Hip (hap) Hop

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hip (hap) Hop  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hip (hap) Hop
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hip Hop
Ano
38%
 38%  [ 105 ]
Nee
48%
 48%  [ 132 ]
Je mi to fuk
12%
 12%  [ 34 ]
Celkem hlasů : 271

Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě já už touhle fází dávno prošel a opět se vracím na začátek a znovuobjevuju zapomenutý klenoty.

Vysokoobjemový tréninky mě nikdy nebraly, jen mi to občas ujede, ale naštěstí už čím dál míň. A minimalismus ve stavebnictví, potažmo architektuře, se mi libí stejně jako funkcionalismus apod., to pro mě není žádná novinka.

Bohužel low carb si dovolit nemůžu, protože to by to můj metabolismus a výdej nedal. Už teď jsem na nějakých 400g shodil cca 8kg. A víc tuků než mám teď do sebe cpát nechci, respektive odmítám pojídát přemaštěný jídla, jíst kostky sádla a másla, případně pít olej nebo si s ním jen vyplachovat pusu.
Řekl bych, že jich mám ve stravě i tak dost. Ořechy mám hodně rád, zálivky do salátů taky a light jídlo nejím.

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hip (hap) Hop Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31
Rychle na stránku:

Přejdi na: