|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ivos11111
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 5:09 pm Předmět: Tréninkový plán |
|
|
Je mi 23 let, jsem ektomorf, mám 177 cm a 76 Kg. Můj cíl při cvičení a obecně sportování? Rozhodně jím není bench, nabírání svalové hmoty, objem a tak podobně. Spíš se chci vyrýsovat, nabrat nějaký Kg a bejt rychlej, vytrvalej a dynamickej, prostě v kondici. Toto je můj tréninkový plán pro následující týdny:
Pondělí: Squash + kroužek na prsty a předloktí (různý mačkání na sílu, klopení zápěstí s kroužkem)
Úterý: posilování předloktí a bicepsu s činkou 10 kg či kettlebellem 20 kg + 100 kliků, 75 sedů lehů a 100 dřepů
Středa: běh (kombinace svižného běhu a sprintů - 4 km) + kroužek na prsty a předloktí
čtvrtek: squash
Pátek: posilování předloktí a bicepsu s činkou 10 kg či kettlebellem 20 kg (rozumn počet opakování a sérií) + 100 kliků, 75 sedů lehů a 100 dřepů
Sobota: běh + kroužek na prsty a předloktí
Neděle: volno
Před tréninky dynamický strečink, po trénincích statický strečink.
Co na to říkáte vzhledem k mým cílům? Máte třeba nějaký další tipy či rady? Jídelníček se mnou neprobírejte, ten mám svůj a nehodlám ho měnit. Resp. hodlám, chcí zvýšit množství bezlepkové stravy ve svém jídelníčku časem. :) Díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blackoff

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš mít předloktí jak Pepek námořník, tak dost dobrý.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ivoši, bohužel je to úplně k ničemu.
Nerozumím, když nejprve píšeš, že tvým cílem není nabírání hmoty, a následně, že chceš přibrat nějaké to kilo.
Proč jediný biceps cvičíš se závažím? Proč děláš tolik dřepů, místo abys udělal pár těžkých? Vytrvalostní aktivity obvykle moc pěkná těla nepřináší
Nechci být největší demagog na světě a psát do všech svých příspěvků to samé, ale jestli chceš být zdravý, rychlý a atletický, pořádné dřepy a mrtvé tahy jsou stejně ta nejlepší cesta  . K tomu třeba ty sprinty a taky vzpírání, když teda říkáš dynamický
Nemůžu posoudit squash, nevím, co to je, tyhle věci nesleduju
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | Jestli chceš mít předloktí jak Pepek námořník, tak dost dobrý.. |
predlokti mu zustane uplne stejne a slachy pujdou pomalicku do..
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Není škoda používat ten Kettlebell jen na předloktí a biceps?
Je to univerzální zbraň na celé tělo! _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:46 pm Předmět: no |
|
|
Možná jsem se špatně vyjádřil hoši tak jinak. O nabrání Kg mi vlastně nejde vůbec, nebo jen lehce nepatrně. Max si chci zpenit tělo.
Mým hlavním cílem je být perfektně připravenej pro squash, to je moje jasná priorita.
Kolega tu mluvil o šlachách ..... v klidu .... nevcivčím s tím kroužkem v hodinu v kuse, všechno v normě.
Potřebuju bejt zkrátka a jednoduše výbušnej a vytrvalej ..... mít větší stisk při hraní squashe ... větší výdrž stisku rakety atd. Jsou to spojené nádoby. :)
Ale co se týče toho kettlebelu, tak to jo, s ním víc druhů cviků zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Na stisk je myslím dobrý...
mrtvý tah
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
nepředstavujte si to že si budu to zápěstí a předloktí strhávat .... jestli tomu kroužku v ty určité dny věnuju 10 nebo 15 minut ...... jsou to čistě doplňokový věci ..... akorát to budu dělat praviděl a denním rozestupem na regeneraci.
A 2x tejdně posílím klopení s jednoručkou pár sérii (4 nebo 5) ....
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Na stisk je myslím dobrý...
mrtvý tah |
Ok, díky ... jenže já ten den nemám nafukovací a ještě se věnuju i tenisu. :-) Je toho hodně a priority mám jasně daný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
Tenis jsi v rozpisu nezmínil. V tom případě bych běh dal pryč - oba ty sporty zajistí kardia až moc - a tréningy s raketou prostřídal kompenzačními tréningy v posilovně.
Nevím přesně, jak se hraje tenis a squat, ale je tam jen jedna raketa, kterou držíš pořád ve stejné ruce? Nemáš jí pak větší než druhou?
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so listopad 08, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
princ
Tenis hrajou obouruc BH
Ve squashy hraju backhand jednoruc, tam se obouruc hrat neda, resp. da, ale nestíháš..
ruce z tehle sportu nerostou, snad jenom levacka Nadalovi :D
Jeste popremejslim o tech komp. cvicich :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Takže ty vlastně chceš poradit, ale nehodláš nic měnit...hm, to pak bude dost těžký.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|