|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johnyr
|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 9:11 pm Předmět: Mražené |
|
|
Zdravím,
chci se zeptat lidí co by o tomto mohli vědět víc, zkoušel jsem něco dohledat, ale marně.
Rád konzumuji ryby, ale obvykle si kvůli nenáročnosti kupuji v mraženém stavu a připravuji je stylem, že vytáhnu mražené filé a rovnou to dám na pánev (mírný oheň). Je možné, že z hlediska dlouhodobé konzumace to bude pro tělo neprospěšné, nebo bych to měl vytáhnout napřed z mrazáku a nechat to samovolně rozmrazit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
To musí bejt hnus. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
johnyr
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
Hulkie: díky.
peetthemaster: Ani ne, stačí když to je kvalitní mražené + správná kombinace koření a na másle :).
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
Když to hodíš rovnou na pánev, tak nutričně to neztratí nic, ale bude to mít blbou konzistenci, při tom náhlym rozmražení se ti ta ryba na té pánvi "rozsype"....
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
nech to normálně rozmrazit na pokojovou teplotu a pak to hoď na pánev a za 3-4 minuty z každé strany je ta ryba hotová
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Z mrazáku to dej do chladničky do mísy a nech rozmrazit přes noc. Pak až na pánev.
|
|
| nahoru |
|
 |
johnyr
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za příspěvky, ale ohledně toho jak ta ryba chutná a je její konzistence, tak to už je moje věc, mi jde pouze o to, že jestli to nějak vadí, vím, že hodit to z mrazáku do ledničky přes noc je lepší, ale prostě nikdy nevím jestli to zrovna budu mít a tak z mrazáku rovnou na pánev je pro mne nejlepší metoda a proto se ptám jestli to nějak může vadit a nebo je to úplně jedno.
Nemám vám to za zlé a děkuji za rady, ale prosím zdržte se komentářů, jak si rybu připravit atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| johnyr napsal: | Díky všem za příspěvky, ale ohledně toho jak ta ryba chutná a je její konzistence, tak to už je moje věc, mi jde pouze o to, že jestli to nějak vadí, vím, že hodit to z mrazáku do ledničky přes noc je lepší, ale prostě nikdy nevím jestli to zrovna budu mít a tak z mrazáku rovnou na pánev je pro mne nejlepší metoda a proto se ptám jestli to nějak může vadit a nebo je to úplně jedno.
Nemám vám to za zlé a děkuji za rady, ale prosím zdržte se komentářů, jak si rybu připravit atd.. |
Tak to jez syrové...to je prostě barbarství, nezlob se na mě (nebo zlob). Za mě - pokud je ryba mražená, není to obvykle nějaká top kvalita (tuňáka za šest set až za litr prostě nezamrazíš). Tj. mrazí se většinou low cost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|