Vhodná hrazda

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vhodná hrazda  Úvodní stránka -> Trénink -> Vhodná hrazda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ivos11111

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:09 pm    Předmět: Vhodná hrazda Odpovědět s citátem

Ahoj, potřeboval bych tipy na koupi hrazdy domu (panelák). Chtěl bych hrazdu, která se nemusí vrtat vrtačkou a má lehkou montáž i demontáž + zároven je kvalitní za přijatelnou cenu. Předem díky za všechny tipy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:10 pm    Předmět: Re: Vhodná hrazda Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
Ahoj, potřeboval bych tipy na koupi hrazdy domu (panelák). Chtěl bych hrazdu, která se nemusí vrtat vrtačkou a má lehkou montáž i demontáž + zároven je kvalitní za přijatelnou cenu. Předem díky za všechny tipy.

Taková neexistuje, jediná co se nemusí vrtat, je ta do futer. Tu ale nedoporučuji.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu.
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Pitkine kdyz nevim, tak nereaguji. Existuje, napis samovzperna zavesna hrazda do googlu.

Já nevim jak ty, ale já bych tohle domu nikdy nevzal.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
ivos11111

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
magion napsal:

Kdyz uz to tedy pises Pitkin, tak zároveň uved své důvody, proč? Proto jsem sem dal ten dotay mimojiné. A kdybys přehlídnul moje kritéria, jakou hrazdu bys doporučil ty?
Judson

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud ten co to potrebuje ma do 60 kg, tak by mozna ta do futer stacila, ale jen mozna. Ja s temer 110kg bych se na to nepovesil natoz zhoupl.
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
Pitkin napsal:
magion napsal:

Kdyz uz to tedy pises Pitkin, tak zároveň uved své důvody, proč? Proto jsem sem dal ten dotay mimojiné. A kdybys přehlídnul moje kritéria, jakou hrazdu bys doporučil ty?

Jedině vrtanou rovnou hrazdu, nejlépe do stropu.
Jaké jsou důvody proč nevzít tu do dveří ? Představ si, že shybuješ a na pásku máš nějaké to kilo navíc
Já bych to osobně neriskoval.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Tak pokud ten co to potrebuje ma do 60 kg, tak by mozna ta do futer stacila, ale jen mozna. Ja s temer 110kg bych se na to nepovesil natoz zhoupl.

Asi nějak tak ...

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
ivos11111

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hosi jeste bych dodal jednu věc. Já vážím od 75 kg až tak po 78 kg. Tudíž nejsem těžká váha a ani nejsem typ, co by chtěl přibrat (navíc ektomorf). Tu hrazdu chci jenom pro větší variabilitu a abych zesílil a necvicil jen s jednoručkama či kliky.

Docela jste mě teď zaskočili s těmi 60 Kg co píše kolega nahoře. Nevím, jestli to bylo zčásti i trochu nadsázka, ale bratr mé přitelkyně má 100 kg a prej se hrazda rozpinací mezi futry ani nepohla dolu, když na ní doma cvičil.

Tak já fakt nevím?!???
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin, judson problem je v tom ze vy porad myslite tu sroubovaci samovzpernou, existuje i jiny typ samovzperne. Hledejte lepe a nemelte blbosti, ja u te rozpinaci mel s 90kg jeste 30kg na opasku. U te samovzperne se povesi i vic.
Radyn

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:41 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Mam 85 kg a hrazda se mi ve futrech 3 roky ani nepohla.Dokonce si davam i 20kg zavazi
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Pitkin, judson problem je v tom ze vy porad myslite tu sroubovaci samovzpernou, existuje i jiny typ samovzperne. Hledejte lepe a nemelte blbosti, ja u te rozpinaci mel s 90kg jeste 30kg na opasku. U te samovzperne se povesi i vic.

Pokud jde jen o shyby tak možná, jinak tomu nevěřim.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja myslim, ze nikdo neplanuje delat doma vymiky a muscle upy. :) Ktere samozrejme s touto hrazdou ani nejdou
Pitkin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak ja myslim, ze nikdo neplanuje delat doma vymiky a muscle upy. :) Ktere samozrejme s touto hrazdou ani nejdou

Ten výmik by byl hodně zajímavej

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
bartekmirek

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
hosi jeste bych dodal jednu věc. Já vážím od 75 kg až tak po 78 kg. Tudíž nejsem těžká váha a ani nejsem typ, co by chtěl přibrat (navíc ektomorf). Tu hrazdu chci jenom pro větší variabilitu a abych zesílil a necvicil jen s jednoručkama či kliky.

Docela jste mě teď zaskočili s těmi 60 Kg co píše kolega nahoře. Nevím, jestli to bylo zčásti i trochu nadsázka, ale bratr mé přitelkyně má 100 kg a prej se hrazda rozpinací mezi futry ani nepohla dolu, když na ní doma cvičil.

Tak já fakt nevím?!???

Ahoj. Měl sem doma asi 10 let hrazdu mezi futrama. Bohatě to stačí.
Mám 90 kg + dávám na opasek i závaží (20kg). Takže ti bude určitě stačit.
Jediná něvýhoda je ta, že nemůžeš jet moc na široko, ale tam sou sušáky na prádlo na zahradě.
Hrazda Multi | Kettler
Hrazda Multi slouží nejen pro přítahy širokým a úzkým úchopem.
1690 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vhodná hrazda Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: