|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Barthel, on vazi 64 kg a ty mu radis pridatbilkoviny, kdyz uz ted tam je 300g.masa a tvaroh. Co je spatneho na mleku? Mleko je komplexni bilkovina, lepsi nez syrovatkovy protein. Potrebujes byt hlavne stale v energetickem prebytku, potrebujes hodne sacharidu, ne kvanta bilkovin.Musis vybirat energeticky vydatna jidla jako testoviny,palacinky,ryzove nakypy, arasidove masla, pomoct ti muzou tekute kalorie jako dzusy nebo mleko.Svaly nerostou z prebytku bilkovin,ale cvicenim a abys mohl cvicit , tak potrebujes energii pro svalovou praci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barthel

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Barthel, on vazi 64 kg a ty mu radis pridatbilkoviny, kdyz uz ted tam je 300g.masa a tvaroh. Co je spatneho na mleku? Mleko je komplexni bilkovina, lepsi nez syrovatkovy protein. Potrebujes byt hlavne stale v energetickem prebytku, potrebujes hodne sacharidu, ne kvanta bilkovin.Musis vybirat energeticky vydatna jidla jako testoviny,palacinky,ryzove nakypy, arasidove masla, pomoct ti muzou tekute kalorie jako dzusy nebo mleko.Svaly nerostou z prebytku bilkovin,ale cvicenim a abys mohl cvicit , tak potrebujes energii pro svalovou praci. |
To naprosto souhlasím (s energetickým přebytkem) , ale já pouze řekl, že by měl mít bílkoviny aspoň nějaké i ke snídani.
Ten tvaroh jsem myslel spíš ať si dochutí tím proteinem místo toho, který si v průběhu dne dává nebo to může dochutit medem,jamem čímkoliv popř. prohodit za řecký jogurt.
Proti mléku nic nemám (i když je to samej cukr) spíš jsem reagoval na tu svačinu, ale to je fuk. Pokud jde o ty sacharidy tak jich tam má taky celkem dost když vezmu v potaz to, že tam má i nějaké tuky z ořechů, avokádá (cca 40-50g) tak podle mě nemusí mít nutně 400g sacharidů, ale třeba 300g S 80g T 100-120g bílkovin.
Teď je spíš otázka co by mu sedělo víc. Já třeba dřív hrotil jen sacharidy a tuky minimálně.
Aktuálně to mám na 350 S 70-90g T 150-170g B - važím 88kg a vyhovuje mi to tak.
Trening je druhá podstatná část.
Naposledy upravil Barthel dne út prosinec 16, 2014 11:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
pa3k
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
podle kalorickych tabulek mi to vyšlo 165 bilkovin 397 sacharidu 72 tuku a 28 vlakniny
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
Uber bílkoviny tak na 100g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
| pa3k napsal: | | podle kalorickych tabulek mi to vyšlo 165 bilkovin 397 sacharidu 72 tuku a 28 vlakniny |
Super. Vlkisek ma pravdu v tom, že opravdu nepotřebuješ tolik bílkovin. Tvoje váha je 64kg - když by jsi dal 2g na 1kg tak jsme na nějakých 128g/den a to nemluvím kolik je z té váhy aktivní hmota.
Můžeš si s tím pohrát podle libosti - třeba ubrat sacharidy na 350g a přidat o pár gramů tuku.
Hlavně to dělej tak aby ti to chutnalo. Když ti to nepojede tak se na to časem vykašleš.
Jak jsem psal hore. Mrkni na nějaký youtube videa na recepty. Je toho hromada.
Ať to roste.
Joo a abych nezapoměl jestli máš lepší smartphone tak se mrkni na aplikaci MyFitnessPal.
Můžeš tam zapisovat potraviny a co je nejlepší, že je můžeš pomocí čárového kódu nasnímat a jen upravíš gramáž. Šlape mi perfektně.
|
|
| nahoru |
|
 |
pa3k
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
tak ze doporucenym mnozstvim na kalorickych tabulkach se asi moc držet nemam že ? protože když si tam dam aktivitu posilona-silovy trenink tam mi tam vyjede že bych měl snist 176g bilkovin 427g sacharidu 96g tuku a 28g vlakniny
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Nemaž se s ním,vločky to je základ,snad to jednou pochopí... |
Proč by byly vločky základ? Když někomu nechutnají, tak ať je nejí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
| pa3k napsal: | | tak ze doporucenym mnozstvim na kalorickych tabulkach se asi moc držet nemam že ? protože když si tam dam aktivitu posilona-silovy trenink tam mi tam vyjede že bych měl snist 176g bilkovin 427g sacharidu 96g tuku a 28g vlakniny |
ne e, proste si stanov nejaky hodnoty, jez tak tyden, pokud nepriberes, pridej.. :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|