|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
akorat mi teda nahani hruzu, ze pisou ze po prijmuti glutaminu by se nemeli 2hodiny uzivat zadne sacharidy krome palatinosy, coz je pro me nepredstavitelny, kdyz po cviceni neberu protein ani gainer, a musim se najist..ale podle me to je teda blbost, co myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MSG

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Za mě taky dobrá zkušenost. Zkoušel jsem kde co a dnes jedu jen BCCA (cca 3*5g / tréning - jak činky, tak cardio), 80% protein a občas právě glutamin. Dřív jsem ho dával na noc, ale pak se mi nějak hůř spalo, takže ho dávám přes den.
Beru ten od Aminostaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nevite, jaky je rozdil v normlanim Glutaminem a L-Glutaminem pro me jako uzivatele? Cenove je ten rozdil docela velky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Italský hřebec napsal: | | Nevite, jaky je rozdil v normlanim Glutaminem a L-Glutaminem pro me jako uzivatele? Cenove je ten rozdil docela velky. |
L-glutamin, Glutamin a Kyselina glutamová jsou tolik splývající pojmy, že i kdyby se tu v tom rozepsaly možné rozdíly, je to jedno, protože pro stejnou surovinu (nebo součást suroviny jiné) používají někteří výrobci všechny tři uvedené názvy. Myslí tím tedy často totéž.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Reality napsal: | | Italský hřebec napsal: | | Nevite, jaky je rozdil v normlanim Glutaminem a L-Glutaminem pro me jako uzivatele? Cenove je ten rozdil docela velky. |
L-glutamin, Glutamin a Kyselina glutamová jsou tolik splývající pojmy, že i kdyby se tu v tom rozepsaly možné rozdíly, je to jedno, protože pro stejnou surovinu (nebo součást suroviny jiné) používají někteří výrobci všechny tři uvedené názvy. Myslí tím tedy často totéž. |
No jestli si kupuješ L-glutamin a nebo kys.glutamovou, opravdu jedno není
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si to ještě pletl s glutamátem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Reality napsal: | | Italský hřebec napsal: | | Nevite, jaky je rozdil v normlanim Glutaminem a L-Glutaminem pro me jako uzivatele? Cenove je ten rozdil docela velky. |
L-glutamin, Glutamin a Kyselina glutamová jsou tolik splývající pojmy, že i kdyby se tu v tom rozepsaly možné rozdíly, je to jedno, protože pro stejnou surovinu (nebo součást suroviny jiné) používají někteří výrobci všechny tři uvedené názvy. Myslí tím tedy často totéž. |
No jestli si kupuješ L-glutamin a nebo kys.glutamovou, opravdu jedno není |
to opravdu jedno není, ale spíš sis blbě přečetl, co Reality napsal. Je to přesně tak, jde o jedno a to samé. Už jsem se setkal kdysi i s produktem, na kterém bylo napsáno něco ve smyslu 100% glutamin obsahující kyselinu glutamovou. Asi tak stejně blbý jako kdybych přišel do skladu hutní oceli a tam stálo: 100 % ocel obsahující železo! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Glutamin význam má, ale aspon 30až40gr denně. Od 4fitnessu bych zrovna glutamin nevolil, při vyšších dávkách způsobuje nevolnost narozdílnod renomovaných výrobců, jinak proti této značce nic nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Glutamin význam má, ale aspon 30až40gr denně. Od 4fitnessu bych zrovna glutamin nevolil, při vyšších dávkách způsobuje nevolnost narozdílnod renomovaných výrobců, jinak proti této značce nic nemám. |
Mě z glutaminu z 4 fitness nebylo nic jsem dávala 30g/den a vážila cca 60kg, ale asi to je individuální. Jinak od Weidera nebo Scitecu byl asi o něco lepší, ale taky dost dražší. Jinak si to taky musím chválit, imunita byla mnohem větší, nyní před závody skoro pravidelně onemocním a předtím jsem ustála víc teda. Ale chce to fakt velký dávky no, 5-10g nemá význam :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
takze jestli to tak chapu, tak glutamin je spis na imunitu nez na regeneraci? nemuzu to uz najit, ale cetl jsem ze 90% se rozpusti ve streve a jen 10% glutaminu jde do svalu, coz je celkem malo..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | takze jestli to tak chapu, tak glutamin je spis na imunitu nez na regeneraci? nemuzu to uz najit, ale cetl jsem ze 90% se rozpusti ve streve a jen 10% glutaminu jde do svalu, coz je celkem malo.. |
Trénink i nemoc jsou pro tělo zátěž.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
jo to je jasny, ale jde mi o to, jestli to aspon z casti ty regeneraci pomuze, protoze vetsina se tu zminuje o imunite
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | jo to je jasny, ale jde mi o to, jestli to aspon z casti ty regeneraci pomuze, protoze vetsina se tu zminuje o imunite |
Neboj, pomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Navíc má schopnost zacelovat mikrotrhliny ve střevě, pokud bych si měl vybrat z dlouhodobého hlediska mezi bcaa a glutaminem, volil bych glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Glutamin význam má, ale aspon 30až40gr denně. Od 4fitnessu bych zrovna glutamin nevolil, při vyšších dávkách způsobuje nevolnost narozdílnod renomovaných výrobců, jinak proti této značce nic nemám. |
To je dáno jen jakosti výrobků a ta tu bude nižší.To ale koresponduje s českým trhem jedoucím hlavně na co nejnižší ceně.Jinak můj osobní názor podloženy testy na sobě a okolí je,že 4x5 g denně je dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|