Vendy - příprava bodyfitness

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vendy -  příprava bodyfitness  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vendy - příprava bodyfitness
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Venduli

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatinko moc jsi mě překvapila a zároveň potěšila, děkuju za přáníčko!

Co se týče mého logu, nějak jsem se zasekla já vím a štve mě to. Plánovala jsem plně začít už minulý týden ale práce a moje..nevím jak to popsat,..hrozný výkyvy nálad (nejenom nálad ale také v jídle) mě brzdí...

Čekala jsem, co skončí příprava, jak se vrhnu do cvičení, jak to bude super až začnu jíst sacharidy a bude se naplno trénovat a dřít ale ve skutečnosti jsem na tom hůř než v dietě. Nevím jestli mě tu někdo pochopí, kluci asi těžko, snad Martule, která si prošla dlouhýma dietama a přípravou taky.

Jen co jsem začla jíst sacharidy, tak nejenom, že se mi rychlostí blesku začalo měnit tělo přímo ze dne na den ale především se mi totálně zbláznily chutě, který nedokážu kontrolovat. Nemluvím nejenom o jednoduchých cukrech ale také komplexních sacharidech. Jak jsem je začla jíst tak jsem jako na drogách, jako nějaký šílený narkoman. Nedokázala jsem kolikrát přestat a i když jsem byla opravdu plná a břicho k prasknutí, prostě jsem to tam dál prala. Pak to dopadlo tak, že mě z toho bylo akorát blbě, cítila jsem se hrozně, unavená, bez energie a v totálních depresích a pak podle toho ty tréninky tak vypadaly...takovéhle stavy jsem neměla každý den (chraň bůh) ale vyskytovaly se a vyskytují poměrně často..

Když k tomu navíc dodám ty rychle získané kila nahoře (+5-6kg), tak se opravdu necítím ve své kůži. Všechno je mi malé, těsné, potím se, no prostě noční můra všech fitnessek.
Cítím obrovskou únavu, spala bych od rána do večera, včera jsem dokonce u kardia málem usnula, mám kruhy pod očima, žádná síla, nechuť cokoliv dělat.
Motivace pořád je ale nálady mám jako na houpačce: (

Když jsem byla v dietě, nechápala jsem jak některé bodyny strašně rychle po soutěži přiberou a musím se přiznat, že jsem si ťukala na hlavu...no a teď je naprosto chápu a naprosto s nima soucítím

Co z toho vyplívá?

OK, začnu si zase vše psát, když to fungovalo po dobu soutěže snad to bude fungovat i teď, přinejmenším mi to aspoň pomůže v tom nejíst sračky, protože bych se strašně styděla to sem napsat a za druhé musím uznat, že jste mi chyběli a hlavně Zlata, kterou jsem sledovala i za mojí absence a pořád budu sledovat, protože ona dokáže svýma poníkama s lidma zázraky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Venduli

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31.10. NOHY, BŘICHO

Tak jo de se na to Na trenink jsem sla rano na sedmicku, vysadila jsem na nejakou dobu vsechny suplementy, krome proteinu a obcas instantnich bcaa a podle toho taky ten trenink vypadal

DŘEPY NA ÚZKO

20X20KG
20X20KG
15X30KG
15X30KG
10X40KG

6X10X45KG

20X30KG

V odpočinku vždy 20 sedu lehů na Bosu

VÝPADY + HYPEREXTENZE

3x80 výpadů kolem gymu + 30 vzpřimování (zkrácené zaměřené na zadek)

No a to je prosím všechno Dneska velice podprůměr, oproti tomu jaké tréninky jsem jezdila v přípravě při nulách tak se fakt stydím a kolik jsem dřepovala před přípravou tak se stydím ještě víc Jak jsem se zmínila v předchozím příspěvku, poslední dva týdny pro mě nebyly ty nejveselejší ale to se dalo čekat. Podobné stavy jsem měla po každé přípravě i když né takhle dlouhé. Momentálně žádná soutěž mě v nejbližší době nečeká, takže člověk moc neví na jaký režim má najet, co jíst, jak jíst, pak ale stejně sní na co přijde, takže je to jedno a dopadne to tak jak to dopadlo

Neříkám, že se ze mě stalo prase, ale nějakých dobrých 5, 6 kileček tam padlo, vážila jsem se jednou a od té doby se váze vyhýbám kilometrovým obloukem a NE formu fotit opravdu nebudu o sixpacku se me ted už jen zdá a začínám pomalu měnit šatník z XS a S na M a L Ale six pack chci zpátky, začíná tady léto, tak ty prasodny musím začít nějak redukovat..

JÍDELNÍČEK:

před tréninkem:
1 protein, 50g borůvek
po tréninku :
50g vloček, 1 protein

svačina:
50g mandlí

oběd:
kuřecí maso se zeleninou (brokolice, chřest, rajčata, celer), rajčatovou omáčkou,
50g hnědé rýže

svačina:
1 protein, 60g vloček, 1/2 banán

2.svačina:
kuřecí maso se zeleninou (brokolice, chřest, rajčata, celer), rajčatovou omáčkou
50g hnědé rýže, trošku sýr na posypání

večeře : Thai stir flry
Kuřecí maso, na chilli, zázvoru a česneku + fish sauce, oyster sauce, kuřecí vývar, chřest, bokolice, oregano, koriandr, kesu oříšky

+5 malinkých čokoládek velikostí čtverečku normálních

Kua a to se mě tak dařilo celý den Dobrou děcka...
Venduli

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE 2.11. ZÁDA

Jsem zpet motivace a energie se vrátila což se nedá moc říct o mích prasodnech ale už se pomalu redukují z "každodenní" na "občasné". Přestala jsem - nebo se o to snažím tolik neřešit co jím, přestala jsem se přežírat a jíst všechno s výčitkama a docela to funguje...byť ne na váze ale na psychice strašně moc. Dnešním dnem končím s jezením junk foodu, 6 dní v týdnu pojedu čistě, ze začátku nebudu moc řešit množství protože věřím že po tom třítýdenním obžerství i tak něco spadne dolů a jeden den v týdnu nějaký cheat, zmrzka, pizza, nebo moje nejoblíbenějšíThajská kuchyně Tož to je plán....jak to půjde uvidíme

SHYBY

2x20 opak s dopomocí

MRTVÉ TAHY V HAMMER STROJI

20x konstrukce
15x 40kg
10x 60kg
10x 70kg
10x 80kg
4x8 90kg
12x 60kg

Po více jak roce jsem jela poprvé "mrtvoly", i když se tomu tak nedá říkat ale nevím jak to mám jinak nazvat.
Byla jsem uplně moc mega moc přešťastná, kolik jsem tam měla naloženo, ty čtyři pracovní serie jsem jela úplně na krev. A nejenom proto, ale hlavně první cvik, u kterého mě tak netahají a nebodají hamstringy a můžu jet na 99procent.

STAHOVÁNÍ KLADKY PŘED HLAVOU

12X 38KG
12X 42KG
12X 46KG
3X6X60KG + 10X38 striktně do úrovni nosu, s kontrakcí zad

PŘÍTAHY JČ V PŘEDKLONU

10x 12,5kg
10x 17,5 kg
2x10x 22,5 kg
2x8x 25kg

u posledních dvou už fakt do mrtva a s páskem, ramínko občas zlobilo tak jsem ho nechtěla moc trápit ale spokojenost:)

PŘÍTAHY VE STROJI NA ŠIROKO + ZAPAŽOVÁNÍ VE STROJI

3X20 + 3X shazované

Už jen tak, mezi strojema jsem se přímo plazila

Trénink asi nejlepší od konce soutěže, tu bolest jsem si strašně užívala
což se nedá říct moc o dnešku (den po tréninku) jako bolí mě každý sval na těle, bolí mě i svaly na krku, předloktí ruce, biceps, triceps, zadek, každý sval na zádech dokonce mě bolí i když se zhluboka nadechnu...no Marek mi na to odpověděl, že jsem konečně začla trénovat tak děkuju pěkně ale bohužel má pravdu*a20*

JÍDLO

Snídaně:
míchaný vajíčka, jeden žloutek, 1/3 avokáda, 1 celozrný toast

Po tréninku:
Jahodová zmrzlina z pravých jahod a jogurtu - zasloužená:)))

Oběd:
Grilované kuřecí maso (200g), 150g Kumary, salát coleslaw

Svačina:
Grolované kuřecí maso (150g), 50g hnědá rýže

Večeře:
50g vloček, 1/2 banán, 1 protein, lžička jamu

Jak jsem řekla, začínám od pondělí

Váha: nevím a nechci to vědět
Venduli

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ 3.11. NIC, CRASH TOTAL

Myslím, že nadpis všechno vystihuje, ráno pohoda ale jak se blížila odpolední hodina, začla jsem pociťovat mírné motorické problémy a odpoledne to už bylo úplně v řiti, vylítla mě teplota, bolest hlavy, bolel mě fakt každý sval na těle, těžko říct, jestli na mě něco leze a nebo jsem se fakt tak odrovnala na tréninku. Odpoledne procházka ale i při chůzi jsem měla pocit, že mám tep 150...

JÍDLO:

Snídaně:
míchaný vajíčka, 1 žloutek, 1 toast, avokádo, plátek šunky

Svačina:
50g mandlí, 50g vloček, 1 skořicový protein od MP (asi nejlepší protein, který jsem kdy okusila, další závislost!)

Oběd:
70g hnědá rýže, 180g konzerva tuňáka, zelenina (rajče, ředkvičky)

Svačina:

50g hnědá rýže, 150g kuřecí maso, zelenina
kapůčíno

Večeře:
cca 180g hovězí dušené maso na rajčatech + fazolové lusky, houby, mrkev, cuketa

ÚTERÝ 4.11. RAMENA

Dneska už trošku lepší ale pořád jsem crash , ráno dobrý ale dopoledne zase vysoká teplota, propotila jsem v práci durch mikinu, vypadá to, že na mě leze nějaká chřipka, ale protože jsem se fakt strašně moc těšila na trénink, tak jsem ho musela dát. Hop nebo trop, buď se vypotím a budu dobrá a nebo lehnu, uvidíme zítra

TLAKY NA RAMENA VE STROJI

2X25X PRÁZDNÁ KONSTRUKCE
15X10KG
12X20KG
10X30KG
4X8X40KG

TLAKY VČ ZA HLAVOU V SEDĚ

15X20KG
10X25KG
2X8X30KG
2X8X35KG poslední dvě opáčka dopomoc

Na to, že jsem byla načatá, v jedno ohni, tak jsem čuměla jaká byla síla, zítra to nevypadá pro mě moc dobře :))

TLAKY S JČ JEDNORUČ

10x5kg
10x6kg
10x7kg
10x9kg
10x 11,5kg
10x14kg
10x17kg (6 striktně, 2-4 s dipem)

Tenhle cvik sedl nejvíc, snažila jsem se bez přestávky 1 ruku a hned druhou a pořád dokola a držet opakování na 10. Na 17ky jsem si musela vzít pásek, měla jsem pocit, že po neděli mě to rozlomí na půl

UPAŽOVÁNÍ V ÚKLONU JEDNORUČ

14X4KG
14X5KG
2X14X6KG

Poslední dobou nedokážu pořádně procítit u upažování ramena, musím se moc soustředit se zastavením nahoře a sebemenší vybočení do jiného úhlu tak střílí ramena:-/

PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY K BRADĚ

4X16-18opak

ZAPAŽOVÁNÍ S KLADKOU OBOURUČ

3X20opak

Už takové šmrdlání

JÍDLO:

Snídaně:
míchaný vajíčka (asi 6 bílku:-D), 1 žloutek, 2 toasty, avokádo, 1 plátek šunky

Svačina:
50g mandlí, 1 protein, 50g vloček

Oběd:
hovězí dušené maso na rajčatech + fazolové lusky, houby, mrkev, cuketa, 50g hnědá rýže

Svačina:
hovězí dušené maso na rajčatech + fazolové lusky, houby, mrkev, cuketa, 50g hnědá rýže

Svačina2:
1 jablko

Svačina3:
50g vloček, 1 protein, 4 jahody

Večeře:
Ještě nevím ale směje se na mě v ledničce svíčková, a sacharidy už moc eek, takže to vidím na chřest na páře s olivovým olejem, mořskou solí a zakápnutým citronem

Váha: Pořád jsem buček, i když trošku ze mě spadla voda tak mám pupek, že by se za něj kdejaký pivař nemusel stydět, chjo: ( Ale nemyslím, že mám na něm nějak extra tuk, prostě se strašně nadýmám. Nejspíš to je těma sacharidama a vůbec tím, že jsem začala jíst ale dost mě to obtěžuje a musím pořád držet maximálně zatažený břich Omezit sacharidy jak vidíte je momentálně pro mě tak trošku nereálné ale snažím se pomalu, tak nevím, možná omezit bílkoviny ale to zase nechci, mám v hlavě blok pokud jdu pod 120g tak okamžitě katabolizuju, vím že to je blbost ale mám to asi tak stejně nastavené jako Drejpr se cvičením..
Venduli

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

STREDA 5.11. LEG DAY

Jako nechci tady fnukat jako mala holka ale je streda a porad me boli celej clovek wtf navic teplota neustoupila, rano a dopo je to vzdy nejhorsi, ale odpoledne jsem ready a tak se slo na leg day, prece nebudeme doma zavreni a fnukat jak nam neni dobre, na nohach je mooc mooc prace takze jdeme na to

ZANOZOVANI

3X20opak na kazdou nohu, jen tak na prokrveni rite

DREPY V MP

20X KONSTRUKCE
20X 10KG (sem si teda nalozila mega vahu )
15x 20kg
15x 30kg
12x 40kg
10x 45kg
2x8x 50kg
15x 20kg

Tady u tohodle cviku jsem to chtela hnedka zabalit pri prvni serii, nic se me nechtelo, kazdy drep byl pro me utrpenim ...po 3 seriich to ale najednou slo a nakonec super, nedivam se na vahu, je to tragedie a cim vic o ni premyslim tim vic si to stezuju tak se porad snazim ujistovat, ze to neni o tom kolik zvednu ale jak to procitim (vsichni ale vime ze to je aji i o tom ) ale aspon pro ten pocit....

CELNI DREPY

15X20kg
12x30kg
12x40kg
12x45kg
12x50kg
20x30kg

asi si priste nalozim Crossfit kotouce aby to aspon vypadalo Jinak mohla bych i dal ale moje hamstringy by to asi nevydrzely, sebemensi vyboceni z drahy pohybu tak by bylo moc bolestive..

VYPADY S VC VZAD + DREPY S VC NA SIROKO

4X20X20KG + 4X10X20KG

Vypady sedly perfektne, narozdil od vypadu v pred, dokazu vice procitit zadek

VZPRIMOVANI HA HYPEREXTENZI + KICKBACKS A KICKSIDES S KOTNIKOVOU ZAVAZI

3X20opak + 3x15+15

Vzprimovani jen dopolo, abych kompletne izolovala ritku, kickbacks klasika a do toho jsem zaradila do strany, je to uplne masakr drtic zadku, obkoukala jsem to od jedne bikinarky a bere to uplne nejvic.

Na zaver 20min kardio , tady jsem dost bojovala, kardio nesnasime, to vime ale ted po soutezi ho mega ukrutne maximalne nenavidim...to nejde ani vyjadrit jak strasne moc ho nenavidim, chce se me brecet jen na to pomyslim. Premyslim, ze se dam asi na nejake classes, protoze jen vidim kolo, pas, crosstrainer tak zacinam mit mega ukrutny tiky.

Nakonec trenink fajn, ale citim, ze potrebuju vic drit, ze to nebylo na 100%

JIDLO

Snidane:
70g vlocek, 1 protein, 1/2 jablka

Svacina:
2 oriskovy tycinky byla tak dobra, ze jsem se pristihla ze dokoncuju pomale uz druhou

Pozdni obed:
Hovezi (150g) na zelenine, 30g ryze

Po treninku:
Protein

Vecere:
Hovezi svickova (150g), zelenina

Vecerni snack k TV:
150g boruvek (lepsi ale jak coko ne )

No dnes teda jidlo bida ale pos*ala jsem to tema tycinkama, kdy me maximalne zaplniny a citila jsem se plna cele odpoledne
Zitra to vydim asi na rest day..
Venduli

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CTVRTEK 6.11. VOLNO

teplota, bolehlav, krkobol, fakt to nešlo, takže dneska marod, jidlo psát nebudu protože si to moc nepamatuju ale žádnej cheat neproběhl

[b]PÁTEK 7.11. 2 FÁZ: PRSA, TRICEPS, KARDIO + DALŠÍ KARDIO

Tak dneska byl uplně skvělý den na to dát dvoufáz, v noci jsem se vypotila a vstala jsem zdravá jako rybička takže jsem to hned namířila do gymu a hned doma jsem věděla, že dneska to půjde a taky to šlo

BENCH NA ROVNÉ
25x20kg
15x30kg
12x40kg
10x45kg
8x50kg
4x55kg

5x5x50kg

Super, krásně braly prsa a síla byla, určitě bych si troufla na víc ale byla jsem sama tak jsem to nechtěla riskovat

TLAKY JČ NA MÍRNĚ KLONĚNÉ LAVICI
15x11,5kg
15x14kg
10x18kg
10x20kg
10x18kg

TLAKY NA ÚZKO VE STROJI + TRICEPSOVÉ KLIKY NA BRADLECH
5X12OPAK + 5X10 (bodyweight)

BENCH NA ÚZKO + PROTISMĚRKY
3X10OPAK (30kg) + 3x15OPAK

TRICEPSOVÉ KLIKY + KLIKY NA ŠIROKO
3X10OPAK + 3X10OPAK

Byla jsem tak v pr.., že jsem všechny kliky musela dělat na kolenách, normálně mám zásadu, nikdy nepůjdu na kolena i kdybych ty kliky měla dělat celý den ale dneska to fakt nešlo

KARDIO 40MIN
20min cross, mega těžce (15level), 1min stepper těžce, 10 min kolo lehce na vyjetí

2.fáz KARDIO 60MIN
chůze/běh cca 8-9km

-Jinak jsem přestala užívat preworkouty, protože mě z nich nebylo dobře a hlavně mě nedělala dobře ta umělá chuť na jazyku, když jsem ho vypila před tréninkem a nemluvím ani o tom, že už na mě nic neúčinkovalo....přestala jsem i pít tolik kafe po soutěži a začla jsem dávat pouze černé kafe před tréninkem a musím říct, že to je lepší než nějakej preworkout, byla jsem jak na speedu :), jinak kromě proteinu a bcca po tréninku jsem zařadila na měsíc od Muscletechu Creacore, tak jsem zvědavá co to semnou udělá, zatím podle fotky teda nic moc :-D

JÍDLO

Snídaně:
70g vloček, 100ml vaječných bílků, 1 protein, 1 banán, 2 jahody

Po tréninku:
protein

Oběd:
100g kuřecí maso + kousek Pizzi od Marušky (dlouho jsem ji chtěla udělat ale furt jsem byla v dietě tak dneska jsem ju konečně udělala a musím říct, že jsem čekala takovej průměr ale bylo to vynikající!!)

2.svačina:
stejné jako oběd

3. svačina před mega výběhem:
150g jahod

4. svačina po mega výběhu:
protein

Večeře: ehm tohle zvěrstvo:

+ Mc Flurry

Panebože tak zase od zítřka
Brou děti[/b]
Venduli

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE 9.11. ZÁDA

Včera volno ale byla procházka cca 6km, obrovský výkon jako Dneska se šlo na záda a pak flákačka na pláži :))

PŘÍTAHY T OSY S OPOROU
12x10kg
12x15kg
12x20kg
3x10x25kg
2x6x30kg + 10x15kg

Tohle je jeden z mojich nejvíc nejneoblíbněších cviků, nejde u toho cheatovat a už vůbec né dýchat, jsem si celou tu dobu jen stěžovala, v půlce jsem si musela jít vzít preworkout aby to nějak přežila

PŘÍTAHY VE STROJI NA ŠIROKO, LOKTY TLAČIT NAHORU
7x12opak, každou serii cihličku zvednout

MRTVÉ TAHY VE STROJI
12xkonstrukce
12x20kg
12x40kg
12x60kg
8x80kg
6x90kg
3x3x100kg

Super, cítím pořád rezervy ale v klidu, hlavně v klidu, nechceme si zase utrhnout hamstry
Až tady jsem začla cítit preworkout a málem to semnou švihlo, nevím co to bylo ale bylo to dobrý haha

PŘÍTAHY HORNÍ KLADKY NA ÚZKO
5X12, každou serii nahoru

BICEPSOVÝ ZDVIH JČ

3X10X10kg

navíc nějaké kladky a blbosti, už jsem nemohla a vymýšlela jsem kraviny

JÍDLO
Jako nevím jestli to můžu sem napsat, přemýšlím, že na nějaký čas nechám ten prostor pouze tréninkům aby se nemusela tak stydět

Snídaně:
70g vloček, 1 protein, 1 jahoda, 1/2 banán, 1/2 pomeranč

Po tréninku:
8ks sushi převážně z lososa a avokáda

Svačina:
Proteinová tyčinka

Večeře:
pizza

Svačina:
protein cookie, jablko

Svačina2:
protein koktejl s jahodama
Venduli

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDELI 10/11 NOHY

Dnes po nocni a po denni a cely den se me fakt zas nic nechtelo, posledni dobou bojuju s nejakym syndromem tezke unavy i kdyz spim 8 hodin denne, tak jsem cely den otupela, bez energie a zapichla bych to kdekoliv a v jakekoliv poloze, takze cely den shit day, odpoledne jsem to stejne nakonec zapichla a vecer se premluvila jit na nohy. Nechapu kde se vzala ta energie ale dala jsem svoje maximum na drep, takze to nebylo zase az tak tragicke ...

DREPY
2X20X20KG
15X30KG
12X40KG
10X50KG
8X60KG
6X70KG
4x75KG
1x80KG
1x90KG yes!
20x45KG

Ja vim, ze to neni zadna pecka ale pro me to je vykon po tech vsech problemech s hamstrama..

HACKEN DREPY VE STROJI
20X10KG
20X20KG
20X30KG
18X40KG
18X50KG

Tohle bylo uplne na smrt

LEG PRESS
5X20X40KG

Uz jsem nechtela drtit vahy, tak zlehka ale 4 sec dolu, stopka, kontrakce a nahoru ale ne do propnuti s tim maximalne procitit zadek..Normalne se na treninku extremne nepotim ale dneska jsem musela vzit i hadr abych to pak po sobe utrela Nevim co je fakt lepsi, jestli drtit vahy a nebo opakovani

PREDKOPAVANI + ROZNOZOVANI V PREDKLONU
5X20X60lbs + 5x20opak

KARDIO 30MIN - vybech, vyklus, chuze a nakonec plazeni se na kopec.

JIDLO

Snidane:
1/2 vajecne amolety z: vajec (jak jinak:-D), brokolice, sunky, rajcata

Svacina:
50g vlocky, 1 protein

Svacina2:
2x oriskova paleo tycinka (zase vyhraly nademnou ludry jedny)

Obed:
1/2 vajecne amolety z rana

2. Obed:
50g kuskus, 150g hovezi, brokolice, paprika, rajce, chrest, zalite drcenyma rajcatama

Pred treninkem:
100g sladkych brambor

Po treninku:
protein

Vecere:
100g losos, 100g sladkych brambor, chrest

Na noc:
Protein

Vaha: Nu, to ze jsem schovala vsechny XS a S velikosti jsem jeste zvladla, ze jsem "neco malo" nabrala taky ale to ze vazim 69kg to teda nezvladam.. FUJ PRRRASE, zacinam uz byt fakt otekla a nemotorna a hlavne me ten tuk vsude zavazi takze od zitra kardio, kardio a kardio

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vendy -  příprava bodyfitness Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Rychle na stránku:

Přejdi na: