Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos: ja takhle minulej rok prokalil celou dovolenou, 10 dni v lihu a dalo se to ale je fakt, ze tam se to proste snasi lip, lepsi vzduch, more, pocasi.. tady bych se asi rozlozil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasický večerní páteční menu tohoto léta pro mě byly 3 piva a půl flašky zelené...akorát teda ty piva byly dvoulitrový a zelená litrovka S kámošem jsme využili každou volnou chvíli k různým grilovačkám, sedánkům a akcím...pakl plasťáků a velká zelená ve dvou nebyl problém

Ale akcí bylo víc...je fakt, že jsem přes léto pár kilo přibral, ale za 2 týdny s trochu urovnanější životosprávou a cvičením 2x týdně to mám zas dole :) Chápu ale i lidi co nepijou vůbec, je to jejich životní styl a nikomu ho neberu, každopádně já se radši bavím s lidma, kteří si rádi daj...jak se říká - umím se bavit bez chlastu, ale jistota je jistota
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší je před konzumací alkoholu se pořádně najíst (aby tam byly i tuky) a být fyzicky odpočatý, např. když jsem někdy v létě celý den fyzicky pracoval a večer jel na akci tak mě rozbilo takové množství alkoholu, po kterém bych byl jinak v pohodě. Dále bych do sebe hodil nějakej multivitamín a hořčík (nějaký docent nám to říkal, že to pomáhá, ale ty biochemické důvody rozvádět nebudu )
Během pití alkoholu je důležité pít hodně vody, druhý den nejsem tak dehydratovanej a není mi špatně i za předpokladu, že to míchám (pivo, tatranský čaj, jagermeister)
Po akci před spaním vypiju další větší množství vody a ještě tam pošlu multivitamín a nějaký vitamin C.
Když se během spánku budím, mám u postele vodu a dále tu vodu do sebe peru.

Druhý den ráno jsem většinou ok. Akorát mám vždy takovou zkušenost, že ráno a ještě tak 2-3 dni po akci jsem zavodněnej, zejména na břiše, ale ta voda pomalu během týdne odtéká.
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, to je navod, pit abych se neopil a nebylo me blbe.
To piti pak ale postrada smysl
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Přesně tak..já to sice nepraktikuju, ale tak když už se du sundat, tak se sundám a neřeším, jestli jsem u toho vypil hodně vody a dal si multivitamín
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda hlavne nikdy nič nemiešam, naozaj nikdy
Určite pomáha pomedzi to jesť, piť vodu, v rámci možností fyzická aktivita atď. Ale pokiaľ nie si zvyknutý a kopeš do seba jeden panák za druhým (čo teda aspoň ja keď už raz za uhorský rok chlascem, tak poriadne), tak ti nepomôže nič a aj tak skončíš opitý. Nad alkoholom nevyhráš
Ak sa nechceš opiť, tak pi striedmo a veľa jedz. Ja som raz na chate vypil asi pol litra kadečoho (výnimka z toho pravidla hore o miešaní ) a zas tak strašne som nedopadol, akurát som bol poriadne nadržaný na "čokoľvek" opačného pohlavia
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vždycky byl schopnej za to hodně vzít, chodili jsme kalit každej víkend a do plnejch, většinou jsem se neuměl moc kontrolovat, takže i když jsem si říkal, že půjdu na dva tři drinky, moc se mi to nepovedlo. Teď jsem se ale kousl, rozhodl se, že na to seru, oblbování nanynek v barech bylo dost a už měsíc jsem nikde nebyl, ani jsem neměl kapku alkoholu. Musím říct, že ty víkendy jsou takový hezčí, produktivnější a delší, cítím se lépe a trénuje se mi super. Neříkám, že budu takhle striktně abstinovat dlouhodobě, ale teĎ mám nějaký cíl a za ním si jdu :) To samý s kouřením..seknul jsem s tím začátkem roku, pak jsem si občas zapálil, když jsem k tomu popíjel, no a jelikož teď nekalím, tak ani nekouřím :)
eraZ

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

to si vystihol vypijem si síce dvakrát do roka ale keď už sa ide piť tak do vracania a do kolien ináč je to škoda času
vagan

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vůbec nepiju :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry je kdyz se obcas vipiju dat si Hypnogen, zajimavej stav :)
karlwanhov

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nadherna doba :) vyhledavam absolutku a do kosiku muze jeste rovnou s protakem

coder

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne neber absolut vanilku vetsi humus sem jeste nepil a vanilku od te doby nemuzu ani citit
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vagan napsal:
vůbec nepiju :)

Že se nestydíš
Gohan

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coder napsal:
hlavne neber absolut vanilku vetsi humus sem jeste nepil a vanilku od te doby nemuzu ani citit

Ja zas absolut vanilku jako jednu z mala muzu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdelší abstinenci jsem měl v roce 2012 - 7 měsíců od Silvestra. Jenže pak jsme jeli na Rock for People, cestou si koupili piva a já už se po jednom motal jak buchta na plech. Teď si dám s přítelkyní třeba o víkendu večer flašku vína. O něco víc ukápne na Vánoce a Silvestra. Pak zase na dlouhou dobu klid. Panákování na rodinných oslavách moc nemusím, to se radši nažeru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: