KONEC nebo ZAČÁTEK?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KONEC nebo ZAČÁTEK?  Úvodní stránka -> Trénink -> KONEC nebo ZAČÁTEK?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 11:42 pm    Předmět: Re: KONEC nebo ZAČÁTEK? Odpovědět s citátem

Hrdli napsal:
Zdravím, měl bych otázku. Dá se docílit velkosti rukou kolem 48-50 cm v dobré kvalitě bez použití AS?

(...)

Dřepuju, zvedám mrtvoly,benchuju, dělám shyby a přítahy s velkou osou. Vím,že každý má nějaké genetické hranice,ale vzhledem k věku doufám,že jsem teprve na začátku .

Nestálo by za to dělat něco cíleně na ruce? Jen takovej nápad :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvíc jsem viděl naturálních cca 47 cm. Ale to už byly fantastické kanóny. Je třeba si uvědomit, že 50 cm přes bicák je něco jako péro 30 cm. To opravdu nevidíš každý den. Na bodybuilding.com prodávají speciální metr, který zajistí, že měříš opravdu rovně. A maníci, co
tvrdili, že mají 51 při přeměření s ním byli rázem na 48 cm...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 9:20 am    Předmět: Re: KONEC nebo ZAČÁTEK? Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

Nestálo by za to dělat něco cíleně na ruce? Jen takovej nápad :)

Přemýšlel jsem o tom už hodně dlouho, zkusit ty ruce dát aspoň 3x tejdně, zbytek těla 2x. Hodil by se na to možná nějakej FB trénink. Pondělí - FB , Středa - Ruce, Pátek - FB . Jenže pořád nevím zda to nebude promarněnej měsíc,dva. Ale za zkoušku se nic nedá aspoň bych poznal jak ty ruce reagujou, jenže nevím zda za měsíc bude vidět vůbec nějakej progres. Podařilo se mi za rok a půl ( vedu si tabulku doma) nabrat přes ruce 3,5 cm. Zkoušel jsem různý tréninky, různou intenzitu,ale měřil jsem se na podzim a za rok tam bylo 3,5 navíc, jenže jak píšu teď už přes rok stagnuju -_- . Jestli by si měl nějakej zajetej trénink, klidně mi poraď budu rád :) díky za odpověď.
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Nejvíc jsem viděl naturálních cca 47 cm. Ale to už byly fantastické kanóny. Je třeba si uvědomit, že 50 cm přes bicák je něco jako péro 30 cm. To opravdu nevidíš každý den. Na bodybuilding.com prodávají speciální metr, který zajistí, že měříš opravdu rovně. A maníci, co
tvrdili, že mají 51 při přeměření s ním byli rázem na 48 cm...

Jako naturál bych se smířil i se 45 cm, co si budeme povídat každej cm navíc, je pro mě motivace v před. Vím,že 50 jsou prostě nereálný,ale dlouho jsem si myslel (2 roky zpět),že se to dá i bez pomoci
Woko_O

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč jsou pro tebe motivaci centimetry a ne to že se po treninku cítiš lip?
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Proč jsou pro tebe motivaci centimetry a ne to že se po treninku cítiš lip?

Protože dobrej pocit, přírusky a celková proměna je to co mě na tom baví! Jenže když ti jedna z těhle věcí přestane,tak hledáš co je špatně, kdyby tě to přestalo bavit a cítil by ses po tom normálně, nebo dokonce hůř, nehledal by si příčinu a nezajímalo by tě jestli se to časem nezmění?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nepřibíráš obecně, tak málo jíš.

No na ruce mi pomohl split 3+1+2+1
nohy
záda,prsa
ramena+ruce
volno
záda,prsa,ramena,
nohy,ruce
volno

Jde to samozřejmě jet i bez těch nohou podruhé v týdnu.

Prostě ty ruce pořádně cvičit.
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Jestli nepřibíráš obecně, tak málo jíš.

No na ruce mi pomohl split 3+1+2+1
nohy
záda,prsa
ramena+ruce
volno
záda,prsa,ramena,
nohy,ruce
volno

Jde to samozřejmě jet i bez těch nohou podruhé v týdnu.

Prostě ty ruce pořádně cvičit.

Nabírat mi problém zas tak nedělá,snažím se těch 5 kg za rok nabrat, ale cm stojí, ne ručička u váhy ,ale doufám,že když se dostanu na těch 95-97 kg,že se hnou cm všude krom pasu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak někde cenťáky vždycky přibývat museji.
tezzy196

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

42cm ruce na 92kg je docela málo takže prostor pro další růst tam 100% je. 45cm zvládneš za pár týdnů když se budeš na ruce víc soustředit a časem se na těch 48 taky dostaneš. Hlavní je, zejména když píšeš, že ti ruce 3/4 roku stagnují, měnit tréninky a používat různé intenzifikační metody.
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
42cm ruce na 92kg je docela málo takže prostor pro další růst tam 100% je. 45cm zvládneš za pár týdnů když se budeš na ruce víc soustředit a časem se na těch 48 taky dostaneš. Hlavní je, zejména když píšeš, že ti ruce 3/4 roku stagnují, měnit tréninky a používat různé intenzifikační metody.

No je pravda,že jsem se na ně nikdy specificky nezaměřil. Shozovaný série, super série a hlavně kombinaci 1 série triceps a hned 1 série biceps používám často a dopřávám rukám pumpu a dostanu se na 44 cm po tréninku. Větišnou jedu ruce s prasama, začinám 1 cvik těžší základní cvik po 4s8op a následují 2 cviky pumpovací 3x16-20.
Číča

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele pas mám stejný jako ty,možná o 2cm vic...a merim 187/102kg. A vypadam dost debilne,takze soudim,ze u tebe to taky nebude zadna slava s tou formou-nemyslim to zle,jen pro srovnani. Kdyby jsi se dostal do lepsi formy,ruce ti o trochu spadnou...takze nic moc. Na druhou stranu dostat se s nima na vyssi level neni tak hrozne-chce to pridat vahu a jezdit zakladni cviky. Vic se na to soustredit,z me skusenosti se stagnuje vzdycky,kdyz chodis cvicit mechanicky to same a jsi liny vyzkouset tezsi vahy/jine cviky ;-) Takove ty pumpicky,negativni opak. a podobne serepeticky jsou fajn,ze se fouknes na chvilku pred zrcadlem,ale dlouhodobe ti moc nepridaji a energii bych soustredil spis na korektni techniku,vahu a tezke cviky.-jen muj nazor.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Hrdli

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Hele pas mám stejný jako ty,možná o 2cm vic...a merim 187/102kg. A vypadam dost debilne,takze soudim,ze u tebe to taky nebude zadna slava s tou formou-nemyslim to zle,jen pro srovnani. Kdyby jsi se dostal do lepsi formy,ruce ti o trochu spadnou...takze nic moc. Na druhou stranu dostat se s nima na vyssi level neni tak hrozne-chce to pridat vahu a jezdit zakladni cviky. Vic se na to soustredit,z me skusenosti se stagnuje vzdycky,kdyz chodis cvicit mechanicky to same a jsi liny vyzkouset tezsi vahy/jine cviky ;-) Takove ty pumpicky,negativni opak. a podobne serepeticky jsou fajn,ze se fouknes na chvilku pred zrcadlem,ale dlouhodobe ti moc nepridaji a energii bych soustredil spis na korektni techniku,vahu a tezke cviky.-jen muj nazor.

Jo v pohodě Jestli si to četl celý nevím,nebo jen moji poslední odpověď. Ale dík za názor
Číča

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem to celé,neboj ;-) Rozhodne bych ale nedelal trenink jen na ruce. Nekdo to sice takhle stavi spolu s ramenama napr. Sam jsem to tak jel a trenink me bavil,ale ramena ti popravi tricaky a naopak... Hodil bych vzdycky neco z ruky k nejake vetsi partii (to zni jak z Babicovi kucharky...). Jo a mám vypozorováno,že pri FB treninku jsem se docela pekne zlepsoval silove,velke partie rostli,ale ruce ani tuk-asi jak nebyla energie,navic na konci treninku... Takze to pak na plne care vyhral split.Je ale pravda,ze pod 4 treninky tydne se uz nedostanu,takze zalezi,jak to mas ty.
Číča

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych dodal,ze 42 neni zase tak spatne cislo na kondicaka...mne se to taky zastavilo na 43 a uz je to docela boj (asi ekvivalent tebe,zase jsem vyssi,silnejsi kosti,takze ruce rekl bych stejne)-ted se ale soustredim na zbytek a detaily.
Nechces hodit nejakou fotku? zajimalo by me,jak vypadas.-snad to nezni teple

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KONEC nebo ZAČÁTEK? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: