|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Jel jsi jenom perorály nebo i injekčně a jaké látk? Dyštak PM prosím. |
I orálně i do řiťky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
hehe to je hrozna relativizacia tvrdit ze bench 130, jednorucky 55 atd su na hanbu. Podla mojho mazoru 50+ jednorucky oz pootacaju zopar hlav. Ale zbytocne rozoberat ked sa chalan nevidi medzi liftermi tak to moze mat uplne na salame. Inak aj to ze sypka ta stoji menej jak nejake suplementy je na povazenie podla mna. Pripomina mi to ten vtip s Jankom co pride do krcmy a pyta si pivo. Casnik sa ho pyta "nedas si radsej malinovku? "Aj by som si dal ale chyba mi 50 centov) heh _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Samec napsal: | | Moocha napsal: | Jseš o 6 let starší, o 15kg těžší a nasypaný a dřep máme tedy srovnatelný |
Marné :D já si dám radši 5 sérií po 12 se 110kg |
Tak to bych se poblinkal ale s 5x12x110 bys měl mít to maxko úplně jinde |
Ja dal v posledni serii 3x150 a vic jsem jeste nikdy nezkousel me to je jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
Asi tak, ne kazdy ma stejne dispozice co se tyce sily a vzhledu. Navic ne kazdy cvici za stejnym ucelem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Asi tak, ne kazdy ma stejne dispozice co se tyce sily a vzhledu. Navic ne kazdy cvici za stejnym ucelem. |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Jen mě to zajímalo, nic v tom nehledej. |
Tím to začíná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:06 pm Předmět: |
|
|
Ale houby...skoro stokilový chlap prostě musí chcačky nechcačky po pěti letech trénnku dřepnout i bez sypky. To mi netvrďte...pokud je zdravý, má klouby v pořádku. Ať je člověk sebemíň talentovaný. Samozřejmě nehodnotím formu a tak, ale zase. Za chvilku tu bude někdo jásat, že je nastřelenej a benčuje metrák...a za pár let možná pade. Tak nevím.
Chápu, že mu primárně o sílu nejde (když ji nemá - to bylo škaredé...pardon:o)
Když to po sobě čtu - nevypadá to bůhví jak:o)...ale snad pochopíte co jsem chtěl sdělit. Prostě na "toto" není třeba nic, i když klučina vypadá dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:15 pm Předmět: |
|
|
Tak na "toto" neni treba nic pro nekoho, pro nekoho jineho treba jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:37 pm Předmět: |
|
|
To je zas diskuze  . Až tam za 20 let jako fotřík střelím sypku, tak vám tady radši nic neřeknu a budu dělat ze sebe naturála  !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:45 pm Předmět: |
|
|
Vždyť na tom není nic špatného, to pořádně nasypat  Až moc zbytečně se to démonizuje. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:52 pm Předmět: |
|
|
to vypadá, že teď je borec ten kdo sype a řekne to
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 11:58 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | to vypadá, že teď je borec ten kdo sype a řekne to |
Rozhodně lepší, než dělat ze sebe pokrytce. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 2:29 am Předmět: |
|
|
Ted sem prijde kazdej machrovat o kolik je lepsi jako natural. A co cekate po jedny pochcany kure, ze se zmeni v terminatora a z treba 115 kg benche tam flakne 170, protoze je prece nastrelenej? :D Tohle je prece hrozne individualni, kazdej ma jinou silu se kterou zacina, ja po asi 8 letech treninku zvednu 140 pri 90kg bw a v ty chvili mam pocit ze mi explodujou vsechny kosti v tele. Zase tolik lidi se 140 bencovat nevidam, rikam si ok, neni to zas tak hrozny, pak prijde ve fitku kluk tak 80kg, 18 let a zatlaci jak hovno 125. Mam se jit stydet do kouta? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|