|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buchweizen
|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 8:47 pm Předmět: Hrazda doma |
|
|
Ahoj,
naskytla se mi možnost mít doma hrazdu. Chodím cvičit do posilovny asi tři roky, jedu klasický split a tak mi to vyhovuje.
Zároveň bych ale chtěl využívat hrazdu doma.. poradíte, jestli na ní hupnout kdy se mi zachce a udělat si pár shybů, nebo to jet nějak systematicky, ale zas aby se mi to netlouklo s tréninkem ve fitku a abych to uregeneroval?
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 8:49 pm Předmět: Re: Hrazda doma |
|
|
| buchweizen napsal: | Ahoj,
naskytla se mi možnost mít doma hrazdu. Chodím cvičit do posilovny asi tři roky, jedu klasický split a tak mi to vyhovuje.
Zároveň bych ale chtěl využívat hrazdu doma.. poradíte, jestli na ní hupnout kdy se mi zachce a udělat si pár shybů, nebo to jet nějak systematicky, ale zas aby se mi to netlouklo s tréninkem ve fitku a abych to uregeneroval?
Díky :) |
Tak záleží, co od toho hupsání na hrazdu očekáváš
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
Poštěstilo se mi a hrazdu mám nyní na bytě. Shyby dělám skoro každý den, akorát den po tréninku zad dopřávám hrazdě a svým zádům klid. Většinou jich za den udělám tak do 50 opakování, rozdělených tak nějak během dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
buchweizen
|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
Zlepšení shybů, tj. zad, celkově horní polovinu těla, a i nějaké to zvedání nohou ve visu na břicho.. Budu to muset nějak skloubit s fitkem, když už jí tu mám, byla by škoda jí nevyužít :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
Ak by som mal hrazdu doma, určite by som skúsil toto:
| kód: | | http://www.t-nation.com/training/new-high-frequency-training |
So splitom by sa to byť nemalo... _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
dan007
|
Zaslal: čt leden 15, 2015 9:51 pm Předmět: |
|
|
záleží co chceš. jestli chceš hrazdu využít, tak se ti to s fitkem plést nemůže, protože si trénink ve fitku přizpůsobíš tak, aby to nekolidovalo ;) jinak já hrazdu mám, je to dobrá věc, ale moc od toho nečekej, že narosteš. jeden čas jsem hodně cvičil, zlepšil se na shyby, ale záda mi spíš spadly. když si jdu lehce zacvičit do posilky a dám si kladky, tak to roste líp a i ta síla není špatná. ale já nejsem žádnej extra posilovač. pokud nejsi úplná žížala, tak to na hypertrofii není...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|