Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10127554193-tema-pro-hosty-ct-sport/214471290230034/video/ dneska o kulturistice...

Ronnie.cz v TV Divím se, že ho tam s tou mikinou pustili, ve veřejnoprávní TV je taková reklama zakázná jsem myslel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Svatomartinská husa a dvě Plzně. Večer pak bude lahvinka veltlínského červeného.
Prostě pohoda:o) Vím, vím...je to přízemní:o)
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Adam se konečně odhodlal to říct naplno. To je asi to jediné pozitivní co to opravňuje zařadit sem.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

Tak Adam se konečně odhodlal to říct naplno. To je asi to jediné pozitivní co to opravňuje zařadit sem.

Kdo ví, kde je pravda, nikdo z nás tam nevidí, jeden tvrdí tohle, druhej zase něco jinýho...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To brečí tak dlouho ve videu? Není snadnější někomu dát přes hubu a je to?
Gohan

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejake tl;dr o cem mluvi a o cem je to drama?
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua, já myslel, že když Adam, tak Ondra, a ono prd .

No, dvě minuty stačily ....
Ikee

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt mám radost, že existuje vietnamská kuchyně se svou Pho Bo a Ga polívkou. Už ani nevím, na čem jsem v práci přežívala dřív v časech oběda. S kotlem chilli a česneku úžasný podzimní jídlo.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uspech ESA a Rossety/Philae ma tesi uz par dni, skoda, ze nevyslo vsetko na 100%

http://technet.idnes.cz/philae-na-komete-0jw-/tec_vesmir.aspx?c=A141115_102814_tec_vesmir_vse
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Fakt mám radost, že existuje vietnamská kuchyně se svou Pho Bo a Ga polívkou. Už ani nevím, na čem jsem v práci přežívala dřív v časech oběda. S kotlem chilli a česneku úžasný podzimní jídlo.

Podobne milujem horúcu miso soup, duplom, ked je ešte plná rybiny, jedno z naj jedál pre mňa v poslednej dobe, aj ked to je zas japonská kuchyň
Ikee

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ikee napsal:

Podobne milujem horúcu miso soup, duplom, ked je ešte plná rybiny, jedno z naj jedál pre mňa v poslednej dobe, aj ked to je zas japonská kuchyň

Ty joo, japonska kuchyne je pro me velkou neznamou, ale super tip! Schvalne po Praze juknu. ;)
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Turakam napsal:
Ikee napsal:

Ty joo, japonska kuchyne je pro me velkou neznamou, ale super tip! Schvalne po Praze juknu. ;)

je to štandart v sushi reštikách a pod., ale stretol som sa, samozrejme, s rôznou kvalitou, tu v Trnave ju robia asi najlepšie, čo som mal možnosť jesť zatiaľ, aj vďaka tomu, že na porcii máš asi tak 100g čistého rybacieho mäsa (losos + tuniak), čo nebýva bežné.
Spazik

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

je to štandart v sushi reštikách a pod., ale stretol som sa, samozrejme, s rôznou kvalitou, tu v Trnave ju robia asi najlepšie, čo som mal možnosť jesť zatiaľ, aj vďaka tomu, že na porcii máš asi tak 100g čistého rybacieho mäsa (losos + tuniak), čo nebýva bežné.

No nevim, Miso soup by neměla obsahovat moc rybího masa, většinou spíš žádné :-) Ty patří spíš do sushi.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 2:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dnes dal snidani, caj s toustem. Zbodnu toust, vypiju caj, prohlizim si net a prijde servirka a chce uklidit stul. Odkyvam ji to, dal na netu a pak se me holka pta: "Vy jste nepouzil tohle?" a ruce drzi cajovy sacek ...
bbvka

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi maji dobrou vodu :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: