|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Saizen

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Nechces hodit nejakou fotku? zajimalo by me,jak vypadas.-snad to nezni teple |
zni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Četl jsem to celé,neboj ;-) Rozhodne bych ale nedelal trenink jen na ruce. Nekdo to sice takhle stavi spolu s ramenama napr. Sam jsem to tak jel a trenink me bavil,ale ramena ti popravi tricaky a naopak... Hodil bych vzdycky neco z ruky k nejake vetsi partii (to zni jak z Babicovi kucharky...). Jo a mám vypozorováno,že pri FB treninku jsem se docela pekne zlepsoval silove,velke partie rostli,ale ruce ani tuk-asi jak nebyla energie,navic na konci treninku... Takze to pak na plne care vyhral split.Je ale pravda,ze pod 4 treninky tydne se uz nedostanu,takze zalezi,jak to mas ty. |
Hele já bych tak zásadní problém v tréninku ramena + ruce neviděl. Samozřejmě záleží na intenzitě/objemu/hustotě, výběru a pořadí cviků, ale obecně vzato proč ne.. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 2:34 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Číča napsal: | | Četl jsem to celé,neboj ;-) Rozhodne bych ale nedelal trenink jen na ruce. Nekdo to sice takhle stavi spolu s ramenama napr. Sam jsem to tak jel a trenink me bavil,ale ramena ti popravi tricaky a naopak... Hodil bych vzdycky neco z ruky k nejake vetsi partii (to zni jak z Babicovi kucharky...). Jo a mám vypozorováno,že pri FB treninku jsem se docela pekne zlepsoval silove,velke partie rostli,ale ruce ani tuk-asi jak nebyla energie,navic na konci treninku... Takze to pak na plne care vyhral split.Je ale pravda,ze pod 4 treninky tydne se uz nedostanu,takze zalezi,jak to mas ty. |
Hele já bych tak zásadní problém v tréninku ramena + ruce neviděl. Samozřejmě záleží na intenzitě/objemu/hustotě, výběru a pořadí cviků, ale obecně vzato proč ne.. |
Já v tom taky problém nevidím, jen si myslím,že pokud chceš zlepšit konkrétní partie,není moc rozumné je dávat do jednoho tréninku .
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Jeste bych dodal,ze 42 neni zase tak spatne cislo na kondicaka...mne se to taky zastavilo na 43 a uz je to docela boj (asi ekvivalent tebe,zase jsem vyssi,silnejsi kosti,takze ruce rekl bych stejne)-ted se ale soustredim na zbytek a detaily.
Nechces hodit nejakou fotku? zajimalo by me,jak vypadas.-snad to nezni teple |
Máš to tu : https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1416061029_1.jpg , foceno po ránu,první tejden tréninku po 14ti dnech nic nedělání (nemoc+deload) .. , kritiku snáším snad v pohodě, tak do mě
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
A to je 42 v klidu nebo zatnutý?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | A to je 42 v klidu nebo zatnutý? |
zatnutý , jinak teď jsem změřil a nezatnuto 41, což už není zase takovej rozdíl, jen to víc vyleze no
Naposledy upravil Hrdli dne so listopad 15, 2014 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Hrdli napsal: | | DiamonD123 napsal: | | A to je 42 v klidu nebo zatnutý? |
zatnutý |
A já celou dobu myslel, že v klidu. No nic, teď to dává větší smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Hrdli napsal: | | DiamonD123 napsal: | | A to je 42 v klidu nebo zatnutý? |
zatnutý |
A já celou dobu myslel, že v klidu. No nic, teď to dává větší smysl |
Co dává větší smysl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|