PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
na ny (a usa vseobecne) bezna cena

Fakt? Ty jo, tak to čumím, to jsou Ami ochotní do fitness investovat hodně velké peníze.
Zas na druhou stranu mi tady kolegyně tvrdí, že její dcera v Seattlu platila za permici do fitka 50 USD za neomezený přístup (v nějakém komunitním centru v lepší čtvrti), což je úplně jiný level.

Ty jo, ale vysolit 500 Kč za 45 minut šlapání na kole, no pěkný. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S ohledem na lokalitu bych klientelu tipoval na lidi, co si koupí minerálku za 200, protože věří, že je to voda z ledovce, takže mě cena nepřekvapuje. :) Což ovšem není nic proti Petrovu podnikání, když jsou lidi ochotní uvedenou cenu zaplatit a šlape to, budiž mu to přáno.

Derek Poundstone
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V Irsku platim €55, teraz mi to pravdepodobne stupne na €67 kedze uz nemam couple membership. Bezna cena. Doma u nas v zapadakove sa plati €20 za mesiac.
Petey

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ano,je to zamerane na inu klientelu,aj tu v Bratislave su fitka ktore maju 10 eur na hodinu za skupinove cvicenie,a nie je to nic vynimocne ked su ti ludia ochotni tolko platit, bolo by blbe im tolko neuctovat
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odezvu. $22 za spin lekci je nizke. Jelikoz jsme ored 6 mesici otevreli nase studio, drzime zatim ceny dole, prumer tady ve meste je $30-$35 za 45 lekci.

Ohledne mesicnich permanentek pro predstavu, mas tu planet fitness za $10 za mesic, pak nysc za cca $80/mes a pak tu mas Equinox za $200/mesic a pak samozrejme luxusni za vic. Ale kolem tech $90 je prumer.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne, nejde to takhle prepocitavat. Kdyz tu zijete, prijde vam to standatrni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na Manhattanu si dovedu představit že dáš 10$ i za malou na WC Prostě lokalita je všechno, když se podíváš kolik stojí m2 půdy v NY a v nějakém zapadákově v ČR, pak je to ještě pořád levné
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna fotka z nasich libanek v Turks and Caicos, zpet v 2010. Zenatej vic jak 4 roky uz, pekne to leti:) Manzelka je kocanda.

Francoa

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo,jel bych sem tam kouknout,ale sem http://www.darylconant.com/
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim rict, ze jsem nikdy nevidel cistsi a pruzracnejsi vodu. Akorat nam vetsinu casu prselo bohuzel.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem jel zada, tady je videjko kde delam 20 shybu na hrazde. Poslednich par bylo tezkych

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele, tak uz zitra rano se mi snad povede neco uzasnyho, co planuji par mesicu. Pokud se vse povede, mohl by to byt zasadni zlom v me kariere. Drzte palce, budu vas updatovat.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Dneska jsem jel zada, tady je videjko kde delam 20 shybu na hrazde. Poslednich par bylo tezkych

A nedotiahnutych Ale z mojho pohladu aj tak pekny vykon, ja teraz dvacku nenasolim ani podhmatom.
Som zvedavy na ten zajtrajsi zlom.
seeya

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len dufam ze nerobis zhyby s trhackami alebo hakmi. A ked uz ked si pocitas opakovania nejakeho cviku mozno by to chcelo drzat jeden standard.
Ale aby som len nekritizoval, paci sa mi tvoje nadsenie a zapal pre vec. Vidno ze si sa doslova nakazil americkou pozitivnou mentalitou, citim to z kazdeho prispevku..v dobrom
cipinek

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem na ten zlom zvědavej, budu to refrešovat, co mi bude F5 stačit

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: