|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
Pokud si tam prisel poprve jako zacatecnik, tak ano, sel moc tvrde.. Tohle delaj jen ti, co si chcou neco dokazovat, pravdepodobne si chtel vyskolit svalnatce :)
Ale ver ze zkusenejsi maj kolikrat dost tvrdy sparingy, ale to uz ti tak neprijde, zvyknes si. Obcas ale odejdes s modrakem. Coz se ne vzdy hodi v praci :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 11:02 pm Předmět: |
|
|
Je to o zvyku, gusta treba taky nejede uplne na tvrdo a ta hlava me boli.. Takze si nemusel ani nic dokazovat, ale je zkratka silnej. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
smetak: Ale tu sa toci o boxe, nie o head giving-u _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Pokud si tam prisel poprve jako zacatecnik, tak ano, sel moc tvrde.. Tohle delaj jen ti, co si chcou neco dokazovat, pravdepodobne si chtel vyskolit svalnatce :)
Ale ver ze zkusenejsi maj kolikrat dost tvrdy sparingy, ale to uz ti tak neprijde, zvyknes si. Obcas ale odejdes s modrakem. Coz se ne vzdy hodi v praci :) |
Jeden můj bývalý spolužák dělá od malička thajský box a vždycky, když přišel nějaký nováček, tak se k němu vetřel a říkal mu: "Budeme spolu ve dvojici? Já jsem tu taky dneska poprvé.." a dycky ho hrozně zřezal
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
a kolik hodin kardia jedes denne? chystas nekoho pripravovat na zavody? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud jede moc tvrde,tak mu to rekni.Jestli te boli hlava ikdyz mas helmu,tak asi neni neco v poradku a mel by ses s nim pro priste domluvit na pomalejsim tempu,aby to nevypadalo tak,ze si z tebe dela boxovaci pytel a ty si skoro ani nebouchnes,o tom to neni.Asi se mu libilo rezat kultika a ukazat ti jak sou ti ty tvy svaly k "nicemu".
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | | uplne prehlizite jednu vec.. treba je pakosta proste jenom fnukna *a20* |
Haha, good one. Vetsinou jsem na sebe ale tvrdy, takze snad nejsem jen pussy.
Ale jak rikaj kluci, moc jsem si ani nebouchnul, spis jsem unikal ranam. A o tom by sparing jen asi byt nemel. Zkusit to s nim probrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
randall
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
Tak lidi s bicákama alias pumpičky,byly vždy vítane žrádlo, to prostě tak je.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 3:51 pm Předmět: |
|
|
| randall napsal: | | Tak lidi s bicákama alias pumpičky,byly vždy vítane žrádlo, to prostě tak je. |
Náhodou, čím větší bicáky, tím lepší kryt
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | magion napsal: | Pokud si tam prisel poprve jako zacatecnik, tak ano, sel moc tvrde.. Tohle delaj jen ti, co si chcou neco dokazovat, pravdepodobne si chtel vyskolit svalnatce :)
Ale ver ze zkusenejsi maj kolikrat dost tvrdy sparingy, ale to uz ti tak neprijde, zvyknes si. Obcas ale odejdes s modrakem. Coz se ne vzdy hodi v praci :) |
Jeden můj bývalý spolužák dělá od malička thajský box a vždycky, když přišel nějaký nováček, tak se k němu vetřel a říkal mu: "Budeme spolu ve dvojici? Já jsem tu taky dneska poprvé.." a dycky ho hrozně zřezal |
No, řekl bych, že tahle libůstka je mezi fighterama dost rozšířená.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Pakosta skoč z Mosta : já taky začal boxovat a spárovat a bolí mě hlava jak cep, to je normál  ale mojí hlavu nejde netrefit _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|