Fakt? Ty jo, tak to čumím, to jsou Ami ochotní do fitness investovat hodně velké peníze.
Zas na druhou stranu mi tady kolegyně tvrdí, že její dcera v Seattlu platila za permici do fitka 50 USD za neomezený přístup (v nějakém komunitním centru v lepší čtvrti), což je úplně jiný level.
Ty jo, ale vysolit 500 Kč za 45 minut šlapání na kole, no pěkný. :)
S ohledem na lokalitu bych klientelu tipoval na lidi, co si koupí minerálku za 200, protože věří, že je to voda z ledovce, takže mě cena nepřekvapuje. :) Což ovšem není nic proti Petrovu podnikání, když jsou lidi ochotní uvedenou cenu zaplatit a šlape to, budiž mu to přáno.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
V Irsku platim €55, teraz mi to pravdepodobne stupne na €67 kedze uz nemam couple membership. Bezna cena. Doma u nas v zapadakove sa plati €20 za mesiac.
no ano,je to zamerane na inu klientelu,aj tu v Bratislave su fitka ktore maju 10 eur na hodinu za skupinove cvicenie,a nie je to nic vynimocne ked su ti ludia ochotni tolko platit, bolo by blbe im tolko neuctovat
Diky za odezvu. $22 za spin lekci je nizke. Jelikoz jsme ored 6 mesici otevreli nase studio, drzime zatim ceny dole, prumer tady ve meste je $30-$35 za 45 lekci.
Ohledne mesicnich permanentek pro predstavu, mas tu planet fitness za $10 za mesic, pak nysc za cca $80/mes a pak tu mas Equinox za $200/mesic a pak samozrejme luxusni za vic. Ale kolem tech $90 je prumer.
Tak na Manhattanu si dovedu představit že dáš 10$ i za malou na WC Prostě lokalita je všechno, když se podíváš kolik stojí m2 půdy v NY a v nějakém zapadákově v ČR, pak je to ještě pořád levné
Pratele, tak uz zitra rano se mi snad povede neco uzasnyho, co planuji par mesicu. Pokud se vse povede, mohl by to byt zasadni zlom v me kariere. Drzte palce, budu vas updatovat.
len dufam ze nerobis zhyby s trhackami alebo hakmi. A ked uz ked si pocitas opakovania nejakeho cviku mozno by to chcelo drzat jeden standard.
Ale aby som len nekritizoval, paci sa mi tvoje nadsenie a zapal pre vec. Vidno ze si sa doslova nakazil americkou pozitivnou mentalitou, citim to z kazdeho prispevku..v dobrom
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru