|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bravcovahlava
|
Zaslal: po listopad 17, 2014 5:31 pm Předmět: Mrtvy tah sumo styl - doplnky |
|
|
Cvicim momentalne 3x do tyzdna, drep, mrtvy a tlaky 5x5 a k tomu doplnky ako tlaky na uzko, tlaky v stoji, lytka, zhyby, bicepsovy dvih, premiestnenie s vyrazom a podobne. Mam otazku co sa tika precvicenia chrbta (spodnej casti), citim ze ho asi mam slabsi a pri sumo style chrbat nezabera tak ako pri klasike (aspon tak to viem ja). Ake doplnky a v akom objeme/intenzite by som mal zaradit aby som ten chrbat zlepsil ale zaroven mohol ist trening tak ako doteraz a nepretrenoval to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: po listopad 17, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Zkousel jsi zaradit predni drep a pritahy velke cinky v predklonu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 17, 2014 6:38 pm Předmět: Re: Mrtvy tah sumo styl - doplnky |
|
|
| bravcovahlava napsal: | | Cvicim momentalne 3x do tyzdna, drep, mrtvy a tlaky 5x5 a k tomu doplnky ako tlaky na uzko, tlaky v stoji, lytka, zhyby, bicepsovy dvih, premiestnenie s vyrazom a podobne. Mam otazku co sa tika precvicenia chrbta (spodnej casti), citim ze ho asi mam slabsi a pri sumo style chrbat nezabera tak ako pri klasike (aspon tak to viem ja). Ake doplnky a v akom objeme/intenzite by som mal zaradit aby som ten chrbat zlepsil ale zaroven mohol ist trening tak ako doteraz a nepretrenoval to ? |
No a proč nejedeš ty mrtvé tahy klasikou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 17, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Zkousel jsi zaradit predni drep a pritahy velke cinky v predklonu? |
Na spodní záda?
|
|
| nahoru |
|
 |
bravcovahlava
|
Zaslal: po listopad 17, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
O pritahoch v predklone som uvazoval ze nimi nahradim zhyby. Sumo styl mi celkovo ide lepsie (sila, technika), chystam sa ho ist aj na sutazi - preto trenujem timto sposobom (aby som v nom silovo siel hore). Samozrejme bez silnych vpriamovacov sa nikam nepohnem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 17, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| bravcovahlava napsal: | | O pritahoch v predklone som uvazoval ze nimi nahradim zhyby. Sumo styl mi celkovo ide lepsie (sila, technika), chystam sa ho ist aj na sutazi - preto trenujem timto sposobom (aby som v nom silovo siel hore). Samozrejme bez silnych vpriamovacov sa nikam nepohnem :D |
no tak jeď klasiku nebo deficitní DL jako doplněk k sumu, ne? lepší cvik pro vzpřimovače nenajdeš. nebo si dávej good moornings...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 7:14 am Předmět: |
|
|
Nejlepsi doplnek na sumo mrtvolu je sumo mrtvola a hned za nim sumo tahy z 10cm boxu. Ostatni cviky jsou co se tyce ucinnosti hoodne daleko.
Cviky specialne cileny na spodni zada bych asi vubec nedelal, protoze pri treninku dostavaji uz tak hodne zabrat (drepy, tahy).
Klasicky tahy jsou vyborne jako doplnkovy cvik, ale delal bych je jen mimo sezonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
uber sumo tahy na 3x5 a pak dej 2x5 klasicke tahy z podstavce pod nohama aspon 10-15cm (deficit deadlift), nohy blizko u sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
bravcovahlava
|
Zaslal: út listopad 18, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Dam si teda tie klasik deficitne v piatok ako doplnok, 3x5, trochu lahsie nech to neprepalim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 4:18 pm Předmět: |
|
|
| bravcovahlava napsal: | | Dam si teda tie klasik deficitne v piatok ako doplnok, 3x5, trochu lahsie nech to neprepalim :D |
tam uz zalezi jak regenerujes, jestli sypes, kolik sypes apod a podle toho pridavej ubirej serie
kdyz jezdis sumem zavody tak sumem zacinej a dej napriklad tech 3x5 a pak deficit 2x5, vse s rezervou, na deficit to radsi vic podsekni a kazdy tyden trochu prihod
ci to dokonce stridat, jeden tyden 3x5 sumo 2x5 deficit, dalsi tyden 3x5sumo 2x5 dotah od kolen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|