|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
Tenujete take nazi, ze bych se dal na serm? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 17, 2014 8:11 am Předmět: |
|
|
Smetak: No jasne, preco som asi zacal cvicit?  Nech sa podobam na nabusenych borcov z obrazkov  Ona ta renesancia hlasala navrat k antickemu idealu = kulturistika  Preto najkrajsim sermiarom by bol Frank Zane.
Ba ne, jedna taka jebka ako som vcera dostal na hrudnik, keby mi pristala na maleho Carabasa, tak najakcnejsia vec odohravajuca sa potom v mojej posteli by bola partia Solitaire na telefone _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
5x2x170kg
1x3x140kg
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x70kg
1x10x75kg
3x6x80kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x8x100kg poctiva stopka pri kazdom
T-Tyc uzky nadhmat:
5x6x70kg
Veslovanie V adapter:
1x10x75kg
4x10x80kg
Military press:
1x10x20kg
5x6x50kg
Krcenie ramien - VC (podrzane):
5x10x100kg
Upazovanie v stoji:
5x12x6kg
Hodnotenie treningu: No zamakal som si, nebudem klamat  Dvojky na mrtvole sli celkom pekne, aj ked ta posledna seria uz bola vazne tazka. Ale myslim, ze som to ustal so ctou a v podstate som to este nikdy ani nedal  Takze nieco ako PR?  Jo inak som zaradil tie mrtvoly s natiahnutymi nohami do treningu noh a zda sa mi, ze to tiez celkom pomaha v dolnej faze klasickych mrtvych tahov.
Na drepoch som konecne zvysil pocty opakovani na osem, ako som si sluboval posledne tyzdne. Solidny masaker, ta stopka dole je vypinak, aj som si zavzdychal parkrat. Ale citim, ze mi to zlepsuje dynamiku odspodu, co ma tesi. Aspon nieco co robim ma nejaky zmysel  Inak nic take hrozne uz nebolo, mozno military bolo kusok tazsie, nez by som cakal. Ale tych par sestiek som tam nasekal, tak asi dobre  Chrbat som pumpol, vsetko bralo pekne - ved to tiez boli uz len kadejake kladky a podobne pussy cviky.
Prikladam este dve fotky z nasej 1920's party s pedo moustage a ohavnymi handrami
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ramena tazko / Biceps / Triceps
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x4x70kg PR
1x1x80kg
4x6x60kg
Tlaky JC v stoji:
5x5x25kg
Upazovanie v stoji:
5x15x8kg
Upazovanie v sede v predklone:
5x15x8kg
Kladivove zdvihy JC:
5x16x16kg
Close grip bench:
1x10x40kg
5x6x70kg stopky dole pri kazdom
Scottovka s JC:
5x8x12kg
Stahovanie kladky spoza hlavy - lano:
5x12x40kg
Hodnotenie treningu: No tak som konecne nemusel nosit ziadne skrine, komody ani stolicky a mohol som podrvit ramienka  Samozrejme, ze po par tyzdnoch relaxu to slapalo fajnovo a som za to rad. Zlepsil som si pocet opakovani so 70kg, takze jupi juchuchu  Raz sa mi snad podari dvihnut aj moju BW  Ramena som potom dorazil upazovackami s 15 opakovaniami v serii, nech je zmena  Paradna pumpa a ohen v svaloch.
Uzky benchpress som dnes siel so stopkami dole, to je uplne ine kafe. Zacinat kazdy jeden tlak uplne z nuly je zabijak a tricaky z toho brali super  Bicepsy som posimral s trochu vyssimi (pre mna  ) vahami, takze naliate, nazilovane, narovnat potom ruku bol nadludsky vykon.
Trening proste dobreeej, sice ziadne mega tempo, pohodicka, ale poctivo odcvicene.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka
Drep (zhadzovane pracovne):
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg test sily
1x4x140kg + 1x5x110kg + 1x6x70kg
1x4x140kg + 1x5x110kg + 1x6x70kg + 1x10x20kg + 1x15xBW
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x4x90kg poctive dlhe stopky dole
Legpress kazda noha zvlast:
1x6x120kg trooosku privela
4x6x90kg ovela lepsie
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x40kg
Zakopavanie:
5x10x45kg
Lytka (zhadzovane):
1x10x80kg + 1x10x60kg + 1x10x40kg
Peck deck:
2x20x30kg som zabudol, tak rychlo nakoniec
Hodnotenie treningu: Dnes to bolo fakt temne  Zhadzovane drepy hustokrutoprisne. Ale radost prevelka, slo to dobre, aj ked som si na konci celkom rad lahol a len tak kukal do stropu
Bench po vcerajsich ramenach tazky jak prase, ale pekne 4kove serie sli. Zo zaciatku bola aj rezerva na jedno dve opakovania, potom uz sa stratila  V poslednej serii som bol nakoniec rad, ze som tu poslednu vytlacil
Legpress mame nahovno, kyve sa a vzdy jedna noha tlaci viac ako druha. Z toho dovodu som dal kazdu nohu zvlast, potom to uz slo pekne. Aj ked na zaciatku som si tam nahodil tych 120kg a slo to blbo, citil som koleno. Zhodil som na 90 kilo a pohoda.
Zaver uz totalne bez energie, zakopavanie a lytka cisto vytrapene. Potom som si spomenul, ze som zabudol dat peckdeck, tak rychle dve serie po 20 opakovani na prekrvenie.
Spokojny som mega, nohy placu a tak to ma byt!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Biceps / Triceps
Zhyby:
1x10xCarabas
5x6xCarabas + 20kg ale volajake vytrapene
1x10xCarabas
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x3x105kg
1x1x110kg
1x1x115kg
1x1x120kg
1x4x100kg
2x3x100kg
Mrtvy tah - sutaz:
1x10x70kg
1x6x100kg
1x6x130kg
1x6x140kg
1x3x160kg
1x1x180kg
Decline benchpress:
5x6x80kg
T-tyc uzky nadhmat:
5x8x70kg
Incline tlaky JC:
5x6x30kg
Rozpazovanie na rovnej lavici:
5x10x12.5kg
Stahovanie kladky:
5x10x ???kg
Biceps s VC nadhmat:
5x10x25kg
Hodnotenie treningu: Dnes take cudne trosku, pretoze som dlllho cakal na benchpress. Preto som zacal rovno zhybmi a potom som teda citil nedostatok energie na benchi. Ale aj ten nakoniec siel tak nejako... v pohode a plus minus ako stale
Oh, hroza! Bol som svedkom najprisernejsej techniky mrtveho tahu v zivote. Prisaham, ze som jakziv nevidel nic desivejsie a to som videl na bulharskej nudaplazi navzajom sa olejovat chlpatych nemcov. Moje vlastne stavce a platnicky kricali a triasli sa hrozou, ked som videl najgulatejsi chrbat sveta, ktory bojoval so 70kg cinkou. Neveril som, ze sa chrbtica dokaze ohnut do takychto uhlov, nestastnik to dotahoval bicepsami, skubal cinkou, klepal si nou po kolenach a na spankoch mal zilu ako ropovod Druzba. Chytal farbu prezretej paradajky a leskol sa ako Kojakova plesina. Sparing dotycneho "dohliadal"na techniku a nezdalo sa mu nic podozrive, nastastie sa tam potom ozval jeden chalan, nech to nechaju tak, ze je to des bes a obaja ochrnu, ked neprestanu. Brrr... Zvysok treningu uz drvili chvalabohu len tricepsy...
Ten, co ich zachranoval sa teda rozhodol, ze ide cvicit mrtvolu hned po nich. Zrovna som koncil bench a chcel som si dat pritahy v predklone, tak som sa ho pytal, co cvici. Tak vraj mrtvolu. Hovorim OK, co sa da robit, mozme postriedat. A on vravi, ze faaajn, ale idem vacsie vahy. Pytal som sa, kolko kil to je. Vraj do 150 kilo. Milo som sa usmial a povedal, ze to je v poriadku.
Tahal prvy (aby som bol fer, skutocne nemal zlu techniku na tych nizsich vahach). Potom ja. Cudne sa na mna dival, ked som tahal 100kg nadhmatom bez opasku. Pridal na 130 a ci bude OK. To uz som sa skeril a hovorim "jasneeeee".
Tahal zas. Potom ja. Stale bez opasku, to uz sa dival fakt velmi velmi a bolo mi jasne, ze pri 150kilach to neskonci... Vraj dame dalsiu so 140kg a ja ze OK.
Tahal prvy. Potom ja. Stale bez opasku. Zial nemal som magnezko a citil som, ze cinka zacina haprovat a smykat sa. On, ze da 160. Vravim "faaaajn" a odbehol som si dat dalsiu superseriu benchu hlavou dole.
Tahal prvy a fucal, nadhadzoval a dotahoval rukami a trapezmi (po serii sa priznal, ze technika nebola uplne dobra. Zlatik). Mne tato seria sla jak nic, ale uz sa mi cinka smykala seriozne (a opasok uz som mal  ). Inak by som tam flakol este v pohode dve opakovania. Tak on, ze dame 180kg. "To je dobreeee", krical som z benchovej lavice hlavou dole.
Dobehol som z benchu, pozical si trhacky, potiahol 180 a bezal som zas cvicit dalej. Chalan sa zohol, chytil cinku a... nic. Skusil zas a... nic. Bol to bojovnik, zohol sa zas, napol vsetky svaly a... nic  Tak som vyhral svoju prvu sutaz v neplanovanom mrtvom tahu v ramci lahkeho treningu chrbta
Zvysok treningu uz nestal za nic, nikto so mnou nesutazil a tak som to nejak dosmrdlal. Ba ne, kecam, super som si zacvicil  Dnes bol bezva trening a som spokojny!  pridavam dve rozmazane nejasne fotky (ne)formy. Moja "kura" zalozena na sladkostiach asi funguje a prinasa vysledky, chrbat sama vyrazka
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:17 pm Předmět: |
|
|
Lol tie tvoje pribehy vzy pobavia :)
Inak dobra posilka ked tam cvici tolko ludi mrtvolu, u nas som okrem mna nikoho nevidel alebo ked aj ano tak do 80 kil _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 24, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
Turakam: No nesmial by si sa, keby si ich videl  Sparing na mna pozeral s temnym "WTF?" v ociach, lebo on sam mrtvolu necvici z obav, ze ju nema technicky spravnu
Seeya: Ano, sam som prekvapeny. Ako som uz raz v minulosti pisal, v jeden trening sme sa zisli piati, co sme chceli deadliftovat  No, trochu nam to kazia takito neboraci, co si skoro odlomia vrchnu cast tela vdaka 70 kilovej cinke, ale co narobime... Kazdopadne ma este nikto nezdrbal, ze pouzivam magnezko, alebo ked trosku viac klepnem cinkou. Co masamozrejme tesi.
Dante: Ale tak budme fer. 150 kilo je na bezneho cvicenca v pohode vaha (on sam mohol mat okolo 90kilo) a zhruba do tychto kil to tahal naozaj dobre. Neviem, z akeho popudu tam potom prihadzoval, ale dovtedy sa drzal  A po tom, co som videl tych jeho predchodcov som mu dobre ze negratuloval za vykony _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 24, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Prajem vam vsetkym krasne sviatky, hlavne pohodu, potrebnu regeneraciu tela aj ducha, rodinnu atmosferu a poctivu zranicu.
Nech to rastie (kazdemu to, co potrebuje) a zranenia sa vam vyhybaju!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x2x160kg
1x1x170kg
2x1x180kg
1x1x170kg
1x1x160kg
1x3x140kg
Stahovanie kladky (siroky paralel):
1x10x65kg
1x10x70kg
5x6x75kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg stopky
5x8x100kg stopky
T-tyc:
5x8x70kg
Military press:
1x10x20kg
5x6x50kg
Veslovanie (kladka jednorucne):
6x10x30kg kazda ruka
Upazovanie v stoji:
5x15x4kg
Krcenie ramien s VC:
5x10x100kg
Hodnotenie treningu: Taky lahsi sviatocny trening
Na rozdiel od vacsiny ludi som zatial za sviatky zhodil kilo. Jak nemam svoj system stravovania, rychlo stracam na vahe. Aaaale nasrat
Mrtvolu som nehrotil, tento tyzden som ju uz raz siel. Ale nijak zvlast ma to neobmedzilo. Drepy takisto sli pomerne OK, aj ked tu uz som citil unavu spodneho chrbta.
Pri veslovani som dal kazdu ruku zvlast, lebo sa mi zda, ze mi nejak prava strana rastie viac ako lava  Potrebujem to dorovnat. Cicky mam naopak, tam lava rastie lepsie
Ramena som len tak posimral, nech tam nazeniem trosku krvi.
Zajtra v ramci regeneracie vyslap v Tatrach _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
Pocas tury v tatrach nam napadlo, ze by nebolo od veci zakoncit pekny den saunou.
Takze...
O 40 minut sauna
Zajtra drepy, hadam to pojde. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / hrudnik lahko / lytka
Drepy:
1x10x20kg
1x8x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg
1x3x150kg
3x1x160kg
1x2x150kg
1x3x140kg + 1x5x110kg + 1x6x70kg + 1x15x20kg
Tlaky na stroji:
5x10x?kg na tych strojoch nemam sajn, kolko je nalozene
Legpress kazda noha zvlast:
5x8x100kg kazda noha
Peck deck:
5x10x?kg to iste ako pri predoslom stroji...
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x12x50kg
Zakopavanie:
1x10x45kg
3x10x50kg
1x10x45kg
Lytka v stroji:
5x10x80kg
Hodnotenie treningu: Nooo, po vcerajsej tatranskej ture a vecernej saune som bol utahany a vlacny ako sopel, a dnes sa mi zo vsetkeho najmenej chcelo cvicit. Ale odhodlal som sa a siel trosku podrepovat. Kedze minuly tyzden som daval same zhadzovane serie, dnes som tam sadzal tazsie jednotky a dvojky. Pripominam, ze moje posledne maxko je 165kg, z toho titulu ma potesilo, ze som bez problemov daval 160kg s kvalitnou hlbkou.
Hrudnik som ponal vazne minimalisticky, cisto som ho len prekrvil na strojoch, zajtra mu nalozim s volnymi vahami
Legpress bomba, tou jednou nohou mam o nieco vacsi rozsah pohybu a dobre to berie. Nohu som posunul co najvyssie, aby to schytavali hamstringy a tak aj bolo  Na zaver klasika predkop a zakop, nech tam nazeniem nejaku tu krv.
Inak ultrarychly trening, dnes vo fitku nikto znamy, takze ziadne kecanie, kratke pauzy, spoteny som skoncil ako hovado.
Spokojny som, navzdory vcerajsiemu dlhemu a narocnemu dnu to odsypalo vzorovo a teda mozem ist za odmenu na kafe a kubansku cigaru do mesta
Romantika v tatrach
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Bicepsotriceps
Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
2x4x100kg
3x3x100kg + 1x10x60kg
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x70kg
5x6x80kg
Decline bench:
5x6x80kg
Veslovanie - V adapter:
1x8x80kg
4x6x90kg
Incline tlaky JC:
1x6x20kg
1x6x30kg
4x5x30kg
Biceps s JC:
5x12x15kg
Rozpazovanie na rovnej lavici:
5x10x12.5kg
Stahovanie kladky jednorucne podhmatom:
5x10x15kg
Hodnotenie treningu: Ajajaaaaaj. Moju vcerajsiu veceru po treningu noh tvorila cigara a 4 rumy Legendario  Domov som dorazil niekedy okolo jednej rano a o siestej uz som vstaval do prace  Cooo uz. Nielen fitkom je clovek zivy, ze?
Z toho dovodu som si dnes naordinoval fakt lahsi trening... A ako siel:
Benchpress vcelku aj...siel...asi. Problem nebol v sile. Problem bol, ze sila hned dosla  O zhyby som sa ani nepokusal, radsej som stahoval kladecku. Pred treningom som do seba z dovodu celodenneho zaspavania smaril nejaku predtreningovku... Efekt to na mna malo len jeden jediny - neskutocne napumpovanie precvicovanych svalov. V jeden moment som sa zarazil pred zrkadlom, ze co sa so mnou deje. Vyzeral som zilnato a hranato a dovolim si povedat az... svalnato!  Celkom som bol prekvapeny, ako sa dokaze moje "svalstvo" pumpnut. Takze aspon nieco pozitivne. Teraz uz to pozvolna sfukuje a dostavam sa do mojej beznej formy "aha, ty trochu cvicis..?"
Dalsie tlaky uz sli tak nejak tradicne, to uz som sa rozhybal, pracky vdaka predtreningovke naliate tak, ze som sa nevedel v satni potom ani ucesat po sprche, na bicaku zila jak dialnica Presov-Kosice
Mam trosku zmiesane pocity, ze som odflakol trening, na druhu stranu, jeden volnejsi trenal mi rozhodne neuskodi. Okrem toho tempo bolo fakt brutalne, aspon tym som sa snazil vynahradit tu biednu silu  Skoncil som o dobrych 20 minut skor, nez inokedy (ale to bude asi tym, ze som nerobil zhyby, tie ma obycajne hodne zdrzia  ). Spokojnost tak na 60-65%
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|