|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je podle vas lepsi pro rozvoj prsou ? |
| klasicky bench press |
|
37% |
[ 6 ] |
| bench press s jednoruckama |
|
62% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 16 |
|
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
jezismarja, cekal jsem, kdo tuhle ko*otinu ze sebe jako prvni vybleje _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Presne pro to jsem ja vlastne zacal cvicit, rikal jsem si nekdy se me sila bude hodit. A taky se hodi. Napr neni problem si sam postavit krov na mega zahradni pristavek, zvedat nad hlavu 4,5 metru tramy 10x20cm prures
BTW nechapu jek nekdo nemuze procitit prsa z bench presu, tak si sakra poradne nalozim, nebo zkratim pauzi, dam 8- 10 serii a bude vymalovano. |
Konečne niekto kto cvičí nielen kvôli tomu aby nevyzeral ako troska ale vidí v tom aj praktickú stránku veci. Sám bežne robím kadečo, nosím sudy s pivom, vykladám tony šiat z kamióna, minule som prenášal záhradnú chatku...Kamarát je súťažný powerlifter a raz mi rozprával ako zapadol s Favoritom v snehu do jamy a potom ho sám vytiahol nazad na cestu
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
pokud chces aby ti to rostlo, tak se poradne naucit techniku cviku a davat minimalne 60 % 1RM a pak hodne volume, ktery by se ti mel postupne zvedat jak se budes zlepsovat, plus bych daval spis kratsi pauzy, a jeste nezapomenout na incline, at mas i vrsek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 7:43 am Předmět: Re: bench press vs jednorucky |
|
|
| Saizen napsal: | zajimal by me vas nazor ohledne toho, ktery cvik je podle vas lepsi pro narust svalove hmoty.
za sebe muzu rict ze z klasickeho bench pressu prsa skoro necitim (nechval sem si kontrolovat techniku od par lidi, a prej ok) za to kdyz jdu na jednorucky tak, je perfektne procitim. |
Záleží na šířce úchopu neznamená vždy, širší úchop- větší zapojení prs
Taky záleží na tom kam činku pokládáš , jestli víc k bradě nebo naopak.
Chce to zkoušet ,každej má jiný pákový poměry (pokus-omyl) _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
| Saizen napsal: | ne ze bych nechtel byt silny, ale neni to moje priorita, cvicim abych vypadal dobre (jakkoli to zni divne ) a myslim ze v bodybuildingu nejde o to tam rvat vahy kdyz tam pak nezapojim spravny cileny i stabilizacni svaly, chci u danneho cviku procvicit to na co je cileny nez proste machrovat z tezkou vahou kterou zvednu ale ne v zajmu svalu ktere cvicim, dava to trochu smysl? |
jak Coleman ze? Kdyby ubral vahy tak ma aspon nejake svaly... :')
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
jezismarja, cekal jsem, kdo tuhle ko*otinu ze sebe jako prvni vybleje |
jako ruku na srdce, tebe by nezajimalo jak drepem procvici prsa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
| Saizen napsal: | ne ze bych nechtel byt silny, ale neni to moje priorita, cvicim abych vypadal dobre (jakkoli to zni divne ) a myslim ze v bodybuildingu nejde o to tam rvat vahy kdyz tam pak nezapojim spravny cileny i stabilizacni svaly, chci u danneho cviku procvicit to na co je cileny nez proste machrovat z tezkou vahou kterou zvednu ale ne v zajmu svalu ktere cvicim, dava to trochu smysl? |
Dává, za předpokladu, že si na kůře. Když trénuje nastřelený atlet, tak mu stačí sval pořádně napumpovat, protože ta hormonální odezva, kterou má trénink mít, aby rostly svaly a síla, ta už se mu v těle tvoří za pomoci jiných látek. Na druhé straně naturální atlet potřebuje tuhle hormonální odpověď vyvolat a k tomu právě slouží těžké váhy a komplexní cviky. Takže můžeš benchovat s 60kg se 110% technikou, ale lepší bude, pokud se budeš snažit zvedat pořád víc a víc dobrou technikou a pak si to klidně dopumpuj a prociťuj jak chceš
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Saizen napsal: | ne ze bych nechtel byt silny, ale neni to moje priorita, cvicim abych vypadal dobre (jakkoli to zni divne ) a myslim ze v bodybuildingu nejde o to tam rvat vahy kdyz tam pak nezapojim spravny cileny i stabilizacni svaly, chci u danneho cviku procvicit to na co je cileny nez proste machrovat z tezkou vahou kterou zvednu ale ne v zajmu svalu ktere cvicim, dava to trochu smysl? |
Dává, za předpokladu, že si na kůře. Když trénuje nastřelený atlet, tak mu stačí sval pořádně napumpovat, protože ta hormonální odezva, kterou má trénink mít, aby rostly svaly a síla, ta už se mu v těle tvoří za pomoci jiných látek. Na druhé straně naturální atlet potřebuje tuhle hormonální odpověď vyvolat a k tomu právě slouží těžké váhy a komplexní cviky. Takže můžeš benchovat s 60kg se 110% technikou, ale lepší bude, pokud se budeš snažit zvedat pořád víc a víc dobrou technikou a pak si to klidně dopumpuj a prociťuj jak chceš |
to zni jako rozumna odpoved )
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Saizen napsal: | ne ze bych nechtel byt silny, ale neni to moje priorita, cvicim abych vypadal dobre (jakkoli to zni divne ) a myslim ze v bodybuildingu nejde o to tam rvat vahy kdyz tam pak nezapojim spravny cileny i stabilizacni svaly, chci u danneho cviku procvicit to na co je cileny nez proste machrovat z tezkou vahou kterou zvednu ale ne v zajmu svalu ktere cvicim, dava to trochu smysl? |
Dává, za předpokladu, že si na kůře. Když trénuje nastřelený atlet, tak mu stačí sval pořádně napumpovat, protože ta hormonální odezva, kterou má trénink mít, aby rostly svaly a síla, ta už se mu v těle tvoří za pomoci jiných látek. Na druhé straně naturální atlet potřebuje tuhle hormonální odpověď vyvolat a k tomu právě slouží těžké váhy a komplexní cviky. Takže můžeš benchovat s 60kg se 110% technikou, ale lepší bude, pokud se budeš snažit zvedat pořád víc a víc dobrou technikou a pak si to klidně dopumpuj a prociťuj jak chceš |
nebo za předpokladu, že máš super genetiku, nemusíš být na kůře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
Btw, co takhle dát nejdřív rovnej bench a potom jednoručky na šikmý lavici? Už jsem to v několika tréninkách viděl a sám to v tuhle chvíli cvičím a je to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Btw, co takhle dát nejdřív rovnej bench a potom jednoručky na šikmý lavici? Už jsem to v několika tréninkách viděl a sám to v tuhle chvíli cvičím a je to super. |
takhle sem to delal. ja myslel nahradit normalni bench na rovny za jednorucky na rovny, a pak na sikmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
klidne bench vyhod, maximalne se stane, ze te nebudou bolet lokty, rameno a mid pec dostane vetsi stimul _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|