|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
Dragone - dolů se dívej - až budeš na podiu:o)...na rozhodčí. Jinak pokud jdeš na klasiku nebo fyziky, mohlo by to být zajímavé. Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
Jasny ... a nahodit sirokej usmev ... sem snazil dal hlavu mimo objektiv
Moje plazove sortky uz jsou nachystany a kostky jsou vrzeny _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Ivo Fajkus určitě taky závodil aspoň s metrákem. Nezlob se na mně, ale bylo vidět, že máš dvě nohy, nebo jenom jednu velkou, vypadající jako obrovská prdel? Jablonický měří 173 cm a vyhrál MS v kategorii do 90 kg. |
No to myslím, že asi ne když jsem skončil na republice na 2 místě. I když je fakt, že úplně dotažený jsem teda nebyl. | [/quote]
tak to se omlouvam. fotka by nebyla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | Bylo to v kvalitě prase (15 let 65 kg, BP v cca 12-13ti jsem měl 22 kg).
Na soutěž osekáno na 94,65 kg. |
Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce? |
To se nikdo nedoví, ty můj ptáčku medový |
Vyhrál Krhut - tehdy solidně nastřelený, ale to je jedno. Skončil jsem 4. Rozhodně byly rezervy v ostrosti a nohy mi krásně došly dva dny po závodech. Taky měřím 192 cm, tj. na to se nedá vážit moc méně. |
Krhut byl hlavne totalne pripraveny, i kdyz mel svalu nejmin ze vsech.
btw. chtel jsem si to overit na zbodyfit.sk ale zda se, ze uplne kompletni
informace tam nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | tak to se omlouvam. fotka by nebyla? |
Omlouvat se nemusíš ale fotku fakt nemám. Jinak už bych si je dal do profilu. V té době internet nebyl tak rozšířený ani blbé telefony, s kterýma by se dalo fotit. To je hrozný. Teď jsem si uvědomil jak už jsem starej [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 7:46 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | tak to se omlouvam. fotka by nebyla? |
Omlouvat se nemusíš ale fotku fakt nemám. Jinak už bych si je dal do profilu. V té době internet nebyl tak rozšířený ani blbé telefony, s kterýma by se dalo fotit. To je hrozný. Teď jsem si uvědomil jak už jsem starej | [/quote]
a nebyls náhodou pátej?
http://www.zbodyfit.sk/vysledkysutazi-meno/miroslav/prochazka/
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | tak to se omlouvam. fotka by nebyla? |
Omlouvat se nemusíš ale fotku fakt nemám. Jinak už bych si je dal do profilu. V té době internet nebyl tak rozšířený ani blbé telefony, s kterýma by se dalo fotit. To je hrozný. Teď jsem si uvědomil jak už jsem starej | |
a nebyls náhodou pátej?
http://www.zbodyfit.sk/vysledkysutazi-meno/miroslav/prochazka/[/quote]
No pokud si dobře pamatuju tak to bylo 2 místo. Na Moravě 3 místo. Na republice ten co mě porazil na republiku nepřijel. V té databázi jsou ty výsledky nějaké divné. Po zadání mého jména mi právě vyjede jenom ten jeden výsledek. Zkusím najít všechny medaile ať v tom mám jasno. Diplomy nemám. Ty jsem nechal v posilovně. Jinak k těm fotkám ze soutěží nemám ale tady v mém profilu jsou fotky z juniorských let, i když nejsou moc kvalitní. Některé jsou naskenované z klasických fotek.
http://lide.ronnie.cz/prochm?gal=1520
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
Hulkie, ty máš s prochm nějaký osobní problém?  jinak tu tvoji posedlou detektivní práci opravdu nechápu..
Naposledy upravil Oddo dne čt listopad 13, 2014 9:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
Jo toho Žižku si také pamatuju. Ten byl dobrej.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Hulkie, ty máš s prochm nějaký osobní problém? jinak tu tvoji posedlou detektivní práci opravdu nechápu.. |
Ne tak to je zase v pořádku. Pořádek musí být
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce? |
Tak v té době (rok 1994-1999) to nebylo nic neobvyklého u závodníků co měli kolem 185cm. V juniorských kategoriích mívali závodníci běžně i přes 100kg. Já v juniorech také závodil v kategorii nad 90kg a to jsem 170cm prcek. |
Tak jo, ale ty si tank pane, to se nepočítá |
Nemám s ním osobní problém. Chápu, že ho obdivuješ, ale pro mně je rozdíl mezi druhým a pátým místem na republice poněkud zásadní.
A jestli mi to odpustíš, nechce se mi věřit, že by si pan kolega tak trochu nevymýšlel. Tohle mi přijde jako poměrně zásadní moment v životě kulturisty, když bere stříbro na republice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Pro mě byli největší talenti Jakub Sacký v dorostu, Kaštánek v juniorech (kde proháněl Dana Pechánka) Černý - nevím jméno. Byl tuším z Bystřice a to byl kolos. Cvičil doma snad ve sklepě a po třech, čtyřech letech to bylo něco neuvěřitelného. Soutěžil v Havířově (kde měl Pavol Jablonický následně exhibici). Z té soutěže si pamatuji tři věci - Jablonického, Černého a strašlivé pokřikování Šrubař - nohy:o) Jinak jako přízrak působil mladý Richard Čada a Zbyněk Hlouch.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
Jo je to zásadní moment v životě kulturisty, že si přivlastňuje medaili za druhé místo.  Zkusím ji někde najít a vyfotit. Měl by tam být i vyražený i rok. Jinak jsem viděl v rozcvičovně tehdejšího velkého slovenského talenta Rybánského. Nevím jestli to bylo v tom samém roce ale to je jedno. Měl tam exhibici a byl to kurňa fakt masakr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|