|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 12:38 am Předmět: 500,- kč od mbank |
|
|
Zdravím,
mbank teď dává 500kč za založení účtu (který je komplet zdarma). Po založení můžete doporučovat další lidi třeba rodinu - za každého dostanete 700, a on svých 500,-.. toto bych doporučil všem lidem, kteří ještě jsou u ČS, KB, GE a ČSOB a platí ty nehorázné poplatky za každou kokotinu. mBank (stejně jako Air bank, Fio, Zuno) je komplet zdarma. Celé to založení Vám asi zabere 10 minut, nikam nemusíte chodit: zakládáte online a kurýr pak dojede k Vám a jen mu podepíšete papír.
http://www.mbank.cz/promotion/mklub-7narozeniny/index.html
Pokud máte někdo zájem napište mi do pm. Pošlu Vám promo kód k založení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 7:57 am Předmět: |
|
|
Takže ty vlastně jen chceš svých 700,-Kč? Chápu to správně? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
No jistě že chce svých 700Kč, ale je to výhodně pro obě strany.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 8:56 am Předmět: |
|
|
Neřekl bych, že bych musel kvůli pětistovce měnit účet, to je asi jako psát příběh na hlavní stránku kvůli suplementům _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
500 za to, ze budu mit banku, kde mi nejsou schopni vydat penize, nebo kde je nemuzu vlozit, mi prijde nevyhodne... FIO umi spoustu veci stejne, ale prepazku tam maji...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:26 am Předmět: . |
|
|
mě s tím už otravovalo několik známých, mám to na emailu jejich dobrou radu
v kostce: kde je háček  ? (emaily za poslední týden budu vyřizovat až v sobotu :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
Já mám air bank takže důvod taky nemám přecházet, ale kamarád si u nich ten účet udělal a přes něj dalších 5 známých a vydělal si na tom 3500, což se nějakému studentovi může hodit  háček v tom prý opravdu není žádný
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků. A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
Problémy jako jaké? Nevidím žádný problém v tom mít účet u více bank, navíc když tam nic neplatíš. Nikdo neříká, že musíš rušit ten stávající :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků . A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc... |
a přesně to mě zajímá, ještě jsem ty podmínky nečetl...
samozřejmě, že v tom vždycky je nějaký háček, proč by Ti někdo dával 500 Kč jen tak :) ? Nějaká cesta, jak to k nim musí přitéct jinudy zpět musí samozřejmě být :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | wondra napsal: | | To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků . A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc... |
a přesně to mě zajímá, ještě jsem ty podmínky nečetl...
samozřejmě, že v tom vždycky je nějaký háček, proč by Ti někdo dával 500 Kč jen tak :) ? Nějaká cesta, jak to k nim musí přitéct jinudy zpět musí samozřejmě být :) |
Že by měli spočítáno, že nový zákazník jim ty peníze vydělá zpátky jiným způsobem?
A je to polská banka, takže jsou určitě zvyklí na vyčůránky, co si ten účet založí jenom
kvůli té pětistovce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
Jediná podmínka je, že účet nesmí být zrušen po dobu konání akce.. bylo to už hodněkrát a je to prověřený že v tom opravdu žádný háček není.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | nemusí tam chodit výplata, nemusí tam být žádný minimální zůstatek, tj. že tam musím něco přihodit já sám, prostě to založím, oni mi dají Kč 500, nechám to tam ležet a až skončí akce, tak to zruším, nebo to rušit nemusím, protože je všechno zdarma, je to tak? tak to bych do toho hned šel... |
Je to přesně jak píšeš.
žádný háček, banka má spočítáno, že nový zakazníci berou hypotéky atd. takže se jí to vrátí.
A ano budu z toho mít 700,-. Je to win win situace
Osobně raději také využívám kombinaci Fio+Air bank a v zahraničí Equa.
Mbank mám jen kvůli spoření 3%, který nikde jinde není + u nich budu brát hypo, kterou mají taky nejlevnější v ČR.
Kdo chcete napište mi o promo kód, necháte přivydělat chudého studenta a sami získáte 500,- :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|