Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je dobrá kombinácia ako dodatok stravy Proteín s gainerom a kreatínom.A či sa to všetko može dávať po jednom tréningu alebo to nejako rozdeliť?Tu sú konkrétne značky výrobkov:
Kreatín: Creatine 100% Pure 100 g
Gainer: Mutant Mass 2,27 kg
Proteín: 100% Whey Protein Professional 920 g
Zatiaľ to mám takto, Gainer užívam ráno a po tréningu ( po tréningu spolu s proteínom a kreatínom) a proteín medzi hlavnými jedlami a hodinu pred tréningom.
A prosím vás ešte nejaký tréningový plán na rysovačku a objem.aspoň kolko sérií na ruky kolko na hrudník a pod.Ďakujem pekne.
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je dobrá kombinácia ako dodatok stravy Proteín s gainerom a kreatínom.A či sa to všetko može dávať po jednom tréningu alebo to nejako rozdeliť?Tu sú konkrétne značky výrobkov:
Kreatín: Creatine 100% Pure 100 g
Gainer: Mutant Mass 2,27 kg
Proteín: 100% Whey Protein Professional 920 g
Zatiaľ to mám takto, Gainer užívam ráno a po tréningu ( po tréningu spolu s proteínom a kreatínom) a proteín medzi hlavnými jedlami a hodinu pred tréningom.
A prosím vás ešte nejaký tréningový plán na rysovačku a objem.aspoň kolko sérií na ruky kolko na hrudník a pod .Ďakujem pekne.
Neber si to teď vůbec špatně, ale zjevně se v tom vůbec nevyznáš a nemáš zmáklý ani základy cvičení a stravy, takže na protein, gainer i kreatin zapomeň a začni pěkně postupně...
- zacinat na lehkych vahach pro 3-4 x 8-10 opakovani ktere budou prvni 1-2 tydny plneny s rezervou a teprve pote pridavat kotouce na cince
To ti bude stačiť aj na "rysovačku aj objem" dokopy...
A prečítaj si niečo o strave a suplementácii, aj tu na webe nájdeš kopu dobrých článkov, evidentne v tom máš guláš... To sa nedá napísať do jedného príspevku...
GL
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru