Mražené

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Mražené  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mražené
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
johnyr

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 9:11 pm    Předmět: Mražené Odpovědět s citátem

Zdravím,
chci se zeptat lidí co by o tomto mohli vědět víc, zkoušel jsem něco dohledat, ale marně.

Rád konzumuji ryby, ale obvykle si kvůli nenáročnosti kupuji v mraženém stavu a připravuji je stylem, že vytáhnu mražené filé a rovnou to dám na pánev (mírný oheň). Je možné, že z hlediska dlouhodobé konzumace to bude pro tělo neprospěšné, nebo bych to měl vytáhnout napřed z mrazáku a nechat to samovolně rozmrazit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to uplne fuk
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To musí bejt hnus.
johnyr

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: díky.
peetthemaster: Ani ne, stačí když to je kvalitní mražené + správná kombinace koření a na másle :).
blikk

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to hodíš rovnou na pánev, tak nutričně to neztratí nic, ale bude to mít blbou konzistenci, při tom náhlym rozmražení se ti ta ryba na té pánvi "rozsype"....
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nech to normálně rozmrazit na pokojovou teplotu a pak to hoď na pánev a za 3-4 minuty z každé strany je ta ryba hotová
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z mrazáku to dej do chladničky do mísy a nech rozmrazit přes noc. Pak až na pánev.
johnyr

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem za příspěvky, ale ohledně toho jak ta ryba chutná a je její konzistence, tak to už je moje věc, mi jde pouze o to, že jestli to nějak vadí, vím, že hodit to z mrazáku do ledničky přes noc je lepší, ale prostě nikdy nevím jestli to zrovna budu mít a tak z mrazáku rovnou na pánev je pro mne nejlepší metoda a proto se ptám jestli to nějak může vadit a nebo je to úplně jedno.

Nemám vám to za zlé a děkuji za rady, ale prosím zdržte se komentářů, jak si rybu připravit atd..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, může to vadit . . .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johnyr napsal:
Díky všem za příspěvky, ale ohledně toho jak ta ryba chutná a je její konzistence, tak to už je moje věc, mi jde pouze o to, že jestli to nějak vadí, vím, že hodit to z mrazáku do ledničky přes noc je lepší, ale prostě nikdy nevím jestli to zrovna budu mít a tak z mrazáku rovnou na pánev je pro mne nejlepší metoda a proto se ptám jestli to nějak může vadit a nebo je to úplně jedno.

Nemám vám to za zlé a děkuji za rady, ale prosím zdržte se komentářů, jak si rybu připravit atd..

Tak to jez syrové...to je prostě barbarství, nezlob se na mě (nebo zlob). Za mě - pokud je ryba mražená, není to obvykle nějaká top kvalita (tuňáka za šest set až za litr prostě nezamrazíš). Tj. mrazí se většinou low cost.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Mražené
Rychle na stránku:

Přejdi na: