|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imobylize
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:41 pm Předmět: split |
|
|
Zdravím, chci si ted dát menší odpočinek od nějakých rutin a přesných cvičebních plánů, tak jsem si udělal split. Chci si na 2/4 týdny jet svůj nějakej freestyle, protože už mě dost bolí záda z mrtvých tahů, dřepů atd.
PO prsa horní záda triceps biceps
ÚT spodní záda, lýtka břicho
ST biceps stehna ramena
ČT trapézy prsa lytka břicho
PÁ biceps horní spodní záda,
SO Triceps, ramena stehna lýtka
NE volno
(To, že je partie v daný den napsaná první neznamená, že s tou partií začínám trénink)
Názory?
Naposledy upravil Imobylize dne po listopad 10, 2014 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
a to si nam ho jen chtel ukazat nebo chces vedet proc je na hovno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | a to si nam ho jen chtel ukazat nebo chces vedet proc je na hovno? |
Samozřejmě chci vědět chyby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 7:36 pm Předmět: cyvyv |
|
|
Splitové rutiny: Smrt produktivního tréninku!
ironfactor.cz/viewtopic.php?t=197
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 9:16 pm Předmět: Re: cyvyv |
|
|
| CharlesWood napsal: | Splitové rutiny: Smrt produktivního tréninku!
ironfactor.cz/viewtopic.php?t=197 |
Řekl bych, že dost zálěží na konkrétním kontextu oné "produktivity" :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 11:18 pm Předmět: Re: split |
|
|
| Imobylize napsal: | Zdravím, chci si ted dát menší odpočinek od nějakých rutin a přesných cvičebních plánů, tak jsem si udělal split. Chci si na 2/4 týdny jet svůj nějakej freestyle, protože už mě dost bolí záda z mrtvých tahů, dřepů atd.
PO prsa horní záda triceps biceps
ÚT spodní záda, lýtka břicho
ST biceps stehna ramena
ČT trapézy prsa lytka břicho
PÁ biceps horní spodní záda,
SO Triceps, ramena stehna lýtka
NE volno
(To, že je partie v daný den napsaná první neznamená, že s tou partií začínám trénink)
Názory? |
Takže tě dost bolí záda z mrtvých tahů, tak tam hned pro jistotu šoupneš dvakrát spodní záda Pokud si zničený z rutin/silovek, tak bych dal tak dva tři lehké tréningy týdně jako takový deload.. a aspoň na ty čtyři týdny. Ale je to jen můj názor.. Nevím co jak dlouho jedeš, proč atd atd atd.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|