|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so říjen 18, 2014 6:35 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je před konzumací alkoholu se pořádně najíst (aby tam byly i tuky) a být fyzicky odpočatý, např. když jsem někdy v létě celý den fyzicky pracoval a večer jel na akci tak mě rozbilo takové množství alkoholu, po kterém bych byl jinak v pohodě. Dále bych do sebe hodil nějakej multivitamín a hořčík (nějaký docent nám to říkal, že to pomáhá, ale ty biochemické důvody rozvádět nebudu  )
Během pití alkoholu je důležité pít hodně vody, druhý den nejsem tak dehydratovanej a není mi špatně i za předpokladu, že to míchám (pivo, tatranský čaj, jagermeister)
Po akci před spaním vypiju další větší množství vody a ještě tam pošlu multivitamín a nějaký vitamin C.
Když se během spánku budím, mám u postele vodu a dále tu vodu do sebe peru.
Druhý den ráno jsem většinou ok. Akorát mám vždy takovou zkušenost, že ráno a ještě tak 2-3 dni po akci jsem zavodněnej, zejména na břiše, ale ta voda pomalu během týdne odtéká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
Sakra, to je navod, pit abych se neopil a nebylo me blbe.
To piti pak ale postrada smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, to je navod, pit abych se neopil a nebylo me blbe.
To piti pak ale postrada smysl |
Přesně tak..já to sice nepraktikuju, ale tak když už se du sundat, tak se sundám a neřeším, jestli jsem u toho vypil hodně vody a dal si multivitamín
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so říjen 18, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ja teda hlavne nikdy nič nemiešam, naozaj nikdy
Určite pomáha pomedzi to jesť, piť vodu, v rámci možností fyzická aktivita  atď. Ale pokiaľ nie si zvyknutý a kopeš do seba jeden panák za druhým (čo teda aspoň ja keď už raz za uhorský rok chlascem, tak poriadne), tak ti nepomôže nič a aj tak skončíš opitý. Nad alkoholom nevyhráš
Ak sa nechceš opiť, tak pi striedmo a veľa jedz. Ja som raz na chate vypil asi pol litra kadečoho (výnimka z toho pravidla hore o miešaní  ) a zas tak strašne som nedopadol, akurát som bol poriadne nadržaný na "čokoľvek" opačného pohlavia
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
Já vždycky byl schopnej za to hodně vzít, chodili jsme kalit každej víkend a do plnejch, většinou jsem se neuměl moc kontrolovat, takže i když jsem si říkal, že půjdu na dva tři drinky, moc se mi to nepovedlo. Teď jsem se ale kousl, rozhodl se, že na to seru, oblbování nanynek v barech bylo dost a už měsíc jsem nikde nebyl, ani jsem neměl kapku alkoholu. Musím říct, že ty víkendy jsou takový hezčí, produktivnější a delší, cítím se lépe a trénuje se mi super. Neříkám, že budu takhle striktně abstinovat dlouhodobě, ale teĎ mám nějaký cíl a za ním si jdu :) To samý s kouřením..seknul jsem s tím začátkem roku, pak jsem si občas zapálil, když jsem k tomu popíjel, no a jelikož teď nekalím, tak ani nekouřím :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, to je navod, pit abych se neopil a nebylo me blbe.
To piti pak ale postrada smysl |
to si vystihol vypijem si síce dvakrát do roka ale keď už sa ide piť tak do vracania a do kolien ináč je to škoda času
|
|
| nahoru |
|
 |
vagan
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
Dobry je kdyz se obcas vipiju dat si Hypnogen, zajimavej stav :)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
nadherna doba :) vyhledavam absolutku a do kosiku muze jeste rovnou s protakem
_________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
hlavne neber absolut vanilku vetsi humus sem jeste nepil a vanilku od te doby nemuzu ani citit
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | hlavne neber absolut vanilku vetsi humus sem jeste nepil a vanilku od te doby nemuzu ani citit |
Ja zas absolut vanilku jako jednu z mala muzu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
Nejdelší abstinenci jsem měl v roce 2012 - 7 měsíců od Silvestra. Jenže pak jsme jeli na Rock for People, cestou si koupili piva a já už se po jednom motal jak buchta na plech. Teď si dám s přítelkyní třeba o víkendu večer flašku vína. O něco víc ukápne na Vánoce a Silvestra. Pak zase na dlouhou dobu klid. Panákování na rodinných oslavách moc nemusím, to se radši nažeru _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|