Trénink přes bolest loktů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink přes bolest loktů  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink přes bolest loktů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LibovaKruta

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 11:18 am    Předmět: Trénink přes bolest loktů Odpovědět s citátem

Zdravím,

je to asi tak týden a půl zpátky, co mě začaly bolet oba dva lokty (v klidovém stavu,mírná až střední tupá bolest jdoucí zevnitř loktu). Co jsem se dočetl na T-nation a dalších stránkách tak to bude pravděpodobně (!) golfový loket.

Nemáte někdo nějaké zkušenosti s tréninkem při tady tomhle zranění? Které cviky vynechat, zařadit, nějaké cviky pro uzdravení loktů?

Problém je, že momentálně se nemám šanci dostat k doktorovi, a nechci úplně přestávat s tréninkem.

Díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coder

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prestat cvicit a jit k doktorovi
wondra

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prestan cvičit a okamžitě k ortopedovi. pokud máš peníze tak nechod na nějaké rehabky apod. ale hned na razovou vlnu. je to jediné co na to pomáhá krom kudly. a později už jen ta kudla.

mám přesně golfac, už tři roky. a asi i na celý život
LibovaKruta

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Prestan cvičit a okamžitě k ortopedovi. pokud máš peníze tak nechod na nějaké rehabky apod. ale hned na razovou vlnu. je to jediné co na to pomáhá krom kudly. a později už jen ta kudla.

mám přesně golfac, už tři roky. a asi i na celý život

Na rázovou vlnu bohužel nemám ani omylem, jsem chudý student...K ortopedovi samozřejmě zajdu, bohužel se k němu následujících pár týdnů budu těžko dostávat. Opravdu je to takový průser? Co jsem studoval zahraniční zdroje, tak hodně lidem stačí na zlepšení odpočinek, led a ibuprofen..
wondra

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje zkušenost praví ze prave první týdny jdou nejdůležitější. mě zkoušel od začátku ortoped obstriny, laser, elektrolecbou, rehabky, prášky a já samozřejmě mazal, sledoval, protahoval...a úleva vždy jen chvilkova v rámci placeba
dinos

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:24 pm    Předmět: ach ty lokty Odpovědět s citátem

Mám stejný problém, zkoušel jsem všechny možný rehabky, elektroléčbu a bohužel nic mi nepomohlo, dokonce ani slavný rázový vlny - byl jsem asi na 10ti s nulovým účinkem. Rázovky jsem měl u sportovního lékaře, vyhlášenýho na tyhle druhy problémů. Jak mi řekl, ne na všechny to působí a potom je už jediná možnost a tou je operace, ale tu nedoporučuje u normální bolesti, ta se dělá až v okamžiku, kdy je to extrém.

A teď co mi pomohlo a obtíže téměř zmizely:
1. koupil jsem si EPI pásku, určitě zvolit kvalitnější. Kupoval jsem v ortopedické prodejně a výrobně, kde mi ji doporučili a nedám na ni dopustit. Cena tuším 450 kaček za jednu
2. změna cviků, omezit ty, u kterých cítíš bolest.
3. tohle mělo být asi jako bod 1. - dej si 14 dní pauzu od cvičení, rozhodně to jenom prospěje a stejnak budeš běhat po doktorech
4. kup si kloubní výživu, ta má být sice jako prevence, ale bude prospěšná i teď

Rychle na stránku:

Přejdi na: