rýsování a pomalý růst, postava na prt

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rýsování a pomalý růst, postava na prt  Úvodní stránka -> Trénink -> rýsování a pomalý růst, postava na prt
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lobotor1

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 1:53 pm    Předmět: rýsování a pomalý růst, postava na prt Odpovědět s citátem

Ahoj,

je možné rýsovat a pomalu růst pokud dělám 3x týdně fitko, 2x týdně kixkbox a 3x týdně běh ?

cvičím asi půl roku a zatím se v tom nějak plácám. Přijde mi že břicho (úbytek za tu dobu asi 7cm) už nejde dolů a přitom je takový furt bachornatý. Stále jen pomalu shazuju. měřím 180, vážím 75kg. postava tak nějak na hovno.

co s tím ? nějak se mi nechce ubrat sport, zároveň se bojím sádla ...
trenér mi říká že můžu zařadit geiner nabrat a pak to srýsovat ale já bych radši pomalu.

co si o tom myslíte ?

díky za cokoli
D.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady záleží na cvičení a stravě. U kickboxu by asi bylo nejlepší zvolit FullBody tréninky. Hoď sem, jak jíš, to dost pomůže
lobotor1

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening mám týden sám a týden s trenerem (cvičím od 6 a ne vždy mám čas já ani on)

sám jedu

Po: Nohy (quadriceps,ham., lýtka)
St: Ramena, biceps, triceps
Pá: Prsa, záda, břicho

s trenérem cvičm TRX

Jídlo je

v 4:45 chleba se šunkou a sýrem, BCAA
v 6-7 fitko pak BCAA + protein
v 8:00 celozrná houska 50g sýr (20%) a 50g šunka (kuře krůta) + 7 rajčat a půlka jablka
v 11:00 oběd v jídelně
v 13:45 celozrná houska 50g sýr (20%) a 50g šunka (kuře krůta) + 7 rajčat a půlka jablka
v 15:30 jogurt býlý (light)
v 16:00 protein (ne vždy)
v 18:00 polévka nebo něco od oběda popř chleba se šunkou
v 20:00 protein/ někdy tvaroh

pití denně 2l čisté vody a 5x silné kafe (kuřák)

je mi 33, fotku bych se klidně hodil ale štíhlej rozkydlej si umí asi představit každý
Nebráním se nějakým i drastickým úpravám ale nevím co ... z doplňků mám BCAA, protein pumpu, zkoušel jsem kreatin a nebylo nic znát kromě beďarů na ksichtě.

takže tak
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak:jidelnicek je zaklad
takze co jsi snedl za posledni tri dny
a pak si urcit priority, co vlastne chces: silu, objem, vysekanej, kondicku.....
jedine, kdy muzes mit vsechno naraz je crossfit :-D
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nad jídelníčkem bych se teda hodně zamyslel a překopal ho vesměs celý. Chybí ti tam sacharidy i tuky. Z toho chleba, housek a obědu v jídelně toho moc nenahrabeš.
Lilblack

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no minimalne by ses mel priblizit tomu jist k tem 150g bilkovin (stridej je)a 300-400g sacharidu, nejlepe brambory kvalitni ryze atp a nejakou zeleninu a trenink kdyz chodis takhle 3x tydne tak urcite nerozdeluj a makej fullbody :-) tod muj nazor :-)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak mi v tom jídelníčku chybí maso, vejce, kvalitní sacharidy.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda jídelníček měli lepší i v pracovních táborech možná ....
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ach.. chleba se sunkou, ale hlavne tam poslat par gramu bcaa
bolgi

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 8:42 am    Předmět: Re: rýsování a pomalý růst, postava na prt Odpovědět s citátem

lobotor1 napsal:
trenér mi říká že můžu zařadit geiner nabrat a pak to srýsovat ale já bych radši pomalu.

Tato veta vystihuje tvoj hlavny problem - myslis si (a vyzera to tak, ze aj tvoj trener, alebo si ho zle pochopil), ze naberanie ci rysovanie je otazka doplnkov. ked das gainer - naberas, ked das bcaa - rysujes, alebo tak nejak.

Samozrejme takto to nie je. V tvojom pripade by som sa vyprdol na protein aj bcaa vo vsetkych ostatnych pripadoch okrem potreningoveho napoja. Podla mna si proste lenivy si varit (toto vobec nemyslim ako urazku, kludne ma oprav ak sa mylim) a myslis, ze ked si das protein miesto jedla, tak je to ok (mozno este lepsie). Ale to nie je pravda. Nic ti nenahradi pevne (skutocne) jedlo. Preto by som na tvojom mieste uplne vypustil ten protein, aby si bol donuteny si varit a ked pochopis kde je jeho miesto, tak potom ho zarad. Ale proste prekladat polievku a chleba BCAA-ckami znamena, ze nerozumies zakladnym principom stravovania. Takze skus viac popozerat aj tu na stranke, alebo inde ako to ma vyzerat, vzorovych jedalnickov je plny internet (napr. treningove logy aj tu na ronniem) a od toho sa skus odpichnut.
lobotor1

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za kritiku. Je na miste. Co jsem si tu cetl tak jidlo mam uplne na hovno. Uz jsem na tom zacal pracovat a ctu abych vedel vic. Nejak nerozumim zatim proc rozdelit trenink. Ale ok. Poctu vic a uvidime. Diky moc za smer.

D.

Rychle na stránku:

Přejdi na: