Zaslal: st prosinec 03, 2014 5:52 pm Předmět: Epizoda IV. - Nová naděje
Tak jsem to zase zkusil jinak, podle vašich rad. Prosím o komentář, rady :D.
4x110:
8x140: ty dvě odražení jsou blbost, nevím, proc jsem to udělal, asi v zapalu boje :D
4x110:
Přijde mi to velice dobrý, hlubší dřep za mě určitě ne, tělo si najde optimální páku, ze které je nejsilnější záběr a v tomhle případě to hlubší dřep určitě nebude.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
No a co na tom ještě zlepšit? Asi snažit se víc vypnout hrudník, prdel tlačit víc dozadu a tlačit to ještě víc jakoby zezadu?
Pro Idontevenlift: prave minulá verze byla z dost hlubokyho drepu a co se stalo- prdel hned na začátku vystrelila nahoru.
Hele to bylo jen asi nějaký hecnuti, nebo tak.. tyhle série ani nepočítám jako pracovní, proste jen "zlepšení techniky".
Normálně jsem vždycky jezdil 3-5 opakovani.
Dneska jsem dal 4 "těžší" série dřepů (6x140, 4x150, 3x155, 2x160) a pak nějaký tahy... Před touhle sérii jsem šel 4x140, 4x170, 3x180, 2x190, 1x200 (chtěl jsem to jít jen jednou, ale typek, kterej mi to mel natočit, to asi nechtic vypnul, a tak jsem chtě-nechtě musel dat to dvoukilo ještě jednou :D), nějaká únava tam uz přece jen byla.
Co myslíte?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru