|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Ano, jsou to lustrovi ufouni |
Ne, to nejsou
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
Taky bych v takovýmhle městě asi nevydržel,rád bych se tam podíval,ale maximálně na výlet,mám rád rušno kolem sebe,ale vzhledem k tomu,že mi stačí i pár hodin v Praze jednou za čas,tohle by bylo asi o trochu šílenější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
Co bych chtel jednou zazit , je predvanocni cas v NY. Mozna mam jen zkrelene predstavy z ruznych filmu a videii na yt, ale ta atmosfera tam musi byt uzasna. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Naprosto chápu, že je smutný, ani kousek uklidňujicí zeleně, uvězněn v betonu... Nechápu jak to někdo může dobrovolně vyměnit za pohled na zalesněné kopce a travnaté louky. Ikdyž též bydlím ve městě, ta možnost být za 10 min v tiché přírodě je k nezaplacení :) |
mají central park
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
To já samozřejmě vím, to je jediný únik. Já v Londýně trávil většinu volného času v Hydeparku a dalších. Ale přecejenom je to nebe a dudy oproti divoké přírodě :) Ale chápu, že někoho přitahujou davy lidí a ruch města, ja byl dycky hypík... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Na obecné škole, blahé paměti, nám soudružka učitelka vyprávěla,
že v imperialistické americe, ve městech jako je New York, žijou děti,
které nikdy neviděly slepici nebo kravičku. A vona to asi byla pravda:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Na obecné škole, blahé paměti, nám soudružka učitelka vyprávěla,
které nikdy neviděly slepici nebo kravičku. A vona to asi byla pravda:) |
Tak to je pravda pane, je to realita. Znam spoustu lidi co nikdy nejeli mimo new york.
Jinak budete se divit, ale male parciky jsou tu vsude, poslu vam par fotek z prochazky.
Battery park je krasnej, tam jsme par let bydlel, ale daleko ja metro.
Kolik myslite ze tu stoji mesicni permice na metro? Tipnete si a negooglete to:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 10:52 pm Předmět: |
|
|
No metro bude asi levný, když v tom jezdí i bezďáci .. nebo ti to neřeší? :D Spíš kolik stojí takové taxi a prdel bude i jak moc je to někde ucpané. Dělat tam hasiče nebo záchranáře musí být epická práce (jestli to mají tak hovno placené jak u nás ...).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 1:01 am Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Hulkie napsal: | Na obecné škole, blahé paměti, nám soudružka učitelka vyprávěla,
které nikdy neviděly slepici nebo kravičku. A vona to asi byla pravda:) |
Tak to je pravda pane, je to realita. Znam spoustu lidi co nikdy nejeli mimo new york.
Jinak budete se divit, ale male parciky jsou tu vsude, poslu vam par fotek z prochazky.
Battery park je krasnej, tam jsme par let bydlel, ale daleko ja metro.
Kolik myslite ze tu stoji mesicni permice na metro? Tipnete si a negooglete to:) |
Myslim, ze to bylo v jednom filmu, ale nekteri udajne ani nevi, ze slepice se rodi z vajec :)
Muj tip je $150. Ale podle Perthu to neuhodnu, tady je dobijeci karta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 4:32 am Předmět: |
|
|
Skoro dobre, mesicni neomezena je $112 myslim, ale porad zdrazujou a servisne zhorsujou,
Jinak jedna jizda salinou v brne by mohla byt kolem 20kcs? :)
Vyfotil jsem par fotek ted vecer..
To posledni je moje vecere:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Tak to je dobrá pálka |
Teď jsi mě rozesmál.
NY (CCA 8,5 mega obyvatel, rozloha 1214 km2) MĚSÍČNÍ UNLIMITED permice = 112$ = 2500 Kč
Brno (cca 400 000 obyvatel, rozloha 230 km2) MĚSÍČNÍ na vnitřní brno + 2 ZÓNY (pokrývající většinu města s nejbližším okolím) 1090 Kč (49,5$).
Tak bych řekl, že ve štatlu někde udělali chybu, že chtějí na vesnici za dvouzónovou permici polovinu toho, co v NY za neomezenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|