500,- kč od mbank

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 500,- kč od mbank  Úvodní stránka -> Ostatní -> 500,- kč od mbank
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 12:38 am    Předmět: 500,- kč od mbank Odpovědět s citátem

Zdravím,

mbank teď dává 500kč za založení účtu (který je komplet zdarma). Po založení můžete doporučovat další lidi třeba rodinu - za každého dostanete 700, a on svých 500,-.. toto bych doporučil všem lidem, kteří ještě jsou u ČS, KB, GE a ČSOB a platí ty nehorázné poplatky za každou kokotinu. mBank (stejně jako Air bank, Fio, Zuno) je komplet zdarma. Celé to založení Vám asi zabere 10 minut, nikam nemusíte chodit: zakládáte online a kurýr pak dojede k Vám a jen mu podepíšete papír.

http://www.mbank.cz/promotion/mklub-7narozeniny/index.html

Pokud máte někdo zájem napište mi do pm. Pošlu Vám promo kód k založení :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže ty vlastně jen chceš svých 700,-Kč? Chápu to správně?
Riku

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jistě že chce svých 700Kč, ale je to výhodně pro obě strany.
wondra

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřekl bych, že bych musel kvůli pětistovce měnit účet, to je asi jako psát příběh na hlavní stránku kvůli suplementům
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

500 za to, ze budu mit banku, kde mi nejsou schopni vydat penize, nebo kde je nemuzu vlozit, mi prijde nevyhodne... FIO umi spoustu veci stejne, ale prepazku tam maji...
Freimen

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:26 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

mě s tím už otravovalo několik známých, mám to na emailu jejich dobrou radu

v kostce: kde je háček ? (emaily za poslední týden budu vyřizovat až v sobotu :D )
Riku

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám air bank takže důvod taky nemám přecházet, ale kamarád si u nich ten účet udělal a přes něj dalších 5 známých a vydělal si na tom 3500, což se nějakému studentovi může hodit háček v tom prý opravdu není žádný
wondra

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků. A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc...
Riku

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problémy jako jaké? Nevidím žádný problém v tom mít účet u více bank, navíc když tam nic neplatíš. Nikdo neříká, že musíš rušit ten stávající :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Budě tě honit finančák, žes to nezdanil
Freimen

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků . A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc...

a přesně to mě zajímá, ještě jsem ty podmínky nečetl...

samozřejmě, že v tom vždycky je nějaký háček, proč by Ti někdo dával 500 Kč jen tak :) ? Nějaká cesta, jak to k nim musí přitéct jinudy zpět musí samozřejmě být :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
wondra napsal:
To je sice hezké, ale normální člověk uvažuje jinak, třeba že s tím pak bude mít problémy x roků . A ne ten jeden měsíc na který mu 3,5k udělají radost. Většina lidí není zvyklá měnit účet dvakrát do roka a víc...

a přesně to mě zajímá, ještě jsem ty podmínky nečetl...

samozřejmě, že v tom vždycky je nějaký háček, proč by Ti někdo dával 500 Kč jen tak :) ? Nějaká cesta, jak to k nim musí přitéct jinudy zpět musí samozřejmě být :)

Že by měli spočítáno, že nový zákazník jim ty peníze vydělá zpátky jiným způsobem?
A je to polská banka, takže jsou určitě zvyklí na vyčůránky, co si ten účet založí jenom
kvůli té pětistovce...
Riku

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná podmínka je, že účet nesmí být zrušen po dobu konání akce.. bylo to už hodněkrát a je to prověřený že v tom opravdu žádný háček není.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusí tam chodit výplata, nemusí tam být žádný minimální zůstatek, tj. že tam musím něco přihodit já sám, prostě to založím, oni mi dají Kč 500, nechám to tam ležet a až skončí akce, tak to zruším, nebo to rušit nemusím, protože je všechno zdarma, je to tak? tak to bych do toho hned šel...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nemusí tam chodit výplata, nemusí tam být žádný minimální zůstatek, tj. že tam musím něco přihodit já sám, prostě to založím, oni mi dají Kč 500, nechám to tam ležet a až skončí akce, tak to zruším, nebo to rušit nemusím, protože je všechno zdarma, je to tak? tak to bych do toho hned šel...

Je to přesně jak píšeš.
žádný háček, banka má spočítáno, že nový zakazníci berou hypotéky atd. takže se jí to vrátí.

A ano budu z toho mít 700,-. Je to win win situace

Osobně raději také využívám kombinaci Fio+Air bank a v zahraničí Equa.
Mbank mám jen kvůli spoření 3%, který nikde jinde není + u nich budu brát hypo, kterou mají taky nejlevnější v ČR.

Kdo chcete napište mi o promo kód, necháte přivydělat chudého studenta a sami získáte 500,- :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 500,- kč od mbank Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: