Bolfis, to je mazec!
Kolik máš ofiko PR ze soutěže?
dik, 315
minuly tyden na MS WUAPU bylo natrenovano na vic 320 moznaaaaa, ale posral jsem si to sam ze jsem si chtěl na jistotu pohlidat první místo, 315 by stacilo ale rozhodci byli nekompromisni :-)
Já lift teda moc nesleduju, ale ten Dan Green to je fakt nářez ta postava a ty raw výkony, to mi hlava nebere...u toho videa jak dotahuje 455kg jak se ta osa brutálně prohýbá sem měl uplně husí kůži
uz v 18 tahal myslim 360 na mrtvolu, nejvetsi talent, ale cekal jsem, ze uz se moc neposune, protoze podle me zacal moc brzo davat hodne velke davky tst, ale spletl jsem se, on se porad zlepsuje, strasne zvire
clovek vidi malanicheva jak drepne raw 455 pri 140kg bw a mysli si, ze je na jine planete a pak prijde 130kg vazici skoro junior co to drepuje jen tak treninkove
To ako ten severan čo teraz drepol 485? RAW. To je viac jak môj celý total
Kdo drepnul 485kg raw?
Ty určitě myslíš Carla Yngvara Christensena, který dal rekordní total 1200kg, ale to bylo v rámci IPF, tedy v dresu. I tak je to brutální vykon[/youtube]
To ako ten severan čo teraz drepol 485? RAW. To je viac jak môj celý total
Kdo drepnul 485kg raw?
Ty určitě myslíš Carla Yngvara Christensena, který dal rekordní total 1200kg, ale to bylo v rámci IPF, tedy v dresu. I tak je to brutální vykon[/youtube]
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru