|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Já jsem od toho neměl žádná očekávání a minimálně rok jsem už Sin City neviděl. Asi ideální podmínky proto, abych to hodnotil kladně :-)
Upřímně, když se nad tím zamýšlím, nevím, co je tam slabého, že by tě to zklamalo. Sin City byla bomba, když vyšlo. Tohle už taková rána nebyla, ale pro fanouška to musí mít každopádně hodnotu tak jako tak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Tohohle jsem si všiml jako prvního, Terminátorům vybělili a zvětšili zubiska. Teď už boj s nimi nemůže být bezzubý
T-3:
T: Genisys:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Sincity je super, líbí se mi ten styl, jak to je natočený _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ten novy terminator  . To museli vykradnut efekty s 1. a 2. dielu + hlasky. To bude fail roka. Asi tak ako Jurrasic world.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
Ty nové filmy jsou hrozné a ty remaky starých klasik ještě horší ... takový nový Hercules je něco tak hrozného ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | Ten novy terminator . To museli vykradnut efekty s 1. a 2. dielu + hlasky. To bude fail roka. Asi tak ako Jurrasic world. |
Bojím se toho, už jaký byly dohody o práva, chvíli to i vypadalo, že by se to mohlo vrátit zpět ke Cameronovi ale vzhledem jeho "avatarským" závazkům (už je to 6 let...) je to utopie. Bohužel jde v první řadě hlavně o prachy..... a z tohodle prachy rozhodně budou....a sakra větší než ze Salvation. Navíc se za 2 roky počítá s dalším a Arnold neřekl ne
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Ty nové filmy jsou hrozné a ty remaky starých klasik ještě horší ... takový nový Hercules je něco tak hrozného ... |
A kterýho myslíš? Já za tento rok zaznamenal asi 3 (Kellan Lutz, The Rock a ještě jeden, fakt nepovedenej). To je jako Conan, kdo asi překoná Arnolda... |
http://www.csfd.cz/film/377646-hercules-reborn/
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
Prava sa vracaju ku Cameronovi v 2019.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|