bear routine

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bear routine  Úvodní stránka -> Trénink -> bear routine
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marzochi

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To pak jo a vychází to reálně. Myslel jsem, že cizo to v tom článku píše jako 80% z maxka mínus podseknutí. No prostě je jedno jak k tomu číslu dojdeš, ale všechny ty zpusoby se budou motat +- kolem stejnych čísel, hlavně to musí být jak říkám reálně odcvičitelné v tom horizontu v kterém to chci cvičit. Taky sem měl párkrát moc velký oči, takže bych se držel radši níže než víše.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oswobne bych se priklanel jit s vama niz, maxko tak o 10% a vysledky zaokrouhlovat dolu a spis si pak pridat tyden nebo dva
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to cvičil vždycky jako 80% z (M1O-5 kg), u dřepu/MT je to myslím méně, každý týden jsem přihazoval 2.5 kg a na těch 6-8 týdnů to vyšlo úplně přesně.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže když mám například 1MO pro Bench cca 90 kg, tak budu počítat 80% z 80kg pro ty dvě golden série a těch 70% taky z 1MO - 10-5 kg?? Chtěl bych právě pak týdně přihazovat 2,5 kg na bench a 5 kg MT/SQ.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
oswobne bych se priklanel jit s vama niz, maxko tak o 10% a vysledky zaokrouhlovat dolu a spis si pak pridat tyden nebo dva

A jel si beara podle článku tady nebo jak psala koule nebo i jinak?
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Takže když mám například 1MO pro Bench cca 90 kg, tak budu počítat 80% z 80kg pro ty dvě golden série a těch 70% taky z 1MO - 10-5 kg?? Chtěl bych právě pak týdně přihazovat 2,5 kg na bench a 5 kg MT/SQ.

Právě asi záleží, jak dlouho to chceš jet. Možná lepší to podsekout dolů jak psal Ustinov a sledovat, jak to půjde a podle toho přidávat.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na tuto variantu:

Monday
A-1: Military Press
A-2: Pull-up
B-1: Deadlift

Wednesday
A-1: Bench Press
A-2: Bent-over row
B-1: Squat

Friday

Another effective high volume program is the "Russian Bear" program I learned from Pavel Tsatsouline. Here's how it works: Start off by doing a hard set of five on an exercise. Don't pick your five-rep max. Pick a weight that you could do six to seven times with good form and stop at five reps.
Wait five minutes after the first set and do another set of five with 90% of the first set. After that set, wait 30-60 seconds and do a set of 5 with 80% of the first set. Keep doing sets of five with 80% of the first set and take one-minute breaks between each set. When you can no longer do five reps with good form, call it a day. This may happen after four sets or as many as fifteen. It really varies with the individual.
Since you're not training to failure and are using relatively light weights for most of the sets, you can do the Russian Bear program more often. For example, you could do it three times a week.

Co si o tom myslíte? Jde mi o sled cviků, jestli není lepší třeba v pondělí odjet MT jako první, ve středu dát jen bench a dřepy. Ten popis sedí k tomu, co už zde někteří psali...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Co říkáte na tuto variantu:

Monday

Wednesday
A-1: Bench Press
A-2: Bent-over row
B-1: Squat

Friday

Another effective high volume program is the "Russian Bear" program I learned from Pavel Tsatsouline. Here's how it works: Start off by doing a hard set of five on an exercise. Don't pick your five-rep max. Pick a weight that you could do six to seven times with good form and stop at five reps.
Wait five minutes after the first set and do another set of five with 90% of the first set. After that set, wait 30-60 seconds and do a set of 5 with 80% of the first set. Keep doing sets of five with 80% of the first set and take one-minute breaks between each set. When you can no longer do five reps with good form, call it a day. This may happen after four sets or as many as fifteen. It really varies with the individual.
Since you're not training to failure and are using relatively light weights for most of the sets, you can do the Russian Bear program more often. For example, you could do it three times a week.

Co si o tom myslíte? Jde mi o sled cviků, jestli není lepší třeba v pondělí odjet MT jako první, ve středu dát jen bench a dřepy. Ten popis sedí k tomu, co už zde někteří psali...

No já nevím, ale mít 3x týdně tlakovej cvik a 1x týdně cvik na nohy, to mi nepřipadá moc vyrovnaný (dobře, u MT to taky zabírá, ale přece jen je až tolik). Podle mě si budeš přetěžovat přední delty.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - bear routine Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: