Bylo to fajn, jen mě strašně mrzelo, že jak to bylo v té Lucerně, tak tam byl na piču zvuk a když tam banda patnáctiletých děcek řvala vč. mě, tak takovej Danny nebyl v podstatě slyšet, což zároveň byla další věc, co mi trochu vadila - čekal jsem jinou věkovou kategorii, ale já si to užil
Hodnocení tréninku: Hodně náročnej trénink, ale zase jsem to všechno odjel, takže super. Spodní záda jsou solidně odbombený stejně tak i přední delty. Tenhle tejden pěkně dostali zabrat. Už chápu, proč jsem se tak zlepšil na všechny ty tlakové cviky, když to tam posílám 3x tejdně
Jinak teď jsem zrovna v práci a paráda. Dostávám sice "jen" 80 na hodinu, ale v podstatě dělám uplný hovno Momentálně mám za úkol skládat nábytek z ikei, což je pěkně vopruz, protože některý kusy jsou tam fakt na palici, ale jinak je to těžká pohoda.
teď jsem zvědavej, kdo příde s tím, že cvičíš bicák s 2x větší váhou než zakopávání
tu mrtvolu jezdíš s nataženýma nohama jako frei?
ja to ve videu asi neviděl myslim...
at se daří, kotel jedeš
teď jsem zvědavej, kdo příde s tím, že cvičíš bicák s 2x větší váhou než zakopávání
tu mrtvolu jezdíš s nataženýma nohama jako frei?
ja to ve videu asi neviděl myslim...
at se daří, kotel jedeš
No s bicákem dneska nikdo nepřišel, zato ale přes SZ někdo přišel s tím, jestli si dělám prdel s tou vahou u MT a že prej dělám ostudu MT jedu sumo styl, protože se u toho cejtím pohodlně Ale díky za povzbuzení - seš za tu dobu jeden z mála, kdo mi něco přeje
Hodnocení tréninku: Dneska to bylo už jen takový "lehký". Přítahy s VČ v předklonu jsem nahradil Přítahem na břiše, protože spodní záda už toho měli dost. Super cvik, zase jsem si po dlouhé době zacvičil v kanoistické posilce. Škoda, že tenhle cvik v podstatě nikde jinde není
Ze je to roper? me to napadlo hned, ale rikal sem si, ze uz by se rozsiril i sem?
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru