|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gumak.Ln
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 7:36 pm Předmět: Trénink na shyby |
|
|
Ahoj
chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně tréninku shybu. Na tento cvik se zaměřuji asi 2 měsíce. Mám cíl udělat 10shybu. Nyní jsem na 6 opravdu striktnich opakování. Chodím cvičit 4x týdne po,,ct,pa. Mam to rozdělené na trénink A a trénink B. Shyby cvcicim tedy 2x týdne. Nevim jestli mam vynechat ostatní partie jako např triceps a biceps, který si myslím že se nedokáží zregenerovat a poté nemohu dat do shybu max... a tim pádem se posouvat dale. Nebo mam zachovat svuj dosavadní trénink a cvicit všechny partie?
Jde mi prostě jen o to udělat co nejvíce shybu. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 7:49 pm Předmět: Re: Trénink na shyby |
|
|
| Gumak.Ln napsal: | Ahoj
chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně tréninku shybu. Na tento cvik se zaměřuji asi 2 měsíce. Mám cíl udělat 10shybu. Nyní jsem na 6 opravdu striktnich opakování. Chodím cvičit 4x týdne po,,ct,pa. Mam to rozdělené na trénink A a trénink B. Shyby cvcicim tedy 2x týdne. Nevim jestli mam vynechat ostatní partie jako např triceps a biceps, který si myslím že se nedokáží zregenerovat a poté nemohu dat do shybu max... a tim pádem se posouvat dale. Nebo mam zachovat svuj dosavadní trénink a cvicit všechny partie?
Jde mi prostě jen o to udělat co nejvíce shybu. Diky |
pokud ti jde jenom o shyby, delej primarne shyby
udelej si tri treningy tydne, celeho tela, a cykluj intenzitu
musis si stanovit horizont, ke kteremu se chces posunout
pr: 3x tydne (PO, ST, PA)
drep, bench, SHYBY, ramena ruce, bricho
rekneme ze krome shybu pojedes vsechno 3x10 (vahu necham na tobe, ale melo by to lehke a kazdy tyden neco malinkeho pridat)
dodrz poradi, tim ze jsou prvni dva cviky lehke, pekne te pripravi na shyby
a tam das:
PO 10x3, ST 3x5 PA 10x2
PO 10x3 ST 4x5 PA 10x2
PO 10x3 ST 5x5 PA 10x2
PO 10x3, ST 3x5 PA 10x3
PO 10x3 ST 4x5 PA 10x3
PO 10x3 ST 5x5 PA 10x3
PO 10x4, ST 3x5 PA 10x3
PO 10x4 ST 4x5 PA 10x3
PO 10x4 ST 5x5 PA 10x3
po tomhle 9 tydenim programu by tam tech 10 byt melo
pokud ne pridej dalsi vlnu
PO 10x4, ST 3x6 PA 10x3
PO 10x4 ST 4x6 PA 10x3
PO 10x4 ST 5x6 PA 10x3
system pridavani se nemeni, takze to klidne muzes natahovat jak se zlibi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Na tenhle tréninkový program jsem už koukal, ale nevím zda u toho mohu cvičit i ostatní partie, abych měl dostatek síly na provadeni tohoto tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Gumak.Ln napsal: |
Na tenhle tréninkový program jsem už koukal, ale nevím zda u toho mohu cvičit i ostatní partie, abych měl dostatek síly na provadeni tohoto tréninku. |
Já ho cvičil a do toho jel korte :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
Můj názor je ten, že na dostání se na 10 shybů není potřeba jet nějaký programy. Prostě si ob den zashybuj, je jedno, jestli si dáš série, nebo počet shybů, kterej musíš splnit za celej trénink, jen nejezdi do selhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Můj názor je ten, že na dostání se na 10 shybů není potřeba jet nějaký programy. Prostě si ob den zashybuj, je jedno, jestli si dáš série, nebo počet shybů, kterej musíš splnit za celej trénink, jen nejezdi do selhání. |
S tim souhlasim.
Jen si myslim, že občas jít do selhání nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 6:20 am Předmět: |
|
|
ok takže si myslíte že můžu dál pokračovat ve cvičení a k tomu používat metodu na shybování z odkazu a nedojde k negativnímu účinku? Je pavda, že jsem se snažil jet vždy až do vyčerpání a podle toho co tady čtu tak je to jedene ze základních problémů
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 7:49 am Předmět: |
|
|
Koukám, že slovenský web přebral můj článek i s názvem :-) neva, Fighter Pullup program je 100% jistota, jeden z nejlepších na zlepšení max ve shybech.
Hoď si do Google: Fighter Pullup: Jak za měsíc až zdvojnásobit vaše současné maximum shybů, splň program, a pak sem postni report, o kolik ses zlepši.
Druhá možnost jsou tzv. "žebříky". Vyšetři si řekněme 10 až 15 minut, 3 x týdně. Dej 1, pak 2, pak 3 opakování... až kam se dostaneš. A pak začni opět od 1, 2, 3... a kam to půjde. Pauzy si dávej takové, jako kdyby ses s někým střídal, vyhni se selhání. Za měsíc přeměř max.
Třetí možnost - shybuj s lehkou zátěží - 3x týdně, 3-5 sérií po 3-5 opakováních. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
Fajn zkusím tedy ten měsíční program Fighter ... hodin sem potom jak jsem se zlepšil. Budu dál k tomu chodit do posilovny a cvicit 3x týdne cele tělo jak to bylo popsano ve výše uvedenem prispevku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
jaké přestávky dělat mezi sériema?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Gumak.Ln napsal: |
jaké přestávky dělat mezi sériema? |
Koukni 2 příspěvky nahoře.Vyvaruj se selhání.
Já měl tak 20 sekund,až se dostaneš v tréniku dál tak budou asi delší.Uvidíš jak Ti to půjde.Mě to fungovalo na 100%.Začínal jsem 5,4,3,2,1 a končil tuším na 12,12,10,8,6.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
Zdar
tak již 14dní cvicičím tento trénink. Ze začátku to vypadalo dobře. Udělal jsem serie s 5 opakovanimi dalsi tyden se 6 opakovanimi, ale na 7 uz se nemohu dostat. Citim jak me boli zada a nemam silu. Chodim k tomu normalne cvicit 3x tydne da se rict cele telo. Trenink probiha takto: zacnu shyby a snazim se odjet urceny trenink dale pak jdu na bench 4x8 nasleduje kladka na triceps 4x8 a spodni kladka na biceps 4x8 a 2x8 spodni kladka na biceps kladivovy uchop veskere cvicky prokladam sed-lehy cca. 6x25.
Snazim se dodrzovat spravnou zivotospravu a dietu. Pouzivam proteinovy napoj + kreatin a BCAA....
Diky za rady borci
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
Proč tolik lehsedů? Jak cvičíš nohy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|