy  Inak ale musim povedat, ze na to, ako som stale utahany a dobity sa dokazem namotivovat a ta sila sakra stale ide hore, hoci pomaly... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Zhyby:
2x10xCarabas
1x8xCarabas+10kg
1x5xCarabas+15kg
1x4xCarabas+20kg
1x3xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
2x10xCarabas
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
5x5x100kg
Kliky na bradlach:
5x8xCarabas+20kg
Pritahy VC v predklone:
5x10x60kg
Celne drepy:
1x10x20kg
5x6x70kg
Biceps-kladka:
5x10x40kg
Zakopavanie:
5x12x30kg
Triceps-kladka:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Tak dnes uz bola unava znatelna. Zhyby vazne vydrete, na benchi som tiez citil, ze ta sila tam uz nie je (sobota ramena + triceps, nedela bench). Napriek tomu si myslim, ze som to ustal celkom pekne, na benchi som mal dopomoc/hecovaca, ktory sa mi sice cinky ani nedotkol, ale dostal ma do stavu, kedy som proste odhodlane tu cinku tlacil zas a zas, takze bomba. Kliky na bradlach uz boli vytrpene, ale citim z toho hrudnik paradne este teraz. Vahy su pekne, cisla tiez, akurat cely den chodim ako matoha a zerem, hehe.
Nohy dnes veeeelmi lahucko, len aby som do nich dostal nejaku tu krv. Po vcerajsich tazkych drepoch to nemalo zmysel hrotit, to by som si akurat koledoval o nejake zranenie. Cize nizucke vahy, ale vsetko striktne, technicke a samozrejme, nohy vyklepane este po vcerajsku som vlastne celkom pekne precitil.
Dnes kupene BCAA od extrifitu (ine neboli) a cakaju ma dva dni bez posilky, co ma tesi, spamatam sa a mozem veselo pokracovat. Zatial okrem unavy nepocitujem ziadne problemy, nic ma neboli, co si nalozim, to obycajne zdvihnem, takze pohodicka
Dnes som bol svedkom, ako postarsi chlapik (cca 55 rokov?) presviedcal jedneho mladika, ze cvicit fullbody je nanic, ze v jednom treningu mat tahy aj tlaky je nezmysel a ze by nemusel chodit cvicit tak casto (mlady cvici 3x tyzdenne a vraj staci dvakrat), keby si dal radsej dvojmesacnu AS kuru  Zial, myslel to smrtelne vazne a tak som nechtiac narazil na nejakeho guru a odbornika  Aspon, ze neradil mne, to by bolo veselo. Esteze chalan len pokrutil hlavou a nenechal sa zblbnut. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
Time to play the GAME!!!
Fullbody
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x200kg Hell. Fucking. YEAH! PR.
1x1x180kg
1x3x150kg
1x6x110kg
1x15x70kg
Stahovanie kladky pred hlavu (siroko):
5x8x70kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg
Predkopavanie jednou nohou:
5x10x50kg kazda noha
Tlaky incline s JC:
1x6x20kg
5x6x32.5kg PR!
Protismerne kladky:
5x10x25kg
Brucho
5x15
Lytka:
5x15x neviem vahu
Hodnotenie treningu: Dnes sa mi od rana lepila smola na paty. Co mohlo, to sa posralo. Nebudem to tu rozoberat, ale mal som relativne dolezity den, ktory absolutne (nie mojou vinou) nevysiel. Nasraty a najedovany na mieru, ze este trochu a niekoho fyzicky napadnem som sa rozhodol zlepsit si naladu posilkou.
Samozrejme, ze takto naladeny + tvrda muzika + mrtvy tah na plane = osobaky. Hned ako som vosiel do gymu, vedel som, ze tych 200kg proste skusim a uvidi sa, ci dam, alebo ne. Vletel som na to bez respektu a cuduj sa svete - technika nebola ukazkova, napokon,slo o maxko, ale ziadny motokros (milujem ten vyraz  ) a uplne v pohode platne uznatelne, ziadne rolovanie po stehnach, hore podrzane, kontrolovane polozene. Sily a energie som mal stale na rozdavanie, takze som sa do*ebal este dalsimi seriami, potom v superserii lahsie drepy a predkopavanie, nakoniec som si nalozil poriadne aj na incline tlakoch a tam to tiez kmitalo jedna radost. Darmo, mind over matter, s tym, ako som bol naladeny a nabruseny som proste necitil unavu ani bolest. Som typ cloveka, co ked mu nieco nevyjde, potrebuje riesit rychlo nejaku fyzicku akciu, inak je zle. Tak som to vyuzil v maximalnej moznej miere v posilke - aspon konstruktivne. Stale lepsie, ako po niekom vrieskat.
Samozrejme prijemna unava a endorfiny z gymu ma skludnili a zacinam byt zase v pohode. O siestej ma este caka florbal a hadam sa dostanem uz uplne do normalu. Som rad, ze mam nieco, co ma stale naladi a motivuje slapat dalej. Keby som o tom napisal pribeh na titulku, mozno dostanem aj gainer _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
soraya-ardente

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
Výborné! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
Cau chcípaku
Gratuluji k dosažení mety, pěkná prace
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tak teď už bys měl přestat cvičit :) co víc chceš dosáhnout :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|