šmajdy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - šmajdy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> šmajdy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šmajdy

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PŘÍPRAVA NA MČSR V SILOVÉM TROJBOJI V PRAZE 2015

Minulý týden jsem zajel do Podivína cca 30km a domluvit se na cvičení u nich jelikož v našich fitcentrech není možné cvičit mrtvý tah (buď to zákaz magnesia,nízké koutouče,hluk atd..no a taky že svou domácí bouchárnu jsem nezateplil a proto je tam pod 0° a táhne tam )
Po debatě s majitelem Podivínské posilovny který je taky zároveň trenérem tamního oddílu trojbojařů vzniklo že bych se mohl připravit na závody v trojboji do Prahy a že mi pomůže,každopádně jsem neváhal a jdu do toho,taková nabídka se nedostává každý den takže tímto mu moc děkuji za pomoc.
Každopádně furt chci dělat strongmany ale myslím si že silová příprava v liftu pod vedením trenéra a tam kde jsou zkušenosti my bude jenom přínosem.
Takže momentální cíl je takový , připravit se co nejlépe na své první závody v liftu a dostat ze sebe co nejvíc , takže do přípravy dám maximum !

Pondělí 8.12. - posilovna Podivín

Dřep
15 x 20 kg
10 x 40 kg
10 x 60 kg
8 x 70 kg
6 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 5 x 120 kg + pásek
poprvé jsem měl na sobě lifterský pásek a ty záda to drželo jinak něž klasický tenký super

Předkop.
4 x 12 x - polovina cihel váhu ještě neznám

Zakop.
4 x 8 x - všechny cihle

Ramena v sedě vč
10 x 20 kg
10 x 40 kg
8 x 50 kg
6 x 55 kg
5 x 60 kg

Krčení ramen vč
4 x 8 x 120 kg

Upažování v př.
4 x 12 x 8 kg

Lýtka na stroji
4 x 12 x třičtvrtě cihel

plank: 1 x + (20kg) , 2 x + (40kg)
přednožování s opřenými lokty: 3x15
sklapovačky na šikmé lavce: 20x , 15x , 10x

Naposledy upravil šmajdy dne út prosinec 09, 2014 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, tak přeji pevný nervy s železným dědkem Vláďou.

A v Praze se tedy uvidíme!

Hodně štěstí do přípravy, hlavně ať se vyhýbají zranění.
šmajdy

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Tome tobě taky
Těším se na prahu a osobní setkání !
šmajdy

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě z toho jebne v středu mě čekaly benče už dva týdny jsem cítil nějak divně u tlaků i v klidu triceps tak jsem pro jistotu před trenálem narval 2 brufeny,no stejně jsem s tím seknul přes neskutečnou bolest která začal při 60kg došel jsem až na 100kg ale nemělo to cenu,bylo mě na vyvrácení z té bolesti,večer mě to chytlo znovu tak jsem tam poslal další brufáče,opravdu jsem se svíjel bolestí...
V pátek jsme byl na ultrazvuku a prý je natrhly sval,dojel jsem pak na trénink aspoň odmakat nohy a řekl to trenérovi a řekl že mě vezme k doktorovi který mě pořádně omrkne , místním doktůrkům nevěří..Super opravdu jsem rád za něj..Jsem tam chvilku a neskutečně mě se vším pomáhá,opravdu si toho moc vážím.
takže momentálně jen nohy budu jezdit než se uvidí co a jak

Dřep
10 x 20 kg
10 x 60 kg
8 x 80 kg
6 x 100 kg
3 x 125 kg bez pásku , střed o něco zase zesílil , ale konec se dřepy jelikož držím činku níž tak mě to tlačilo do tricepsu a začal bolet,ale trošku mě uklidnil trenér který mi řekl že techniku i hloubku dřepu mám dobrou

leg press
10 x 210 kg
2 x 8 x 280 kg
2 x 6 x 280 kg

Předkop. + Zako.
4 x 12 + 4 x 15

bolest tricáku neustupovala a mě z toho bylo špatně tak jsem to ukončil ještě břicho + lýtka...

ve čtvrtek se dozvím diagnózu ale jsme pěkně nasraný ani jsem pořádně nezačal s přípravou a už jsem v prdeli no mě jebne,ale budeme makat aspoň s tím co půjde a to jsou nohy !!!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
tak jsem pro jistotu před trenálem narval 2 brufeny,no stejně jsem s tím seknul přes neskutečnou bolest

jooo tohle je opravdu výborný. Na nic se nepřipravuješ, respektive MČR je až za 4 měsíce a místo aby sis dal týden oraz a zahojil se uděláš takovou kokotinu? To se z toho po...
šmajdy

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
šmajdy napsal:
tak jsem pro jistotu před trenálem narval 2 brufeny,no stejně jsem s tím seknul přes neskutečnou bolest

jooo tohle je opravdu výborný. Na nic se nepřipravuješ, respektive MČR je až za 4 měsíce a místo aby sis dal týden oraz a zahojil se uděláš takovou kokotinu? To se z toho po...

Tome já si to uvědomuji , hold chtěl jsem to tak moc až jsem to tak posral..
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Tom.K. napsal:
šmajdy napsal:

Tome já si to uvědomuji , hold chtěl jsem to tak moc až jsem to tak posral..

ponaučení pro příště. Já si dal posledně pro jistotu 3 týdny úplnou pauzu a nelituju.
Patokras

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2014 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jezdim pres bolest, ted me zase tak 3 tydny taha koza a stejne trenuju ale lepsi se to. Kdyz jsem si prerezal slachy tak jakmile jsem neumiral od bolesti jen z tlaku hned jsem se sadrou drepova coz byla komedie. Ted pred bratislavou jsem drepoval pres 300kg s totalne zablokovanym krkem s limcem. :-D

Ale tak aspon to poradne maz a leduj. Jakmile to pujde prokrvoval bych to aspon osou na benci treba 10x10xosa, pomaly prociteny opacka a trpelive.

Drzim palce
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2014 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Páťo, nemyslim, že je dobrý radit klukovi co začíná a jede bez ,,doplňků" ať trénuje přes bolest! Srovnávat tvojí regeneraci s jeho rege fakt nejde.

Za další přesně jak píšeš. Teď před Bratislavou... Je něco jinýho, když člověka něco zabolí v končný fázy přípravy na soutěž, kde se to prostě musí dojet, než když má do soutěže 4 měsíce.

Zranení už jsem měl tolik, že můžu s klidným svědomím říct, že absolutní klid je absolutní klid. Kór když se jede na ,,sucho".
šmajdy

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 17.12. - HH GYM

Dřep
15 x 20 kg
10 y 45 kg
10 x 60 kg
10 x 70 kg
10 x 80 kg
10 x 90 kg
10 x 100 kg

slušná pumpa a 100kg překvapilo hlavně když jsem měl činku na krku úchop na široko a lehce přidržoval

Legg press
8 x 180 kg
8 x 230 kg
4 x 8 x 250 kg

Předkop.
4 x 10 x 80 kg

Zákop
4 x 10 x 55 kg

Hypertenze rovná
15 x
12 x (+10 kg)
10 x (+15 kg)
4 x 10 x (+20 kg)

Plank 2x
Dead bug test 2x15
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže vše je jinak ohledně tricepsu,dnes jsem jel s trenérem do Brna na úrazovku kde mě nechal proklepnout no a triceps není natrhnutý ale natažený takže jsem si pěkně oddychl...Je zajímavé jaký rozdíl je když tě udělají ultrazvuk u nás a tam,za týden by se to těžko dalo dohromady,a navíc to byla kontrola s totálně jiným a pořádným přístupem...
Takže to nechám odpočinout a doufám že od ledna to už vše půjde bez problému !
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super zpráva. Tak hlavně neblbni. :)
šmajdy

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 22.12 - Podivín

Dřep
20 x 20 kg
10 x 60 kg
8 x 80 kg
6 x 100 kg
5 x 120 kg
1 x 125 kg + pásek / už u 100kg mě něco píchlo v zádech asi se mi skřípl nerv umí se mi to 1x za čtvrt roku stát ,zítra to bude cajk,ale hold jsem kvůli tomu nemohl odjet dřepy chtěl jsem 5x5x120 bez pásku

Leg press
5 x 5 x 280 kg

Předkop.
5 x 10

Bulhary
3 x 10 x 20 kg

Výpony
5 x 12

Zákop.
5 x 10

Plank 1x (+40kg) , 2x (+55kg)
Svíčka 3x12

ruka už se lepší,dřepy jsem jel klasicky a ruka ok škoda toho skřípnutí,ve středu tlaky ještě vynechám a v pátek konečně na tahy
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ctčko neukázalo vyhřezlou ploténku , ale horší je to v křížové oblasti jelikož údajně v dospívání vrchní části kříže kousek nedorostl..po nějaké době v klidovém režimu se začne s rehabky víc nic..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - šmajdy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: