|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pruzicka
|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:23 pm Předmět: Ido Portal v Praze |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
Jel bych hned, bohužel pro mě je ta cena stále ještě dost limitující  snad za pár let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Halký: Kde se to dá objednat? :)
EDIT: Mimochodem, vždycky mě fascinuje, když mají lidi kecy na cenu workshopů/seminářů a pak jsou schopný utratit hromadu prachů za nesmyslnou chemču, drahý (a zbytečný) tréninkový náčiní atp... :) To teď nemyslím proti nikomu konkrétně, spíš takovej obecnej povzdech na téma "za voloviny vyházim roční plat, ale na vzdělání nedám ani korunu". Zvláštní přístup... _________________ My girlfriend is stronger than you!
Naposledy upravil ZeleznaKoule dne st říjen 29, 2014 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Halký: Kde se to dá objednat? :) |
Ty zklidni hormón, máš doma hvězdu Blesku pro ženy, na co by ti asi byla Carmen?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Hele ta cena je fakt úlet. Na to, že toho pána ani neznám. Možná že v klubu železnejch koulí platí za legendu, ale musej mně omluvit, já jsem selský hňup. A obávám se, že v klubu železnejch koulí není moc solventních maníků tohohle formátu.
Dyť to je kurva cena za rok vysokoškolského vzdělání na slušné soukromé VŠ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
To bylo takové přirovnání...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Hele ta cena je fakt úlet. Na to, že toho pána ani neznám. Možná že v klubu železnejch koulí platí za legendu, ale musej mně omluvit, já jsem selský hňup. A obávám se, že v klubu železnejch koulí není moc solventních maníků tohohle formátu.
Dyť to je kurva cena za rok vysokoškolského vzdělání na slušné soukromé VŠ. |
To, že ho neznáš, ještě neznamená, že nemá co naučit :)
Btw, já když sem zvu někoho ze zahraničí, platím kolem 1000eur/den, letenku, hotel, jídlo... A protože chci, aby to mělo úroveň, nechci mít 150 účastníků. Matiku si už můžeš udělat sám :)
Já osobně Petrovu iniciativu kvituji. Je třeba sem dostat kvalitní lektory/instruktory/mistry, ať se tady trochu pročistí to informační vakuum :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 7:36 am Předmět: |
|
|
Já jsem si teda tu matiku schválně udělal.
Pokud budu počítat 3 dny, tak to je 3000 eur (83 000 Kč). Letenka řekněme 30 0000 Kč? Hotel 15 000 Kč? Jídlo 10 000 Kč?
83+30+15+10=138 000 Kč, ale počítám 250 000 Kč, ať nejsem zbytečně moc konzervativní a je prostor pro další položky, který jsem nezval v potaz.
Pokud bude 30 účastníků, tak 250 000/30=8333 Kč=380 USD/osobu.
Nechci tady vyvolat žádnej flame! Nikdy jsem podobnou akci nepořádal, takže nemám ponětí, kolik stojí její organizace a tenhle můj výpočet je třeba mimo. Navíc pokud nepřijede jenom Ido, ale i jeho tým, jak je psáno v pozvánce, tak ty čísla budou určitě někde jinde. Zároveň souhlasím, že lidi utrácejí za hovadiny a tohle je rozumná investice. Na zdejší poměry mi nicméně taky přijde 675 USD trošku hodně, byť to je třeba ve světě běžná cena. Ale pokud si to najde svoje zájemce, není co řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 7:47 am Předmět: |
|
|
JENDA: věř tomu, že se lidi o ty místa budou rvát  alespoň tak to vždycky bylo, když měl Ido nějaký seminář poblíž jako Německo apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | JENDA: věř tomu, že se lidi o ty místa budou rvát alespoň tak to vždycky bylo, když měl Ido nějaký seminář poblíž jako Německo apod. |
Já jsem grant a to svoje místo přenechám někomu jinýmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Halký: Kde se to dá objednat? :)
EDIT: Mimochodem, vždycky mě fascinuje, když mají lidi kecy na cenu workshopů/seminářů a pak jsou schopný utratit hromadu prachů za nesmyslnou chemču, drahý (a zbytečný) tréninkový náčiní atp... :) To teď nemyslím proti nikomu konkrétně, spíš takovej obecnej povzdech na téma "za voloviny vyházim roční plat, ale na vzdělání nedám ani korunu". Zvláštní přístup... |
Ono to je dost o matematice. Toho chlápka neznám, ale pokud je dobrý, tebe to možná posune dále. Nicméně, pro mnohé lidi by bylo mnohem lepší, kdyby si zaplatili na půl roku trenéra a měli by po tu dobu každý týden jednu lekci individuální péče. Když se na to podíváš z tohoto úhlu, je to pro většinu lidí zatraceně drahé. Nebo se také na to můžeš podívat z úhlu, že průměrný měsíční plat v Čechách je 25 000 Kč. Hrubého.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|