|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Glutamin význam má, ale aspon 30až40gr denně. Od 4fitnessu bych zrovna glutamin nevolil, při vyšších dávkách způsobuje nevolnost narozdílnod renomovaných výrobců, jinak proti této značce nic nemám. |
Měl jsem glutamin od velmi renomovaného výrobce a bylo mi z něho blbě. Blbě není z výrobce, blbě je z látky, z glutaminu. Teda někomu. Mně velmi silně po větší dávce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 1:41 am Předmět: |
|
|
Doporučenej horní limit je kolem 15 g. Při velkých dávkách zvedá hladinu amoniaku v krvi, kvůli tomu může být ta nevolnost. Taky je dost glutaminu v proteiňácích. Ze stravy je hlavně ve vejcích a v masu.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
Jsou na to nejake studie? Zase bych si tim nechtel nak kurvit zdravi a mozek ve kterem se ten amoniak pak muze nahromadovat, ovsem pri davce 15g denne mi to prijde divny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
Velmi vysoký příjem bílkovin může hyperamonémii způsobit, ale to se týká lidí, kterým selhávají játra. Játra zdravého člověka mají obrovskou funkční kapacitu a tenhle stav může nastat jen velmi těžko, spíš vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
Co jsem tak četl, tak to spousta lidí zažívá, ale opravdová příčina není známa...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Zažívají co? |
že je jim blbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Taky bych si u těch větších dávek glutaminu dával bacha na AK nerovnováhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
A jak to clovek pozna? To by musel chodit kazdej mesic na krev ne? Kazdopadne nikdo z nas nestoji o to aby si kurvil mozek, tak by me zajimalo jak to teda je dejme tomu pri davkovani 20g denne
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
Zbytečně si tím zatěžuješ hlavu. Obecně platí, že při použití vyšších dávek se jedná o krátkodobější užívání. Pokud zvolíš standardní dávkování, můžeš ho užívat delší dobu.
Také by mělo platit, že zvolené dávkování koresponduje s aktuální fází tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | A jak to clovek pozna? To by musel chodit kazdej mesic na krev ne? Kazdopadne nikdo z nas nestoji o to aby si kurvil mozek, tak by me zajimalo jak to teda je dejme tomu pri davkovani 20g denne |
už dlouho dobu dávkuju glutamin 40g denně rozhozený do několika dávek a jen samá positiva mě to přináši. Dělali mě předoperační vyšetření odběr krve na všechno možný a výsledky úplně v normě, jen malinko zvedlí jaterky nic hroznýho, takže si myslím, že příjem glutaminu dlouhodobě nemá negativní vliv na organismus. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
U zdravého člověka nemá negativní vliv. Dával jsem 3x denně 10-15 gramů a musím říct, že spolu s kreatinem pro mě jednoznačně nejlepší suplement (ještě hydro vlastně).
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 10:03 am Předmět: svvsv |
|
|
Mě by taky zajímalo jak to s tím glutaminem spolu se sacharidy opravdu je...beru glutáč kilovku jedině od 4fitness, nejlepší cena a nemyslim si, ze je to shit, vyrobeny je to fermentaci (farmaceuticka cistota produktu) delaj si i testy surovin, to ze je to levny neznamena, ze je to shit. ja osobne bych si treba nekoupil zase treba nic od Extrifitu, pro me nesympaticka znacka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
co vám ten glutamin přínáší, přátelé? zlepšení imunity?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|