Úvahy o životě...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Úvahy o životě...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Úvahy o životě...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten si pořád dávám a nemám s ním problém.

Jinak původní text v prvním topicu je z blogu na iDnes.cz, smysl proč ho sem "nový" uživatel dal, mi pořád nějak uniká...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ten si pořád dávám a nemám s ním problém.

Jinak původní text v prvním topicu je z blogu na iDnes.cz, smysl proč ho sem "nový" uživatel dal, mi pořád nějak uniká...

Sorry, já musel, nedalo mi to :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2014 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však úplně v poho.

Stejně tak já musel tu poznámku o tom práškování, když sleduju, jaké kraviny (nejen) na tohle téma dokážou poslední dobou lidé sdílet na Facebooku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
smilan

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 5:42 pm    Předmět: Jak správně kráčet životem? Odpovědět s citátem

Jak správně kráčet životem?

Vše, co existuje na zemi je člověku k dispozici. Ze všeho může brát, ochutnat, přežít a zakusit. Jen jedno jediné nemůže! Způsobovat při naplňování svých žádostí utrpení jiným! Pokud totiž takto koná, nevyhnutelně se do vláken jeho osudu začnou vetkávat temná vlákna, které ho stáhnou dolů.

Člověče, dělej co chceš, jen při tom v žádném případě nezpůsobuj utrpení jiným! Ani jiným, ani sobě samému! Jedině pak budeš žít správně a kráčet cestou štěstí a radosti.

Úzkostlivě se chraň člověče toho, abys jiným způsobil bolest při uspokojování nějaké ze svých žádostí. Neboť toto musí nakonec i tobě samotnému přinést bolest, neštěstí a utrpení. A to dříve nebo později! Buď ještě v tomto tvém pozemském životě a pokud ne, tak zcela určitě po tvé smrti.

Zde se však mnozí pousmějí a bezstarostně hodí rukou, protože podle jejich názoru po smrti už nic neexistuje. Podle nich totiž žijeme jen tady a teď a proto si třeba života pořádně užít. A nakonec existuje mnoho příkladů, kdy se mnohým, kteří evidentně způsobovaly mnoho utrpení jiným po celý život dařilo a zemřeli v blahobytu a dostatku.

Vězte však a vryjte si hluboko do své duše, že v žádném případě neobejde bez újmy ten, kdo při uspokojování svých žádostí způsoboval utrpení jiným, protože utrpení, musí nakonec dostihnout i jeho samého. Tak to totiž vyžaduje Spravedlnost! Ne ta malá lidská, kterou lze obejít, ale ta velká a univerzální, které se nikdo nedokáže vyhnout a ani nijak jinak ji uplatit.

Člověče moderní doby, ty, který používáš ty nejrozličnější, nejednou i velmi rafinované a sofistikované způsoby ubližování, zneužívání a špatného, lidsky nedůstojného zacházení s jinými jen proto, abys dosáhl naplnění svých žádostí třes se! Třes se před velkou Spravedlností, která tě zaručeně dostihne! Zaručeně tě dostihne, i když zde na zemi sis to dokázal zařídit tak, že tvé uspokojování žádosti za cenu utrpení jiných je beztrestné a ty jsi považován za ctihodného občana, chráněného pozemským zákonem. Věz však, že tvá šikovnost a chytrost tě však v žádném případě neuchrání od působení velké a neuplatné Spravedlnosti Boží!

Pokud tě totiž její ruka nedostihne v tomto tvém pozemském životě, bezprostředně po své smrti zažiješ dva obrovské šoky:

Prvním bude poznání, že smrtí tvé bytí nekončí a že tvá víra, že po smrti už nic není byla falešná. A tato falešná víra ti umožnila žít egoisticky a bezohledně v iluzi, že za to nebudeš moci být nikým brán na zodpovědnost a že za to neponeseš absolutně žádné důsledky.

Avšak bezprostředně po své smrti velmi rychle zjistíš, že tvé bytí nekončí a to bude pro tebe první obrovský šok. No a druhým děsivým šokem bude neúprosná nutnost přijetí osobních důsledků za všechno své předchozí jednání. A protože tvoje jednání nebylo dobré, protože si při uspokojování svých žádostí způsoboval mnoho utrpení jiným, otevře se před tebou cesta bolesti, na kterou budeš muset vykročit. Neboť spravedlivou odplatu za bolest může být jen bolest! Co kdo totiž rozséval, to musí i sklidit!

Člověče, můžeš si užívat všeho, co ti život poskytuje. Jen při tom nikomu nespôsobuj žádné utrpení! Ani velké, ani malé! Pokud budeš kráčet svým životem s úctou, laskavostí a ohleduplností vůči jiným, tobě samému se dostane úcty, laskavosti a ohleduplnosti.

Pokud ale budeš způsobovat utrpení jiným, tobě samotnému se dostane utrpení!

Neboť jak se ten, kdo dbá o úctu, ohleduplnost a laskavost vůči jiným nemůže sám vyhnout úctě, ohleduplnosti a laskavosti, stejně se nemůže ten, kdo způsoboval utrpení a disharmonii jiným sám v žádném případě vyhnout svému vlastnímu utrpení a životu poznamenaného disharmonií a neklidem duše.

Takto totiž působí Pravěčná Spravedlnost, na jejíž účinky člověče pamatuj a ve svém životě jednej tak, aby tě nemusela zranit, či dokonce zahubit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie byl ocitym svedkem chemtrail
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč mě hned napadlo

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…“

Škoda jen, že nejsem negr s pekelným afrem, takhle to blbě vyzní
drlift_

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...a?

Nejak se tu z toho stava misto pro dusevne vysinute jedince
Oddo

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Deadlift napsal:
...a?

Nejak se tu z toho stava misto pro dusevne vysinute jedince

Nebo stárneme a nejdeme s dobou
Study

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabanujte ho někdo

https://www.instagram.com/studynkapetr/
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Zabanujte ho někdo

Proč?
mikex2

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně s tím článkem souhlasím, ale na druhou stranu musím přiznat, že mi dneska dělá radost, jak mi rostou akcie KB.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Hodně s tím článkem souhlasím, ale na druhou stranu musím přiznat, že mi dneska dělá radost, jak mi rostou akcie KB.

však počkej, zase to slítne do sraček, až se přijde na to, že Řecko je už zase v prdeli... , nech si pár kaček, ať můžeš přikoupit, jak se říká, až poteče v ulicích krev, tak nakupuj...
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby byly nějaký prachy, tak bych si koupil trochu fyzického stříbra, ale nejsou, tak jenom smutně koukám jak to klesá a já nemůžu nakoupit...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Úvahy o životě... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: