Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
No mě šlo spíš o vliv chlastu na postavu - ty následné stavy už mám celkem zmáknuté..

Já to vidím tak, že záleží na druhu chlastání Pokud jde člověk sednout do hospody, vypije 8 kousků a ještě k tomu zobe brambůrky, je asi jasný jak bude vypadat...ale pokud se dostane do nálady 3-4 kouskama a pár panákama (mě to nejde, ale většině lidí to stačí ) a pak vyrazí někam na pořádnou akci, kde celou dobu pobíhá, paří atd., tak bych to naopak viděl jako slušný kardio pod vlivem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xPítrx

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja s pitim prestal uplne , je to docela fajn , protoze nemusis premyslet nad tim jesi ti jeste jedno pivo nebo koralka navic provede neco s postavou :D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já nad tím nepřemýšlím stejně
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je to tedy s tím tučným jídlem a alkoholem? Mám teď jednu akci, budou tam kámoši, každý přinese nějakou flašku, takže se bude prostě asi míchat. Problém je v tom, že já moc nepiji. Naposled jsem byl pít v červnu, dal si asi 4-5 piv, 2 panáky a nebylo mi dvakrát moc dobře. Proto přemýšlím, jak to zkombinovat, aby mě to hned nesejmulo na začátku. Nechci to nějak přehánět, ale asi se tomu nevyhnu, jedná se o rozlučkovou párty a pochybuji, že to skončí u dvou panáků a jednoho piva.

Je to jednorázová akce, takže opravdu nechci řešit, jestli přiberu 15g tuku a shodím 5g svalů. Jde mi čistě o to, abych za hodinu nebyl tuhej a druhý den neproblil.
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdrive se najez a potom nemichej. Kdyz pivo tak pivo, kdyz panaky tak panaky a nemichej cire s barevnymi. Michani je recept na opici. A hlavne pij hodne vody.
Dominik01

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak rozhodně bych nepil na prázdný žaludek, a tvrdé bych řádně zapíjel :) Pokud víš, že ti nějaký druh tvrdého alkoholu dělá problémy, tak se mu vyhni a pij něco jiného
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky. Takže pořádně se najím. Využiji toho, že je to u kámoše doma a budu to prokládat vodou. Pivo si dám jednu třetinku (co jsem si koupil - desperados), pak přejdu na panáky, ale spíš ty sladké a s nižším obsahem. Vodky a rumy mi moc nešmakujou.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že pokud nejsi zvyklej pít, stejně ti bude blbě
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ok, díky. Takže pořádně se najím . Využiji toho, že je to u kámoše doma a budu to prokládat vodou. Pivo si dám jednu třetinku (co jsem si koupil - desperados ), pak přejdu na panáky, ale spíš ty sladké a s nižším obsahem. Vodky a rumy mi moc nešmakujou.

Ty se zbliješ
Tom3

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ser na to a scakej se, jednou za rok neuskodi akorat jak dojdes dom, vypij mooc vody, az ti z toho bude spatne, druhej den to pomaha
Tsunami

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypiju: 2 piva + 3 sklenky vína v součtu ROČNĚ :-) a tím to zhruba tak hasne
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska vecer to bude asi zase zly

MAST3R: Tom3 radi dobre, jednou za cas je to fuk, tak ti holt bude den blbe, bud rad, ze ne treba dva az tri dny..
Cratach

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal bych si nejakej smazenej shit, ten to vstrebavani alkoholu zpomaluje asi nejvic ... ale stejne bych pocital s tim, ze i kdyz si naplanujes piti ne tak tvrdyho chlastu, tak te to tenhle vecer nakonec dost sunda kdyz jinak nejsi moc zvyklej
max.bowwer

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Máča napsal:
No mě šlo spíš o vliv chlastu na postavu - ty následné stavy už mám celkem zmáknuté..

Já jsem teď byl týden bez tréninku a pět dnů z toho uplně v lihu - strava téměř žádná - samá nezdravá jídla a jediné co jsem zaznamenal, že mi malinko klesla síla, ale jinak postavu mám pořád stejnou

Jn, ja byl 4 dny na festaku, kde strava se skladala z 12 piv + kureci spiz + litr vody denne. A jedine co jsem zaznamenal po navratu ze v posilce jsem byl tak napumpovany jako nikdy z toho vseho ulozeneho cukru. :)
tarzos

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
dneska vecer to bude asi zase zly

MAST3R: Tom3 radi dobre, jednou za cas je to fuk, tak ti holt bude den blbe, bud rad, ze ne treba dva az tri dny..

Kluci na bytě tu razí teorii, že nejlepší způsob, jak se zbavit kocoviny, je, ji přepít
A když se prej pije druhej, třetí... den v tahu, tak už ti pak nebejvá blbě ale oni jsou norci, takže bych na to moc nespoléhal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: