|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | No mě šlo spíš o vliv chlastu na postavu - ty následné stavy už mám celkem zmáknuté.. |
Já to vidím tak, že záleží na druhu chlastání Pokud jde člověk sednout do hospody, vypije 8 kousků a ještě k tomu zobe brambůrky, je asi jasný jak bude vypadat...ale pokud se dostane do nálady 3-4 kouskama a pár panákama (mě to nejde, ale většině lidí to stačí ) a pak vyrazí někam na pořádnou akci, kde celou dobu pobíhá, paří atd., tak bych to naopak viděl jako slušný kardio pod vlivem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xPítrx
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ja s pitim prestal uplne , je to docela fajn , protoze nemusis premyslet nad tim jesi ti jeste jedno pivo nebo koralka navic provede neco s postavou :D _________________ I've got something here worth fighting for
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Jak je to tedy s tím tučným jídlem a alkoholem? Mám teď jednu akci, budou tam kámoši, každý přinese nějakou flašku, takže se bude prostě asi míchat. Problém je v tom, že já moc nepiji. Naposled jsem byl pít v červnu, dal si asi 4-5 piv, 2 panáky a nebylo mi dvakrát moc dobře. Proto přemýšlím, jak to zkombinovat, aby mě to hned nesejmulo na začátku. Nechci to nějak přehánět, ale asi se tomu nevyhnu, jedná se o rozlučkovou párty a pochybuji, že to skončí u dvou panáků a jednoho piva.
Je to jednorázová akce, takže opravdu nechci řešit, jestli přiberu 15g tuku a shodím 5g svalů. Jde mi čistě o to, abych za hodinu nebyl tuhej a druhý den neproblil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
Nejdrive se najez a potom nemichej. Kdyz pivo tak pivo, kdyz panaky tak panaky a nemichej cire s barevnymi. Michani je recept na opici. A hlavne pij hodne vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
Ok, díky. Takže pořádně se najím. Využiji toho, že je to u kámoše doma a budu to prokládat vodou. Pivo si dám jednu třetinku (co jsem si koupil - desperados), pak přejdu na panáky, ale spíš ty sladké a s nižším obsahem. Vodky a rumy mi moc nešmakujou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
Ser na to a scakej se, jednou za rok neuskodi  akorat jak dojdes dom, vypij mooc vody, az ti z toho bude spatne, druhej den to pomaha _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
Vypiju: 2 piva + 3 sklenky vína v součtu ROČNĚ :-) a tím to zhruba tak hasne
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Dal bych si nejakej smazenej shit, ten to vstrebavani alkoholu zpomaluje asi nejvic ... ale stejne bych pocital s tim, ze i kdyz si naplanujes piti ne tak tvrdyho chlastu, tak te to tenhle vecer nakonec dost sunda kdyz jinak nejsi moc zvyklej _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: so říjen 18, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Máča napsal: | No mě šlo spíš o vliv chlastu na postavu - ty následné stavy už mám celkem zmáknuté.. |
Já jsem teď byl týden bez tréninku a pět dnů z toho uplně v lihu - strava téměř žádná - samá nezdravá jídla a jediné co jsem zaznamenal, že mi malinko klesla síla, ale jinak postavu mám pořád stejnou |
Jn, ja byl 4 dny na festaku, kde strava se skladala z 12 piv + kureci spiz + litr vody denne. A jedine co jsem zaznamenal po navratu ze v posilce jsem byl tak napumpovany jako nikdy z toho vseho ulozeneho cukru. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so říjen 18, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | dneska vecer to bude asi zase zly
MAST3R: Tom3 radi dobre, jednou za cas je to fuk, tak ti holt bude den blbe, bud rad, ze ne treba dva az tri dny.. |
Kluci na bytě tu razí teorii, že nejlepší způsob, jak se zbavit kocoviny, je, ji přepít
A když se prej pije druhej, třetí... den v tahu, tak už ti pak nebejvá blbě ale oni jsou norci, takže bych na to moc nespoléhal _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|