| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MrQuestion
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 7:42 pm Předmět: Vypracované břišáky -six pack |
|
|
Zdar. Chtěl bych se zeptat lidí, kteří mají pořádně vypracované břicho (slavné buchty a jen těch) jaký způsob preferují zda cvičit břicho každý den nebo obden, případně 1x týdně. Kardio/strava je základ samozřejmě, to tu řešit nemusíme. Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
To je právě zásadní nepochopení. Viditelný six pack si neuděláš nikde jinde, než na talíři. Ten trénink k tomu není téměř vůbec důležitý a vystačíš si s jedním tréninkem cíleným na břišní svaly týdně. Takže pozor, stravu vzít v potaz musíme a trénink můžeme zanedbat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MrQuestion
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | To je právě zásadní nepochopení. Viditelný six pack si neuděláš nikde jinde, než na talíři. Ten trénink k tomu není téměř vůbec důležitý a vystačíš si s jedním tréninkem cíleným na břišní svaly týdně. Takže pozor, stravu vzít v potaz musíme a trénink můžeme zanedbat. |
Takze mi chces rict ze ten six pack vyroste z niceho? Kdyz trochu prezenu tvuj post. Nic co by se s tim shodovalo sem teda nikdy necetl.
???
Nebo jsem jen nepochopil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:12 pm Předmět: |
|
|
| MrQuestion napsal: | | daymoon napsal: | | To je právě zásadní nepochopení. Viditelný six pack si neuděláš nikde jinde, než na talíři. Ten trénink k tomu není téměř vůbec důležitý a vystačíš si s jedním tréninkem cíleným na břišní svaly týdně. Takže pozor, stravu vzít v potaz musíme a trénink můžeme zanedbat. |
Takze mi chces rict ze ten six pack vyroste z niceho? Kdyz trochu prezenu tvuj post. Nic co by se s tim shodovalo sem teda nikdy necetl.
???
Nebo jsem jen nepochopil? |
Six pack má v podstatě každej, důležitý jenom je, kolik tuku potřebuje dát dolů, aby byl vidět ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | MrQuestion napsal: | | daymoon napsal: | | To je právě zásadní nepochopení. Viditelný six pack si neuděláš nikde jinde, než na talíři. Ten trénink k tomu není téměř vůbec důležitý a vystačíš si s jedním tréninkem cíleným na břišní svaly týdně. Takže pozor, stravu vzít v potaz musíme a trénink můžeme zanedbat. |
???
Nebo jsem jen nepochopil? |
Six pack má v podstatě každej, důležitý jenom je, kolik tuku potřebuje dát dolů, aby byl vidět ;) |
Tak tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 12:08 am Předmět: |
|
|
Já jsem stěhoval o víkendu klavír a taky to není špatný... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:30 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Wojtkingson napsal: | Já jsem stěhoval o víkendu klavír a taky to není špatný... |
Já sousedku do 6. Patra paneláku... Bez výtahu.. |
To jsi musel dostat sladkou odměnu že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:34 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | flew napsal: | | Wojtkingson napsal: | Já jsem stěhoval o víkendu klavír a taky to není špatný... |
Já sousedku do 6. Patra paneláku... Bez výtahu.. |
To jsi musel dostat sladkou odměnu že? |
Jako dvacku na zmrzlinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Ale no tak.... To to nemůžu dělat jen tak ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | Ale no tak.... To to nemůžu dělat jen tak ? |
no mozes, ale proc to delas babickam za vynaseni do schodu, to nechapu....
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
A když už se tu o tom píše,kolik je potřeba mít resp.nemít tuku aby byl sixpack vidět?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | | A když už se tu o tom píše,kolik je potřeba mít resp.nemít tuku aby byl sixpack vidět? |
To je individuální. Malá pomůcka: když se podíváš do zrcadla a není tam, tak musíš ještě makat
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
mám 14 procent a není tam: (
|