poradit s jidelnickem

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - poradit s jidelnickem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> poradit s jidelnickem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pa3k

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 3:37 pm    Předmět: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

Ahoj potreboval bych poradit s jidelnickem vazim 64 kg merim 176 cm a mam 22 let
Cvicit jsem zacal pred rokem a zacalo me to docela dost bavit .tak po pul roce mi zacali lidi rikat ze jde na me videt ze cvicim jen ze vaha stale stejna . Pouzival jsem gainery proteiny ale bez jidelnicku to samozrejme nic neudelalo . Jenze se mi do vyzivoveho poradce nechce vkladat investice tak jsem neco nastudoval na internetu a slozil jsem si provizorni jidelnicek sam . Za kazdou radu budu moc rad
Snidane:
50g kukuricnych lupinek 250 ml polotucneho mleka jeden banan a 20g mandli
Svacina:
Racio ryzove chlebicky 5 kusu ,50g avokada,ochuceny tvaroh a gainer
Obed:
150g kureci prsa 150g ryze 50g cervene papriky 40 g arasidu
Svacina:
50g kukuricne lupinky 250 ml polotucneho mleka jedno zelene jablko
Po cviceni :
Gainer nebo banan
Vecere:
150 g kureci prsa 150 g ryze 50g cervene papriky 40g kukurice bonduelle
Druha vecere :
ochuceny tvaroh nebo protein
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 3:54 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

pa3k napsal:
Ahoj potreboval bych poradit s jidelnickem vazim 64 kg merim 176 cm a mam 22 let
Cvicit jsem zacal pred rokem a zacalo me to docela dost bavit .tak po pul roce mi zacali lidi rikat ze jde na me videt ze cvicim jen ze vaha stale stejna . Pouzival jsem gainery proteiny ale bez jidelnicku to samozrejme nic neudelalo . Jenze se mi do vyzivoveho poradce nechce vkladat investice tak jsem neco nastudoval na internetu a slozil jsem si provizorni jidelnicek sam . Za kazdou radu budu moc rad
Snidane:
Svacina:
Obed:
Svacina:
Po cviceni :
Gainer nebo banan
Vecere:
Druha vecere :

Hlavní jídla nevypadají špatně jen bych zamakal na snídani a těch svačinách.

Snídaně - Máš tam 0 bílkovin když nepočítám mléko. Dej tam vejce , nebo protein.... Nejsem žádnej expert na kukuričný lupínky , ale radši bych tam dal 100g vloček třeba s proteiňákem, banan klidně nech a ořechy super. (pokud ti nechutná tolik vloček tak si dej třeba 50g a 50g nějaký musli s mlíkem a 2 lžičky medu - ty vločky se v tom "ztratí") - pokud teda chceš :)

Svačina -
Radši než ty kukuřičný lupinky si dej třeba 3-4ks rejžovejch chlebíku s arašídovým máslem,jamem, medem - lepší volba než lupínky ;) ale je toho spousta co se dá svačit.

Druhá večeře -
Pokud ten protein není casein tak bych volil bu´d ten tvaroh a nebo řecký jogurt s proteinem (stačí jedna odměrka).

jinak si myslím, že ti takový jídelníček stačí na nějaký ty přírustky za předpokladu, že těch 150g rýže je neuvařená

Poslední co bych dodal je to aby jsi přidal víc na zelenině a taky ovoce. Je tam kromě cukru spousta vlákniny, která se ti hodí při takovým stravování. Pročištuje střeva a pomáhá trávení tzn. 2-3ks ovoce a na zelenině nešetři ;)

Naposledy upravil Barthel dne út prosinec 16, 2014 9:10 am, celkově upraveno 1 krát
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 3:57 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

Barthel napsal:
pa3k napsal:
Snidane:
Svacina:
Obed:
Svacina:
Po cviceni :
Gainer nebo banan
Vecere:
Druha vecere :

Hlavní jídla nevypadají špatně jen bych zamakal na snídani a těch svačinách.

