Život v zahraničí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Život v zahraničí  Úvodní stránka -> Ostatní -> Život v zahraničí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem člověk omylný, takže se to samozřejmě stát může.
mikex2

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už toho nechte, vždyť to je vo sebevraždu.

To Deadlift: Ten UK lékař si určitě rozmyslel, co dělá, když šel kopat kanály do ČR. Kdyby měl možnost pracovat jako doktor, tak by to asi vzal, ale asi to nešlo, nevím...
Hoši, vstupte do AČR nebo PČR, nad čím tady dumáte ? Tam se budete mít líp než v cizině.
mikex2

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, mimochodem, coříkáte tomuto: bývalý policajt, výsluha 30 táců + místo civilního zaměstnance s platem 51 táců brutto.
flew

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím ale to co tu píšete viz třeba dead lift .. už máš rodinu čumíš na to všechno jinak ale co jsem četl nešel bys pryč tzn raději zůstat maminky mazánek než se podívat do světa ? Sorry ale to budu raději dělat někde v kuchyni a poznat půlku anglie než sedět doma a celý rok šetřit se starou na dovolenou...

Každý má volbu a pokud ti je 20 a "odejdeš" na rok pryč nic se tím nezmění budeš mít maximálně nějakou zkušenost ze světa .. protože tady ať máš práci nebo ne stejně tě ojebou

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Hulkie

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Jo, mimochodem, coříkáte tomuto: bývalý policajt, výsluha 30 táců + místo civilního zaměstnance s platem 51 táců brutto.

Takovou výsluhu máš ale tak po dvaceti odloužených letech, spíš po třiceti.
mikex2

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
mikex2 napsal:

Nech na hlavě, ale kašlat na to.

Já se na to třeba dívám opačně než Deadlift. Řekl jsem si, že radši budu dělat podřadnou práci v Ö nebo v DE za 30 táců netto než kvalifikovanou, co mi nabízeli u nás za 25 táců brutto. Sice se zpotím, ale zase čistá hlava. Jen mám strach, co budu dělat třeba v šedesáti.
Hulkie

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proč se ptáš, "co říkáte tomuto"
Korny

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
No nevím ale to co tu píšete viz třeba dead lift .. už máš rodinu čumíš na to všechno jinak ale co jsem četl nešel bys pryč tzn raději zůstat maminky mazánek než se podívat do světa ? Sorry ale to budu raději dělat někde v kuchyni a poznat půlku anglie než sedět doma a celý rok šetřit se starou na dovolenou...

Každý má volbu a pokud ti je 20 a "odejdeš" na rok pryč nic se tím nezmění budeš mít maximálně nějakou zkušenost ze světa .. protože tady ať máš práci nebo ne stejně tě ojebou

promiň ale ty jsi úplně mimo...možná si radši přečti diskuzi než sem přispěješ takovým blábolem.

1) To že neodjedeš do zahraničí neznamená že jsi mazánek, osamostatnit se můžeš i v ČR

2) Dělat v kuchyni a poznat půlku Anglie je super, ale tady jsme se bavili o těch případech, co dělají v kuchyni, nepoznají vůbec nic protože znají jen cestu do práce a do fitku a angličtinu za celej pobyt využijí minimálně...

3) Ojebou tě úplně všude, jen nevím proč, ale v zahraničí to nikomu nevadí...
mikex2

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Tak proč se ptáš, "co říkáte tomuto"

To já jsem si jen tak rejpnul.
Judson

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou, chodit jen do prace, posilky, behat, a na anglictinu, to je uplne idelani kombinace. To jsem delal asi 7 mesicu v kuse a parada, pohodicka. Do CR jsem si dovezl prachy a znalost angliny a jen si rikal, ze jsem tam mozna mohl zustat i dyl.
mmks

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
mikex2 napsal:

Tak to pak skáče nahoru jak prase. Já mám 15 a co jsem to počítal tak to vychází tak na 6tisíc (a to nešlapu ulici). Tak to teda nevím, kde za těch dalších 5 let doženu těch 24tisíc k tomu.
Neříkám, že takovou výsluhu nikdo nemá, ale taková se nedá podle mě nahnat rokama, ale spíš tím, že to byl nějaký papaláš, kterému ke konci psali pěkné odměny, aby mu to zvedlo průměr.

PS: Možná jsem ale nepřečetl celé vlákno a když je to o životě v zahraničí, tak se bavíme možná o poldech venku.
cipinek

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:

ale šulinku, dáváš sem zase nějakou sračku vycucanou z prstu, O.K. jeden člověk z milionu, s tím můžeš jít někam...
mikex2

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
mikex2 napsal:

ale šulinku, dáváš sem zase nějakou sračku vycucanou z prstu, O.K. jeden člověk z milionu, s tím můžeš jít někam...

Ne, šulinku, není to neobvyklý, mluvím z vlastní zkušenosti, ale spíš o AČR.
cipinek

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně, jsi nejlepší, dám si padáka...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Život v zahraničí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: