|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Přesně tak, já to neřeším ...cvičím čistě s nějakýma přestávkama 4 a půl roku a chtěl jsem to vyzkoušet nic víc. Přibral jsem, pomohlo mi to zlepšit třeba dost stehna, takže já jsem spokojený ...navíc jsem veděl že nekoupím žádné fake. Kamarádi mi třeba mluvili že to nepotřebuju, že vypadám dobře, ale hold zakázané ovoce chutná nejlíp. :D Navíc životní silové výkony benč 130 ...tlaky s jč 50, 55ky v sériich, dřepkins 150. O tom jsem mohl před sypkou leda snít. |
hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Samec napsal: | | Přesně tak, já to neřeším ...cvičím čistě s nějakýma přestávkama 4 a půl roku a chtěl jsem to vyzkoušet nic víc. Přibral jsem, pomohlo mi to zlepšit třeba dost stehna, takže já jsem spokojený ...navíc jsem veděl že nekoupím žádné fake. Kamarádi mi třeba mluvili že to nepotřebuju, že vypadám dobře, ale hold zakázané ovoce chutná nejlíp. :D Navíc životní silové výkony benč 130 ...tlaky s jč 50, 55ky v sériich, dřepkins 150. O tom jsem mohl před sypkou leda snít. |
hehehe |
dude, that was rude
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
když už se o tady takhle řeší...kolik takováhle sranda stojí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
Samec - vím, že ty silové výkony asi nebyly Tvůj cíl, ale to je ostuda mít tohle se sypkou. Pardon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | když už se o tady takhle řeší...kolik takováhle sranda stojí? |
rôzne, verím, že neraz ale menej ako doplnky (pre toho, kto do nich fakt dáva peniaze) a samozrejme závisí čo ideš, koľko, na ako dlho, ako máš poriešené pct, ale čo ja sa tu vykecávam, nech sa ozvú dotyční, ktorí aj reálne zobú _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
O silové výkony mi nikdy nešlo ale na 93kg benc 130 drep 150 mi nepříjde jako ostuda ...navíc jsem měl slabou sypku pro začátečníky . Jo s oxandronolem, tst propionat by to bylo jinčí kafe ale za 10 talířu na 8 týdnů :D . já to měl za 4 na 11 týdnů takže levnější jak suplementy z ronnie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | O silové výkony mi nikdy nešlo ale na 93kg benc 130 drep 150 mi nepříjde jako ostuda ...navíc jsem měl slabou sypku pro začátečníky . Jo s oxandronolem, tst propionat by to bylo jinčí kafe ale za 10 talířu na 8 týdnů :D . já to měl za 4 na 11 týdnů takže levnější jak suplementy z ronnie :D |
tak na tú váhu je to ešte duplom slabé, ale ok, vyzeráš dobre, si spokojný - dobré pre teba, ďalej to nemá zmyseľ riešiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Však jasně, mě šlo vždycky jen o vzhled.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jseš o 6 let starší, o 15kg těžší a nasypaný a dřep máme tedy srovnatelný |
Jsi frajer
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jseš o 6 let starší, o 15kg těžší a nasypaný a dřep máme tedy srovnatelný |
Marné :D já si dám radši 5 sérií po 12 se 110kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Moocha napsal: | Jseš o 6 let starší, o 15kg těžší a nasypaný a dřep máme tedy srovnatelný |
Marné :D já si dám radši 5 sérií po 12 se 110kg |
Tak to bych se poblinkal ale s 5x12x110 bys měl mít to maxko úplně jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|