|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ivos11111
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu. |
Já nevim jak ty, ale já bych tohle domu nikdy nevzal. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | magion napsal: | | Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu. |
Já nevim jak ty, ale já bych tohle domu nikdy nevzal. |
Kdyz uz to tedy pises Pitkin, tak zároveň uved své důvody, proč? Proto jsem sem dal ten dotay mimojiné. A kdybys přehlídnul moje kritéria, jakou hrazdu bys doporučil ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud ten co to potrebuje ma do 60 kg, tak by mozna ta do futer stacila, ale jen mozna. Ja s temer 110kg bych se na to nepovesil natoz zhoupl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
| ivos11111 napsal: | | Pitkin napsal: | | magion napsal: | | Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu. |
Já nevim jak ty, ale já bych tohle domu nikdy nevzal. |
Kdyz uz to tedy pises Pitkin, tak zároveň uved své důvody, proč? Proto jsem sem dal ten dotay mimojiné. A kdybys přehlídnul moje kritéria, jakou hrazdu bys doporučil ty? |
Jedině vrtanou rovnou hrazdu, nejlépe do stropu.
Jaké jsou důvody proč nevzít tu do dveří ? Představ si, že shybuješ a na pásku máš nějaké to kilo navíc
Já bych to osobně neriskoval. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
hosi jeste bych dodal jednu věc. Já vážím od 75 kg až tak po 78 kg. Tudíž nejsem těžká váha a ani nejsem typ, co by chtěl přibrat (navíc ektomorf). Tu hrazdu chci jenom pro větší variabilitu a abych zesílil a necvicil jen s jednoručkama či kliky.
Docela jste mě teď zaskočili s těmi 60 Kg co píše kolega nahoře. Nevím, jestli to bylo zčásti i trochu nadsázka, ale bratr mé přitelkyně má 100 kg a prej se hrazda rozpinací mezi futry ani nepohla dolu, když na ní doma cvičil.
Tak já fakt nevím?!???
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
Pitkin, judson problem je v tom ze vy porad myslite tu sroubovaci samovzpernou, existuje i jiny typ samovzperne. Hledejte lepe a nemelte blbosti, ja u te rozpinaci mel s 90kg jeste 30kg na opasku. U te samovzperne se povesi i vic. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 12:41 pm Předmět: ... |
|
|
Mam 85 kg a hrazda se mi ve futrech 3 roky ani nepohla.Dokonce si davam i 20kg zavazi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Pitkin, judson problem je v tom ze vy porad myslite tu sroubovaci samovzpernou, existuje i jiny typ samovzperne. Hledejte lepe a nemelte blbosti, ja u te rozpinaci mel s 90kg jeste 30kg na opasku. U te samovzperne se povesi i vic. |
Pokud jde jen o shyby tak možná, jinak tomu nevěřim. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
Tak ja myslim, ze nikdo neplanuje delat doma vymiky a muscle upy. :) Ktere samozrejme s touto hrazdou ani nejdou _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
bartekmirek

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
| ivos11111 napsal: | hosi jeste bych dodal jednu věc. Já vážím od 75 kg až tak po 78 kg. Tudíž nejsem těžká váha a ani nejsem typ, co by chtěl přibrat (navíc ektomorf). Tu hrazdu chci jenom pro větší variabilitu a abych zesílil a necvicil jen s jednoručkama či kliky.
Docela jste mě teď zaskočili s těmi 60 Kg co píše kolega nahoře. Nevím, jestli to bylo zčásti i trochu nadsázka, ale bratr mé přitelkyně má 100 kg a prej se hrazda rozpinací mezi futry ani nepohla dolu, když na ní doma cvičil.
Tak já fakt nevím?!??? |
Ahoj. Měl sem doma asi 10 let hrazdu mezi futrama. Bohatě to stačí.
Mám 90 kg + dávám na opasek i závaží (20kg). Takže ti bude určitě stačit.
Jediná něvýhoda je ta, že nemůžeš jet moc na široko, ale tam sou sušáky na prádlo na zahradě.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|