Snídaně - Máš tam 0 bílkovin když nepočítám mléko. Dej tam vejce , nebo protein.... Nejsem žádnej expert na kukuričný lupínky , ale radši bych tam dal 100g vloček třeba s proteiňákem, banan klidně nech a ořechy super. (pokud ti nechutnají vločky tak si dej třeba 50g vloček a 50g nějaký musli s mlíkem a 2 lžičky medu) - pokud teda chceš :)

Svačina -
Radši než ty kukuřičný lupinky si dej třeba 3-4ks rejžovejch chlebíku s arašídovým máslem,jamem, medem - lepší volba než lupínky ;) ale je toho spousta co se dá svačit.

Druhá večeře -
Pokud ten protein není casein tak bych volil bu´d ten tvaroh a nebo řecký jogurt s proteinem (stačí jedna odměrka).

jinak si myslím, že ti takový jídelníček stačí na nějaký ty přírustky za předpokladu, že těch 150g rýže je neuvařená

Poslední co bych dodal je to aby jsi přidal víc na zelenině a taky ovoce. Je tam kromě cukru spousta vlákniny, která se ti hodí při takovým stravování. Pročištuje střeva a pomáhá trávení tzn. 2-3ks ovoce a na zelenině nešetři ;)

E: Pokud ti polezou ty jídla krkem mrkni se třeba na MichaelKoryFitness, Buff Dudes - na youtube je hodně easy receptů.

Ať to roste.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:05 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

Barthel napsal:

pokud ti nechutnají vločky tak si dej třeba 50g vloček a 50g nějaký musli

Radši než ty kukuřičný lupinky si dej třeba 3-4ks rejžovejch chlebíku

diky za super napady
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jééé kde jsou ty časy, kdy jsem bagroval vločky x denně, totálně zasekané trávení, nafouknutý apod

Trochu pomohlo je namáčet přes noc, ale proboha, pokud někomu nechutnají ovesné vločky, tak ať je nejí. Je možnost koupit cokoliv jiného, já momentálně jedu na rýžové mouce + vejce = palačinky. Ty stačí potřít něčím (nutella, jogurt,..) a je to v pohodě konzumovatelný.

Na noc nemusí být kasein, na noc nemusí být nic, ono si tělo a hlavně trávicí soustava odpočine rádo chvilku odpočine. :)
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:28 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
Barthel napsal:

diky za super napady

Jestli je to ironie tak proč to vytrháváš z kontextu ?

Já vločky nejedl do tý doby dokud jsem si do nich nedal lžičku medu. Prostě mi to tak chutná.
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jééé kde jsou ty časy, kdy jsem bagroval vločky x denně, totálně zasekané trávení, nafouknutý apod

Trochu pomohlo je namáčet přes noc, ale proboha, pokud někomu nechutnají ovesné vločky, tak ať je nejí. Je možnost koupit cokoliv jiného, já momentálně jedu na rýžové mouce + vejce = palačinky. Ty stačí potřít něčím (nutella, jogurt,..) a je to v pohodě konzumovatelný.

Na noc nemusí být kasein, na noc nemusí být nic, ono si tělo a hlavně trávicí soustava odpočine rádo chvilku odpočine. :)

Nikdo neříká, že musí je to o tom jestli chce. V jídelníčku má druhou večeři a pokud jí tam chce tak mu říkám ať si to něčím obohatí nebo vymění za řeckej jogurt pokud bude chtít . Když bude chtít jíst samotnej tvaroh tak klidně může
pa3k

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za rady k tem vlockam .prvni jsem tam mel 1oog vlocek ale to je moc a jedl bych to rano tak pul hodiny a to nemam cas a 50g vlocek se mi zda zase malo a tu ryzi bych mel jist teda cely sacek jo ? protoze ja tam mam tech 150 prave uz v uvarene forme ale dneska isem si dal 180 :-D je to asi hlavne o zvyku a pkradne roztahnout zaludek ze ? :-D ajeste jsem se chtel zeptat jak mam jist kdyz mam treba nocni od pondeli do patku a posledni jidlo jim v 5 ranno tak jak to udelat v sobotu abych nemusel byt do 5 rana vzhuru . Diky
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pa3k napsal:
Diky za rady k tem vlockam .prvni jsem tam mel 1oog vlocek ale to je moc a jedl bych to rano tak pul hodiny a to nemam cas a 50g vlocek se mi zda zase malo a tu ryzi bych mel jist teda cely sacek jo ? protoze ja tam mam tech 150 prave uz v uvarene forme ale dneska isem si dal 180 :-D je to asi hlavne o zvyku a pkradne roztahnout zaludek ze ? :-D ajeste jsem se chtel zeptat jak mam jist kdyz mam treba nocni od pondeli do patku a posledni jidlo jim v 5 ranno tak jak to udelat v sobotu abych nemusel byt do 5 rana vzhuru . Diky

50g vlocek není hodně, ale ani málo pokud tam dáš 50g musli tak máš cca 60-70g sacharidů - já to jím skoro denně a opravdu mi to zabere 5 minut i s "přípravou". takže se nevymlouvej, že to zabere dlouho času

150g vařené je tak 60-70g což je dost málo na jedno jídlo podle mě, ale to je otázkou toho co je tvůj cíl. Já dávám vždy co jídlo to pytlík rýže což je někdy 120g někdy 150g podle značky. Přesně prostě to tam posílej co to půjde. Taky jsem ze začátku blil, ale teď už jsem si zvykl a někdy bych si i přidal
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:46 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

Barthel napsal:
DolceGusto napsal:
Barthel napsal:

diky za super napady

Já vločky nejedl do tý doby dokud jsem si do nich nedal lžičku medu. Prostě mi to tak chutná.

jenom me to pobavilo
to je jak kdybych rekl - nechutna ti kure? no tak si ho dej o trochu min a opepri ho

a vyhoda chlebiku oproti cornflakum je jaka? ty dalsi veci, co si napsal, si muze pridat k cemu chce..
pa3k

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ze to vajicko nebo protein si muzu pridat treba az k odpoledni svacine ?
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 11:19 pm    Předmět: Re: poradit s jidelnickem Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
Barthel napsal:
DolceGusto napsal:
Barthel napsal:

diky za super napady

jenom me to pobavilo
to je jak kdybych rekl - nechutna ti kure? no tak si ho dej o trochu min a opepri ho

a vyhoda chlebiku oproti cornflakum je jaka? ty dalsi veci, co si napsal, si muze pridat k cemu chce..

Myslel jsem to tak, že např. když já si smíchám musli s vločkama tak je tam pomalu ani necítím a nevadí mi v tom. Koukám, že tady nikdo nemůže nic napsat aniž by ze sebe někdo nedělal chytráka

Jinak ty chlebíky jsou pro mě lepší v tom, že se 5ks chlebíků (+ar.maslo,jam nebo cokoli) najím víc než 50g kukuřičných lupínků. Nebo jestli ti přijde jako plnohodnotná svačina 50g lupínku s polotučným
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodl sem se, ze se nebudu zbytecne rozcilovat.. takze pripijme si vitezem testu chuti a at to roste!
Barthel

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
rozhodl sem se, ze se nebudu zbytecne rozcilovat.. takze pripijme si vitezem testu chuti a at to roste!

Nevím co by tě na tom mělo rozčilovat a o to mi ani nešlo. Spíš mě mrzí, že když chce někdo vyjádřit svůj názor tak mu tady půlka lidí povýšeně odepisuje i když to jde napsat normálně. Za tím co jsem napsal si pořád stojím, ale nevím co tě tak rozčiluje.

Kdybych chtěl vyvolávat flame tak se tý poslední věty chytnu hned, ale proč, že ?
Ale tou větou jsi mě pobavil to ti musím nechat.
haino

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemaž se s ním,vločky to je základ,snad to jednou pochopí...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - poradit s jidelnickem Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: