215kg drep na zavodech na zacatku videa. Kazdpadne je to nepomer jak svina. A to odrazeni neni tak hrozny, normalni touch and go, zadna hovezina jak ten nas ceskej expert, kdy to odrazil skofo az do lockoutu
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
btw: minule jsem byl tady v Londýně ve fitku a najednou si všimnu černocha, co je na to divného, že? No bože, černoch v posilovně. Už jsem ho viděl víckrát, viděl jsem, že má berle, ale až teď když mě kraťasy, tak jsem si všiml, že nemá nohu a přesto tam dřel, dodalo mi to motivaci a inspirovalo mě to.
Tohle mě taky zaujalo, jak je možné, že nahoru letí jak raketa a přitom tam má takový balík?
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nevim, jestli uz to tu bylo, ale kazdopadne krasne to zvednul :)
(pujceno z vedlejsiho fora, kde tohle video postoval Kavalir)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V kombinaci s benchem z Koklyaeva kanálu v předchozím příspěvku ode mě v tomhle topiku.
A pod tím video, kde povídá, co má za sebou za zranění. Taky pěkná sbírka.
Jinak Pete Rubish je strašný zvíře a psychopat, na toho bych se bál i podívat. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru