|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 6:51 am Předmět: |
|
|
to je teda pekne trapny...na prvni díly se dalo divat aspon diky kurvam ale tedka už i ty žensky tam to je slaby je to spiš jak expendables ale hrozny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 8:30 am Předmět: |
|
|
Nahodo, 5ka byla dost dobra, to je ten prvni dil z serie kde se obevil The Rock.
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Tom3 napsal: | | Irminsul napsal: | http://www.csfd.cz/film/336447-chran-nas-od-zleho/
pěkná hororová lekačka |
Na to jsem se v sobotu dival, taky jsem se parkrat solidne lekl ale ta finalni scena takova sucha.. |
Perfektni fim. Velice mile prekvapeni. |
pridavam se, fakt dobry
Naposledy upravil DolceGusto dne st listopad 05, 2014 11:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 5:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 3:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 12:35 am Předmět: |
|
|
JJ, o tom sa bude ešte hovoriť, pripadal som si, ako by som si čítal nejakú víťaznú poviedku z Ikarie/XB 1ky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 2:17 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
JJ, o tom sa bude ešte hovoriť, pripadal som si, ako by som si čítal nejakú víťaznú poviedku z Ikarie/XB 1ky. |
Já se akorát vrátil před hodinou z kina a musím říct, že jsem čekal od Nolana víc... Na mě to bylo až příliš dlouhé a až příliš velký sci-fi. Když porovnám třeba s Inception nebo Shuttered island, tak prostě tenhle film ztrácí (i když to je pořád nadprůměr), dávám 7/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
asi myslis Shutter Island a ten neni jeho,, na film se tesim, ale nolanovky jsou uz tak ocekavane, ze hodnoceni nebyvaj moc objektivni _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Film som este nevidel, az zajtra, ale podla reakcii vela ludi ocakava scifi akciu a ono to je v podstate rodinne drama.
Inak vcera NIGHTCRAWLER
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Když porovnám třeba s Inception nebo Shuttered island, tak prostě tenhle film ztrácí (i když to je pořád nadprůměr), dávám 7/10. |
s tímhle přesně souhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|