|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:52 pm Předmět: KONEC nebo ZAČÁTEK? |
|
|
Zdravím, měl bych otázku. Dá se docílit velkosti rukou kolem 48-50 cm v dobré kvalitě bez použití AS? Je mi 20 let, 178 cm, aktuálně 92 kg. Hrudník 120, stehna 67,pas 85, lýtka 41 a ruce 42 cm.
Zajímalo by mě jestli je to opravdu reálné. Vím,že jsem ještě docela mladý,ale zvědavost mi nedovolí se nezeptat. Ruce mi už pomalu 3/4 roku stagnují a to se možná dá říct i o zbytku těla. Cvičím od 15, od 17 se stravou a nějakým systémem a řádem. Trénink se snažím měnit každý měsíc- měsíc a půl. Nikdy jsem nejel klasický FB, jen variace typu Korte a Bear. Při splitovém tréninku se snažím každou partii trénovat 2x za 7-8 dnů (2+1). Právě jsem dokončil Beara.
Rád cvičím s většími váhami. Dřepuju, zvedám mrtvoly,benchuju, dělám shyby a přítahy s velkou osou. Vím,že každý má nějaké genetické hranice,ale vzhledem k věku doufám,že jsem teprve na začátku  . Vím,že všechno chce čas a nic není hned a u zvedání železa to platí dvojnásob,ale nějaká vyhlídka ku předu by mě mohla motivovat.
Snažím se přibírat kvalitně a i svaly držet v nějaké rozumné kvalitě. Při cvičení mám na ramenou a hrudníku menší proužky. Za každou radu jak stagnaci překonat či kritiku budu vděčnej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:09 pm Předmět: Re: KONEC nebo ZAČÁTEK? |
|
|
| Hrdli napsal: | Zdravím, měl bych otázku. Dá se docílit velkosti rukou kolem 48-50 cm v dobré kvalitě bez použití AS? Je mi 20 let, 178 cm, aktuálně 92 kg. Hrudník 120, stehna 67,pas 85, lýtka 41 a ruce 42 cm.
Zajímalo by mě jestli je to opravdu reálné. Vím,že jsem ještě docela mladý,ale zvědavost mi nedovolí se nezeptat. Ruce mi už pomalu 3/4 roku stagnují a to se možná dá říct i o zbytku těla. Cvičím od 15, od 17 se stravou a nějakým systémem a řádem. Trénink se snažím měnit každý měsíc- měsíc a půl. Nikdy jsem nejel klasický FB, jen variace typu Korte a Bear. Při splitovém tréninku se snažím každou partii trénovat 2x za 7-8 dnů (2+1). Právě jsem dokončil Beara.
Rád cvičím s většími váhami. Dřepuju, zvedám mrtvoly,benchuju, dělám shyby a přítahy s velkou osou. Vím,že každý má nějaké genetické hranice,ale vzhledem k věku doufám,že jsem teprve na začátku . Vím,že všechno chce čas a nic není hned a u zvedání železa to platí dvojnásob,ale nějaká vyhlídka ku předu by mě mohla motivovat.
Snažím se přibírat kvalitně a i svaly držet v nějaké rozumné kvalitě. Při cvičení mám na ramenou a hrudníku menší proužky. Za každou radu jak stagnaci překonat či kritiku budu vděčnej |
Na tu výšku máš váhu solidní, jestli je to v kvalitě, jak říkáš, ale nemyslím si, že by to byl tvůj max. potenciál Podle mě jestli chceš být větší, tak budeš muset chvíli zapomenout na to přibírat kvalitně a dát prostě pořádnej objem a hlavně to užrat a počítat s tím, že přibereš i tuk. Nevím, jakej máš jídelníček, ale s tou váhou na tu výšku bude asi potřeba hódně jíst. Ale to je jenom můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:54 pm Předmět: Re: KONEC nebo ZAČÁTEK? |
|
|
| Hrdli napsal: | Zdravím, měl bych otázku. Dá se docílit velkosti rukou kolem 48-50 cm v dobré kvalitě bez použití AS? Je mi 20 let, 178 cm, aktuálně 92 kg. ruce 42 cm.
|
Spíše ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
Pokud to ma byt v kvalite a ne hromada loje, tak leda kdybys mel extra vrcholek bicepsu... A i tehdy pochybuju....
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Podle me to neni vubec problem, staci kdyby mel kvalitne rekneme 110 - 120 kg, a 50cm kvalitne pres bicak tam bude .
Ja mel max 48cm pri cca 110kg, ale kvalita to samozrejme nebyla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Tak na takovou hmotnost, kterou udáváš, se nikdy naturálně v kvalitě nedostane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Tak na takovou hmotnost, kterou udáváš, se nikdy naturálně v kvalitě nedostane. |
Netvrdím,že mám naproužkovaný stehna a zadek. Zase to není kvalita připomínajícího kultíka 3 tejdny do soutěže.Ale i při 92 kg jsou vidět proužky na ramenou i menší separace na prsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:56 pm Předmět: Re: KONEC nebo ZAČÁTEK? |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Na tu výšku máš váhu solidní, jestli je to v kvalitě, jak říkáš, ale nemyslím si, že by to byl tvůj max. potenciál Podle mě jestli chceš být větší, tak budeš muset chvíli zapomenout na to přibírat kvalitně a dát prostě pořádnej objem a hlavně to užrat a počítat s tím, že přibereš i tuk. Nevím, jakej máš jídelníček, ale s tou váhou na tu výšku bude asi potřeba hódně jíst. Ale to je jenom můj názor. |
Už jsem si před rokem řekl,že s takovouhle váhou nemužu mít ruce ani 45 a snažil jsem se to vyžrat, jenže to nešlo. Slabší vůle, rychlejší spalování. Držím si posledních 5 let standart,že za rok přijedu 5 kg. Začínal jsem na 70 kg , když jsem nastoupil do prváku na střední. To byl rok 2009/2010. Před touhle zimou jsem si dal cíl dostat se na 95 - 97 kg. Snad se to podaří a do těch 25ti let bych se na těch 105-110 kg mohl přiblížit,ale to už na věc budu mít třeba jinej názor a nebudu se za tím tolik hnát. Ale díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Podle me to neni vubec problem, staci kdyby mel kvalitne rekneme 110 - 120 kg, a 50cm kvalitne pres bicak tam bude .
Ja mel max 48cm pri cca 110kg, ale kvalita to samozrejme nebyla. |
No ono "čistě" nabrat něakejch 20-30 kg asi nebude žádná sranda ,ale asi mi nezbyde nic jinýho než to časem zkusit "vyžrat" díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
S tím mě ještě napadá otázka. Jakej máte názor na Tribulus? Je to jen placebo,nebo to fakt zabírá? Pořád si myslím,že testosteronu mám v sobě snad dost (a nebo nedostatek,když se podívám na můj obličej bez fousů  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Hrdli napsal: | | Pr!nc napsal: | | Tak na takovou hmotnost, kterou udáváš, se nikdy naturálně v kvalitě nedostane. |
Netvrdím,že mám naproužkovaný stehna a zadek. Zase to není kvalita připomínajícího kultíka 3 tejdny do soutěže.Ale i při 92 kg jsou vidět proužky na ramenou i menší separace na prsou. |
Já tohle nemyslel na tebe. Já reagoval an Judsona, který říkal něco o 110-120kg v rozumné kvalitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Hrdli napsal: | | Pr!nc napsal: | | Tak na takovou hmotnost, kterou udáváš, se nikdy naturálně v kvalitě nedostane. |
Netvrdím,že mám naproužkovaný stehna a zadek. Zase to není kvalita připomínajícího kultíka 3 tejdny do soutěže.Ale i při 92 kg jsou vidět proužky na ramenou i menší separace na prsou. |
Já tohle nemyslel na tebe. Já reagoval an Judsona, který říkal něco o 110-120kg v rozumné kvalitě |
Tak to se omlouvám, nepochopil jsem to
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
Ja len nechapem na kieho boha ti je mat 105-110 kg pri 178cm??? Tolko mal Schwarzenegger v jeho top forme a to je vyssi ako ty. Nemas sancu to mat v rozumnej kvalite a estetike. Budes vyzerat ako gula a budes sa tak aj citit. nebudes schopny robit ziadny sport, kde sa bude treba hybat, ci nebodaj behat lebo nebudes schopny tie svaly okyslicovat. Ked mas uz dnes 90+ v kvalite a to mas 20 rokov, tak sa mozes sustredit na skvalitnovanie a nechat tie svaly vyzriet a o par rokov budes vyzerat ako boh (ak uz nevyzeras :) ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Zdravím, měl bych otázku. Dá se docílit velkosti rukou kolem 48-50 cm v dobré kvalitě bez použití AS? Je mi 20 let, 178 cm, aktuálně 92 kg. Hrudník 120, stehna 67,pas 85, lýtka 41 a ruce 42 cm. |
Nechci vyvolávat nějaké flame , ta výška a váha vypadaji pěkně, ale tak pas 85 neni málo, lýtka 41 a ruce 42 také zase nic extra.
Hoď nějaké fotky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: |
Nechci vyvolávat nějaké flame , ta výška a váha vypadaji pěkně, ale tak pas 85 neni málo, lýtka 41 a ruce 42 také zase nic extra.
Hoď nějaké fotky. |
Já jsem taky nezakládal tenhle topic s tím abych se nějak,nebo nečím vychloubal Šlo čistě o to,abych co nejvíce popsal jak na tom momentálně jsem. A ten pas je širokej, s tím asi těžko něco udělám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|